ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

Evet canım burdan öğrenip aldım testleri hatta aynı marka seninkiyle başladım denemeye ama çok bebiş istiyordum ikinci çizgi silik de olsa görünmeye başlayınca değerlendirdim.:)
Ama özellikle 12. 13. Günlerimde bariz kıpkırmızı çift çizgi idi,kaçırmadım.:) sonra yine silikleşti.
Sonraaaa bir de gebeliği öğrenme ihtimali de olduğunu öğrenince yine buradan bu testlerle adetime bir hafta kala tekrar başladım testlere ve gerçekten de giderek silik çizgiler çifte dönüştü ve daha adet olmadan gebeliğimi öğrendim.
Garanti değildi tabii ki:) Ama dayanamayıp kan testine gittik hastaneye ve adetime 3 gün kala gebeliğimi kesin öğrenmiş oldum.
Yani hem yumurtlama günümü yakaladım hem gebeliğimi düşük bir ihtimal yada yanlış bir yöntem olsa da böyle anlamış oldum. :))
Yani tek gün çift çizgi olacak illa diye takılma öyle olmayabiliyor ki dediğim gibi benim de yavaşça ikinci çizgi göründü ve yine yavaşça silindi yumurtlamada:)

Bariz çift olduğu günleri es geçmemek gerek sanıyorum.:)

İşte böyle canım :)
Merhaba canim yarin normale gore adet olmama lazim ama gec yumurtladim ya yaklasik 5 6 gun gecti ustunden bugun ovulasyon testi yaptim dunde yapmistim gorunmucek kadar silik cizgi vardi bugunde oylesine yaptim daha belirginlesmeye baslamis 2. Cizgi gordum sana soruyim dedim erken mi cikar mi cikmaz mi hevelesniyim mi arada kaldim :)

Eklentiler

• 20150714_155050.jpg
    20150714_155050.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 1.178
Bende ovulasyon testi kullaniyorum. Bzde adet bitiminden beri gunasiri birlestik. Dun daha silikti ama bugn kirmizi cikti baya ovlsyn testimde. Bugn yumurtlama gunum. Zatn yumurta beyazi kivamli akintimda var. insallah bu ay tutar. Bizde 11 aydir bebek istiyorz.

konu biteli 2 ay kadar olmuş ama ben yeni yeni okuyorum hala takip edenleriniz varsa sonuçlarınızı merak ediyorum ben de bugün başladım bu teste olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var . inşallah hepiniz gebesinizdir :)

konu biteli 2 ay kadar olmuş ama ben yeni yeni okuyorum hala takip edenleriniz varsa sonuçlarınızı merak ediyorum ben de bugün başladım bu teste olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var . inşallah hepiniz gebesinizdir :)

ben bu testle hamile kaldım :) bu forumun bana en büyük hediyesi bu olmuştur. daha önce ömrümde duymamıştım böle bi testi.

Kizlarr benim testlerimin son uc gununu yukledim 24 ve 25 degerlendirildi. Ondan once de hep gun asiri degerlendirdik uc aydir bebek istiyoruz bakalim nasip artik :) kafama takilan sey net cizgilerden sonra siliklesmesi normal mi ?

Eklentiler

• IMG_20151026_143501.jpg
    IMG_20151026_143501.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 1.188
Kizlarr benim testlerimin son uc gununu yukledim 24 ve 25 degerlendirildi. Ondan once de hep gun asiri degerlendirdik uc aydir bebek istiyoruz bakalim nasip artik :) kafama takilan sey net cizgilerden sonra siliklesmesi normal mi ?
Evet Can'ım silikleşmesi normal çünkü yumurta çatlamış oluyor artık silikleşince.güzel haberler verirsin inşallah Canım :)

X