Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanıp hamile kalan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Songulshn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
585
222
23
25
Kızlar ovulasyon testiyle hamile kalan var mı bide onerebilecegiz bı marka var mı bende düşünüyorum kullanmayı yardımcı olur musunuz

Kızlar ovulasyon testiyle hamile kalan var mı bide onerebilecegiz bı marka var mı bende düşünüyorum kullanmayı yardımcı olur musunuz
Benim bu ay ilk ovülasyon testi denemem. Ben laboquick marka aldım ve memnun da kaldım. Hiç bozuk çıkmadı içinden. Laboquick önerebilirim

Hangi siteden aldın canım
Gittigidiyordan aldım. Kampanya vardı 20 adet ovülasyon+2 adet gebelik testi hediyeli.40 tl gibi bir fiyatı vardı sanırım tam hatırlamıyorum. Gittigidiyor veya n11 de kampanyalı testler olabiliyor bir bakın derim. Bir de instagramda birgebeningünlüğü sayfası var. Orada da satılıyor. Ayrıca sayfa sahibi tüm sorularınızı yanıtlıyor ve sizle ilgileniyor. Ben strip testlerden pek anlamadığım için kaset aldım. Söylediğim sayfada strip test satılıyor, ancak fiyatını bilmiyorum

Ben instagramda birgebeningünlügü sayfasından aldım kadının kendi markası baya alan var sayfasına bakmanı öneririm

Teşekkür ederim canım benim çok saol bakicam bende bı o sayfaya

Canım bende geçen ay kullandım ama malesef olmadi bu ay klomen catlama iğnesine başladım

Yok canım düşük yaptım ama hamile kaldım ben o ay meğer doktor yunurtlagima baktığında tembel dedi halbuki hamileymişim doktorlarin başından savmak için en güzel yalanları yumurtalik
Dogru diyosun basindan savmak için bi bahane uyuduruyolar

Yok canım düşük yaptım ama hamile kaldım ben o ay meğer doktor yunurtlagima baktığında tembel dedi halbuki hamileymişim doktorlarin başından savmak için en güzel yalanları yumurtalik
Dogru diyosun basindan savmak için bi bahane uyuduruyolar ka
Yok canım düşük yaptım ama hamile kaldım ben o ay meğer doktor yunurtlagima baktığında tembel dedi halbuki hamileymişim doktorlarin başından savmak için en güzel yalanları yumurtalik tembel demek
Senin kaç ay oldu deneyeli

Aralık 13 de düşük yaptım canım
Dogru diyosun basindan savmak için bi bahane uyuduruyolar ka

Senin kaç ay oldu deneyeli
Hastalığıma 7 gün kala testle öğrenmiştim demekki yumurtlamam adetten sonra hemen olmuş ki doktora da 25 nde gittim hayla yumurtan tembel dedi halbuki hamileyim yani tembel diyorsa emin ol ilk başından savma kelimeler

Hastalığıma 7 gün kala testle öğrenmiştim demekki yumurtlamam adetten sonra hemen olmuş ki doktora da 25 nde gittim hayla yumurtan tembel dedi halbuki hamileyim yani tembel diyorsa emin ol ilk başından savma kelimeler
Valla bakalım klomen kullandım bide bu ay göRcez catlama iğnesini bügun yaptım

Laboquick test kullandım iki ay ben de maalesef olmadı 3. Ay adet bitiminden sonra tekrar kullanmaya başladım çift çizgi gösterdi 4-5 gün sonra test tek çizgi olmasına rağmen doktora kontrole gittiğimde henüz yumurtam çatlamamıştı çatlatma iğnesi yaptırdım bekliyorum 2 gün sonra adet günüm bakalım herkesin hakkında hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese versin. Ben de gittigidiyor sitesinden almıştım uygun bi fiyata doktor o testler doğru net sonuç vermez dedi nasip herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…