- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
Hamile degilim istiyorum evet nasip olursa ilk olucakSizin ilk çocuk mu olacak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile degilim istiyorum evet nasip olursa ilk olucakSizin ilk çocuk mu olacak?
rRabbim İnşaallah nasip eder evlat çok guzel.Benim 10 yasında oğlum var 4 senedir 2. çocugu istiyoruz arada bir kürtajım oldu.1 senede eşim görev için ayrıldı bizden yani 4 sene böyle geçti. oğlum kardeş kardeş diye ağlıyor bizde çok istiyoruz ama şimdilik olmadı adet olduktan sonra dr gitcem..Siz kaç yaşındasınız.*Hamile degilim istiyorum evet nasip olursa ilk olucak
Canim ben 25 yasindayim 8 aylik evliyim agustosta bir kimyasal gebelik yasadim bu ay dr gittim hormon testi falan yaptim cok sukur bir sorun yok dedim iste bir ilaclama ilaci verdi kullandim iste adetimi bekliyorum. Cok gecmis olsun sanada canim insallah tez zamanda Rabbim hepimize nasip eder yarRabbim İnşaallah nasip eder evlat çok guzel.Benim 10 yasında oğlum var 4 senedir 2. çocugu istiyoruz arada bir kürtajım oldu.1 senede eşim görev için ayrıldı bizden yani 4 sene böyle geçti. oğlum kardeş kardeş diye ağlıyor bizde çok istiyoruz ama şimdilik olmadı adet olduktan sonra dr gitcem..Siz kaç yaşındasınız.*
Amin ecmain.ben 36 yasındayım daha yeni evliymişsin ben 6. ayımda oğluma hamile kalmıştım Rabbim çok aratmadan nasip eder inşaallah.Canim ben 25 yasindayim 8 aylik evliyim agustosta bir kimyasal gebelik yasadim bu ay dr gittim hormon testi falan yaptim cok sukur bir sorun yok dedim iste bir ilaclama ilaci verdi kullandim iste adetimi bekliyorum. Cok gecmis olsun sanada canim insallah tez zamanda Rabbim hepimize nasip eder ya![]()
Amin insallah ya isteyen herkese nasip eder. Cumayi sabirsizlikla bekliyorum yaasAmin ecmain.ben 36 yasındayım daha yeni evliymişsin ben 6. ayımda oğluma hamile kalmıştım Rabbim çok aratmadan nasip eder inşaallah.
Canim sana birsey sorabilir miyimAmin ecmain.ben 36 yasındayım daha yeni evliymişsin ben 6. ayımda oğluma hamile kalmıştım Rabbim çok aratmadan nasip eder inşaallah.
Sor bu arada benim kahverwngi lekem geldi benimki artık bilmiyorum çok moralim bozukCanim sana birsey sorabilir miyim
Bende dikalifiye oldum cokkk yorulduö artıkKizlar merhaba benimde bat 27 aralik dun kan testi yaptırdım 1.6 cikti sonuc malesef gebelik yok bugünde adet agrisi gibi ağrım var insallah sizde güzel haberler olur
Belki yerlseme kanamasidir. Daha oncede oluyormuydu?Sor bu arada benim kahverwngi lekem geldi benimki artık bilmiyorum çok moralim bozuk
Belki yukselmeye gecer umarimda gecerde canimKizlar merhaba benimde bat 27 aralik dun kan testi yaptırdım 1.6 cikti sonuc malesef gebelik yok bugünde adet agrisi gibi ağrım var insallah sizde güzel haberler olur
Canim sen belgi bilirsin cuma gunu adet olucam ama bugun baya beyaz akintim var sence bu bir isaret olabilir mi. Birde ayiptir soylemesi idrarda da sanki beyaz minik parcaciklar var gibi aklim cok karistiSor bu arada benim kahverwngi lekem geldi benimki artık bilmiyorum çok moralim bozuk
Insallah yaa bilmiyorum cok düşük deger bana sanki sans yokmus gibi geliyorBelki yukselmeye gecer umarimda gecerde canim
Bu ay olmazsa bile insallah en gec ocakta olur yaa. Evet deger biraz dusuk ama stres yapma yaparsan olacagi varsada olmuyorInsallah yaa bilmiyorum cok düşük deger bana sanki sans yokmus gibi geliyor
Hemde 3 hun suruyor leke sonra normale dönuyır olagan bişey yamiBelki yerlseme kanamasidir. Daha oncede oluyormuydu?
Bunun iki acıklaması var bazen iltihsp oldugundada beyaz parça oluyor ama ben oğlumu idrsrımdaki parcacıklardan anlamıstım hamile oldugumu ama sen yınede uxulmemek için her ikisinede haxırla kendini insaallah hamilesindir belirtin var mıCanim sen belgi bilirsin cuma gunu adet olucam ama bugun baya beyaz akintim var sence bu bir isaret olabilir mi. Birde ayiptir soylemesi idrarda da sanki beyaz minik parcaciklar var gibi aklim cok karisti![]()
Nasıl bir yol izledin mesela çift koyu çizgi çıktıktan ve siliklestikten sonra ne kadar ilşki olduBen 2. Denemem de hamile kaldım şu an 6 haftalık hamileyim.
Kasiklarimda agri var kabizlik var ki normalde cokta olmam gaz sancilari var ara arada goguslerimde sizlanma oluyor bu kadar birseye yormak istemiyorum ama bunlar var canimBunun iki acıklaması var bazen iltihsp oldugundada beyaz parça oluyor ama ben oğlumu idrsrımdaki parcacıklardan anlamıstım hamile oldugumu ama sen yınede uxulmemek için her ikisinede haxırla kendini insaallah hamilesindir belirtin var mı
Enfeksiyondandir benim de iki ay oyle olmustu. Sonra adet oluyordum pesineHemde 3 hun suruyor leke sonra normale dönuyır olagan bişey yami
Göğüs ucun acıyormu bu bence en brlirgin çünkümgöğüs agısı adet donemindede oluyor 2 gun kaldı aslında artık testte çıkarKasiklarimda agri var kabizlik var ki normalde cokta olmam gaz sancilari var ara arada goguslerimde sizlanma oluyor bu kadar birseye yormak istemiyorum ama bunlar var canim