Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanıp hamile kalanlar bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile degilim istiyorum evet nasip olursa ilk olucak
rRabbim İnşaallah nasip eder evlat çok guzel.Benim 10 yasında oğlum var 4 senedir 2. çocugu istiyoruz arada bir kürtajım oldu.1 senede eşim görev için ayrıldı bizden yani 4 sene böyle geçti. oğlum kardeş kardeş diye ağlıyor bizde çok istiyoruz ama şimdilik olmadı adet olduktan sonra dr gitcem..Siz kaç yaşındasınız.*

Canim ben 25 yasindayim 8 aylik evliyim agustosta bir kimyasal gebelik yasadim bu ay dr gittim hormon testi falan yaptim cok sukur bir sorun yok dedim iste bir ilaclama ilaci verdi kullandim iste adetimi bekliyorum. Cok gecmis olsun sanada canim insallah tez zamanda Rabbim hepimize nasip eder ya

Amin ecmain.ben 36 yasındayım daha yeni evliymişsin ben 6. ayımda oğluma hamile kalmıştım Rabbim çok aratmadan nasip eder inşaallah.

Kizlar merhaba benimde bat 27 aralik dun kan testi yaptırdım 1.6 cikti sonuc malesef gebelik yok bugünde adet agrisi gibi ağrım var insallah sizde güzel haberler olur

Sor bu arada benim kahverwngi lekem geldi benimki artık bilmiyorum çok moralim bozuk
Canim sen belgi bilirsin cuma gunu adet olucam ama bugun baya beyaz akintim var sence bu bir isaret olabilir mi. Birde ayiptir soylemesi idrarda da sanki beyaz minik parcaciklar var gibi aklim cok karisti

Canim sen belgi bilirsin cuma gunu adet olucam ama bugun baya beyaz akintim var sence bu bir isaret olabilir mi. Birde ayiptir soylemesi idrarda da sanki beyaz minik parcaciklar var gibi aklim cok karisti
Bunun iki acıklaması var bazen iltihsp oldugundada beyaz parça oluyor ama ben oğlumu idrsrımdaki parcacıklardan anlamıstım hamile oldugumu ama sen yınede uxulmemek için her ikisinede haxırla kendini insaallah hamilesindir belirtin var mı

Kasiklarimda agri var kabizlik var ki normalde cokta olmam gaz sancilari var ara arada goguslerimde sizlanma oluyor bu kadar birseye yormak istemiyorum ama bunlar var canim

Kasiklarimda agri var kabizlik var ki normalde cokta olmam gaz sancilari var ara arada goguslerimde sizlanma oluyor bu kadar birseye yormak istemiyorum ama bunlar var canim
Göğüs ucun acıyormu bu bence en brlirgin çünkümgöğüs agısı adet donemindede oluyor 2 gun kaldı aslında artık testte çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…