- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 35
-
- Konu Sahibi Cileklipasta91
7aralik batcanim sen bir doktora git dusuk degildir o ne zaman adetin
dedigim gibi bir doktora gorun en azindan saglikli bir gebeligin olur canim7aralik bat
Ben ikinci kez anne olmaya karar verdim bakalim hayirlisi..kizimi normal dogum yaptim,zordu ama cok guzeldi bence herseye deger!!her annenin tadmasi gereken mucizevi biseyKizlar aranizda ikinci kez anne olmaya calisan var mi?
Normal dogum yapmis olan.
Normal dogum hk ne dusunuyorsunuz:)
Biraz kafaniz dagilsin buny konusalimda
Benim 2 kuzenimde normal dogum yapti
Olaki bizlerde basarirsak :) bende normal dogum istiyorum
Zor mu acaba
aaa hayirli olsun canim ins degerin yukselir hemen ciktimi tahlil sonucundaha 7 aralikta degilmiydi adetin masallah guzel yuksek cikmis beta hcg canimKızlar HCG 50çıktı 2gun sonra tekrar kan vercem dua edin inşallah yükselir değer
Evet canım hemen çıktı inşallah yükselir düşük tehlikesi de var amaaaa hayirli olsun canim ins degerin yukselir hemen ciktimi tahlil sonucundaha 7 aralikta degilmiydi adetin masallah guzel yuksek cikmis beta hcg canim
Hadi inşallah canım güzel haber bekliyoruz :)bende bugun yaptirdim ins bende guzel haber veririm size saat ikide cikicak tahlil sonuclari
Kaç çıktı canimmaglesef canim benim negatif cikti haala adet olamadim doktoru degistircem sanirim
hayırlısı canım ben sevinemiyorum bile
niyeki canim hamilelik baslangici baslamis daha adetinede bayagi var yukselmesi kuvvetli bir sekilde sonuctahayırlısı canım ben sevinemiyorum bile
Acaba daha yüksekti de düştü mu diye düşünüyorum şimdi evde idrarda Denedim 2.çizginin gölgesi bile görünmedi ayrıca ovulasyon testi de yaptım 12 gundur her yaptığım çift çıkmıştı bugün tek çıktı hayırlısı artık dua etmekten başka çare yok yarın sabah olsun hemen diye sabırsızlanıyor umniyeki canim hamilelik baslangici baslamis daha adetinede bayagi var yukselmesi kuvvetli bir sekilde sonucta
Canim 0,04 hamilelik baslangici sayilabiliyor mu gecen ay benimki 1,7 cikmisti doktor hamilelim yok deyip gonderdiniyeki canim hamilelik baslangici baslamis daha adetinede bayagi var yukselmesi kuvvetli bir sekilde sonucta
Canım arkadaş benim sonuç için söyledi onu 50.16 çıktı daCanim 0,04 hamilelik baslangici sayilabiliyor mu gecen ay benimki 1,7 cikmisti doktor hamilelim yok deyip gonderdi
Tamam tatlim sonradan okudum :)Canım arkadaş benim sonuç için söyledi onu 50.16 çıktı da