• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

2 yllık evliyim 3 ay korundum sadece, prolaktin sınırda. 1 sefer klomen kullandım sonuç başarısız :KK43:

bende 1.5 yıllık evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadım 3 ay klomen kullandım çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı.. burda gördüm ovulasyon testini ilk defa denedim inş tutar bi seferde de tekrar denemek zorunda kalmam :110:

bende burda ilk ayda hemen hamile kalanları duydum bayağı heveslendim inş sende en kısa zamanda müjdeli haberi alırsında 3. denemeye gerek kalmaz
ahhhh inşallah geçen ay çok ümitlendim ama olmadı umarım bu ay isteyen herkesle beraber müjdeli haberler veririm

bende ilk seferde olcak sanıyorum ilk kez kullandım acaba nolcak çok merak ediyorum... :KK64:
kaç gün var adetine genelde 1-2 gün kala testte çıkıyor benim kasık ağrım çoktu hamilelik belirtisi sandım değilmiş.gerçi akıntı göğüs hassasiyeti başka hiç bir şey yoktu

Kızlar bir bakar mısınız sabahkimden köyü gibi. Yumurtl yor muyum. Ne zamanı değerlendirmem gerekiyor:110:

Eklentiler

• 20150423_153545.webp
    20150423_153545.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 156
kaç gün var adetine genelde 1-2 gün kala testte çıkıyor benim kasık ağrım çoktu hamilelik belirtisi sandım değilmiş.gerçi akıntı göğüs hassasiyeti başka hiç bir şey yoktu

yarın adet günüm ama pko olduğu için geçer günüm yani o yüzden pazartesi test yapmayı düşünüyorum.. ilk seferde olmıcak galiba benimde :/ inş. pazartesi günü silikte olsa 2.çizgiyi görürüm :KK64:

Iyi akşamlar ben 20 nisan da hasta oldum teste 29 nisanda baslacyacagum dimi.hergun yapacağım

Hayıt tohumunu ezerek içiyorum hiçde acı değil aksine çok güzel kokusu var. Tam benlik, neden daha önce keşfetmedim diye hayıflanıyorum. Her zaman içebileceğim bişey bu. Poşet çayın içini boşaltıp koyuyorum. Süzleye gerek kalmıyor, denemenizi tavsiye ederim.

kızlar tavsiyeme uyun ve adet bitimi başlayın bu teste:)çok erken yumurtlamıştım ben çünkü....

Hayıt tohumunu ezerek içiyorum hiçde acı değil aksine çok güzel kokusu var. Tam benlik, neden daha önce keşfetmedim diye hayıflanıyorum. Her zaman içebileceğim bişey bu. Poşet çayın içini boşaltıp koyuyorum. Süzleye gerek kalmıyor, denemenizi tavsiye ederim.
Bu çayı tam olarak ne için kullanıyorsunuz?

adet düzensizliği ve prolaktin hormon yüksekliği için. Yani genel manada dengeleyici mükemmel bir çay.

adet düzensizliği derken pko olanlar içinde olabilir mi ben ilaç kullanmadan adet olamıyorum ama doktor bi sorun yok diyo hormonlara yumurtlamaya herşeye baktı sorun yok... ama ilaç kullanmasam 3 4 ay bile adet olmam yani :KK43:

Back
X