Geçmiş olsun canım İnşallah tekrar sağlıklı bir şekilde gebe kalırsın.İlk denememde ovulasyon testiyle hamile kaldım kimyasalmış devam etmedi
Olur inşallah canım bu sefer2 kez denedim ikisinde de olmadı bu ay 3. Olacak bakalım
İnsallah canim isteyen herkese nasip etsin rabbimOlur inşallah canım bu sefer
Bir kere de hamile kalirsin inşallah beklemek cok zor.slm bende bu ay ilk denedim bakalım ne olacak
Ne güzel canim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin rabbimBen 2. Denemem de hamile kaldım şu an 6 haftalık hamileyim.
Gercekten çok zor gun gecmiyor dusununce erken gebelik testım var kızlar ne zaman yapılı benim bat 28-30 arasıİnsallah canim isteyen herkese nasip etsin rabbim
Bir kere de hamile kalirsin inşallah beklemek cok zor.
Ne güzel canim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin rabbim
Henüz erken canım yumurtlamadan 10 gün sonra kanda belli oluyor diye biliyorum adete 3 4 kala da bazilarinda silik çizgi görünüyor ama bence adetin gecmesini beklemek en dogrusu.Gercekten çok zor gun gecmiyor dusununce erken gebelik testım var kızlar ne zaman yapılı benim bat 28-30 arası
en doğrusu oda işte içimden bir ses yap diyo sabbredebilsemHenüz erken canım yumurtlamadan 10 gün sonra kanda belli oluyor diye biliyorum adete 3 4 kala da bazilarinda silik çizgi görünüyor ama bence adetin gecmesini beklemek en dogrusu.
Yapmak istiyorsan yap tabi ama erken oldugu icin negatif görürsen üzülme sonraen doğrusu oda işte içimden bir ses yap diyo sabbredebilsem
Negatifi gördüm ve ağlamaktan işim bitti hiç belirtim yok hatta adet beliryim bile yokYapmak istiyorsan yap tabi ama erken oldugu icin negatif görürsen üzülme sonra
Canim bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptim benimde bat 28 aralik ve bende bu sabah dayanamayip test yaptim negatifti bende cok uzuldum ama biraz acele ediyoruz galibaNegatifi gördüm ve ağlamaktan işim bitti hiç belirtim yok hatta adet beliryim bile yok
acele ediyoruzda 5 gun öncesi cıkıyormuş sonuçta bir hayali çizgi bari çıkabilirdiCanim bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptim benimde bat 28 aralik ve bende bu sabah dayanamayip test yaptim negatifti bende cok uzuldum ama biraz acele ediyoruz galiba
acele ediyoruzda 5 gun öncesi cıkıyormuş sonuçta bir hayali çizgi bari çıkabilirdi[/QUOTE
Canim beklemek en dogrusu bence
Allahtan umudunu sakin kesme bu ay olmazsa gelecek ay olurBenim çokta umudum kalmadı
Sizin ilk çocuk mu olacak?Allahtan umudunu sakin kesme bu ay olmazsa gelecek ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?