• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

mrb eda bende testleri burdan duyarak bu ay başladım.. bence bu günü yarını değerlendir sen çünkü ben 2. çizgiyi bigün gördüm ertesi gün silikleşti
canım benım daha koyu da oluyor o yuzden bılemıyorum.. peş peşe calısınca da sperm kalıtesı dusuyormuş ya o yuzden karar veremıyorum. 3. ayım 2 aydır 2 gunde 1 denıyorum olmadı. dr a da gıttık esımde bende. bı sorun yok. acaba dedım 3 gun beklesem mı . :confused: bak gecen aykı testlerıımı koyım ? 14-17 arası oluyordu. bu ay ıncır yıyorum gunde 2-3 tane o mu etkıledı bılmıyorum erken catlıcak gıbı

Eklentiler

• 4-2.webp
    4-2.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 151
canım benım daha koyu da oluyor o yuzden bılemıyorum.. peş peşe calısınca da sperm kalıtesı dusuyormuş ya o yuzden karar veremıyorum. 3. ayım 2 aydır 2 gunde 1 denıyorum olmadı. dr a da gıttık esımde bende. bı sorun yok. acaba dedım 3 gun beklesem mı . :confused: bak gecen aykı testlerıımı koyım ? 14-17 arası oluyordu. bu ay ıncır yıyorum gunde 2-3 tane o mu etkıledı bılmıyorum erken catlıcak gıbı

senin diğer ayda 2 gün koyu gördüm ben bu ayda 2. koyu günün olarak gördüm 3 4 gün boyunca çift çizgi gördüğün oluo mu ki ? valla bende incir yedim bu ay ama 1 gün koyulaştı sadece bende p.k.o var ondan dır belki ben çift çizgiyi hiç göremicemi düşünmüştüm bir gün bile benim için moral olmuştu :)

senin diğer ayda 2 gün koyu gördüm ben bu ayda 2. koyu günün olarak gördüm 3 4 gün boyunca çift çizgi gördüğün oluo mu ki ? valla bende incir yedim bu ay ama 1 gün koyulaştı sadece bende p.k.o var ondan dır belki ben çift çizgiyi hiç göremicemi düşünmüştüm bir gün bile benim için moral olmuştu :)
o zaman senın gunun degısıyordur sen goremıyorsundur belkı. ;) cıft cızgı oluyor. yanı benım poz dıye saydıgım test c den daha koyu oluyor o zaman. yoksa sılıkte olsa cızgı bende hep cıkıyor. tabı su an yaklastım hıssedıyorum :)

2010 yılında açmışlar bu bölümü 2010 yılından bu yıla kadar olan bütün msjları okudum hemen hemen.. sperm kalitesini yükseltmek için sert kahve yapın eşinize falan yazanları okumuştum sende öyle yap :)

o zaman senın gunun degısıyordur sen goremıyorsundur belkı. :KK66: cıft cızgı oluyor. yanı benım poz dıye saydıgım test c den daha koyu oluyor o zaman. yoksa sılıkte olsa cızgı bende hep cıkıyor. tabı su an yaklastım hıssedıyorum :)

o silik çizgi bendede hep çıkıo en çok koyu olduğu gün benim 19. günümdü sonra yine silik çizgi çıkmaya devam etti diğer günler. 19.20.21 i değerlendirdim ben.. burdan kendi vücudundaki değişimleri fark eden insanları okudukça kendimle ilgili hiç bişey bilmediğimi öğrendim :)

2010 yılında açmışlar bu bölümü 2010 yılından bu yıla kadar olan bütün msjları okudum hemen hemen.. sperm kalitesini yükseltmek için sert kahve yapın eşinize falan yazanları okumuştum sende öyle yap :)
bılıyorum onları 2 ayda çözdum hepsını :) ama demekkı tutmayan bıseler var. dr gercı cok erken telas yapma dedı. normalde sakınım ama.sperm testı mukemmel degıl ama kötu de degıl. 128 mılyon cıktı. hareketlılık vs onlarda tamam. nasıp zamanı var demek :KK6:

bılıyorum onları 2 ayda çözdum hepsını :) ama demekkı tutmayan bıseler var. dr gercı cok erken telas yapma dedı. normalde sakınım ama.sperm testı mukemmel degıl ama kötu de degıl. 128 mılyon cıktı. hareketlılık vs onlarda tamam. nasıp zamanı var demek :KK6:

ne kadarlık evlisin ve ne zamandır bebek istiyosunuz ?

ooooo olur senin inş yaaa ben evlendiğimden beri korunmuyorum olmuyo
senınde olur canım ole dusunme. zamanı yokkı. tam yok dıyosun vazgecıyosun bı bakmıssın hamıle :) neler okudum burda. cevremde de neler gordum. Allahtan umut kesılmez.

senınde olur canım ole dusunme. zamanı yokkı. tam yok dıyosun vazgecıyosun bı bakmıssın hamıle :) neler okudum burda. cevremde de neler gordum. Allahtan umut kesılmez.

inş.. valla burdakilerin hamile olduklarının okuyunca bile çok seviniyorum rabbim hayırlı evlat versin herkese..

Merhaba kızlar ben forumu üye olmadan takip ediyordum yeni katıldım aranıza.Rabbim isteyen herkese evlat versin kimseyi evlatla imtihan etmesin.kardeşim de bu forumu bir kaç aydır takip ediyor ikimizde bebek istiyoruz benim bir tane 7 yaşında kızım var ama ikinci olmadı kardeşim ise 1.5 yıllık evli bu ay ovülasyon testi yaptı adetine üç gün varken gebelik testi yaptı buradaki arkadaşlar gibi ama maalesef sonuç negatif.biz hiç ikinci çizgiyi görmeyecek miyiz abla dedi bende onun testine ikinci çizgiyi çizdim baya moral oldu kafamız dağıldı

Ben dun uye oldum bol bol okuyorum
buayda ümitlendim ama olmadi dun aksam leke gibi olan adet bugün basladi
ben dunu bugunumu adetin ilk günü sayacagim testi nezaman yapmaya baslayacagim

ay içinde sadece 3 kez ilişki oldu . adetin 10-11-15 . günleri canım . ovülasyon günüm 12-13 olarak değişiyor

aynen bizim dediğin gibi ay içinde 3 kez. inşallah bakalım rabbim yuvamı mutlu haberle şendirir inşallah.

Merhaba kızlar ben forumu üye olmadan takip ediyordum yeni katıldım aranıza.Rabbim isteyen herkese evlat versin kimseyi evlatla imtihan etmesin.kardeşim de bu forumu bir kaç aydır takip ediyor ikimizde bebek istiyoruz benim bir tane 7 yaşında kızım var ama ikinci olmadı kardeşim ise 1.5 yıllık evli bu ay ovülasyon testi yaptı adetine üç gün varken gebelik testi yaptı buradaki arkadaşlar gibi ama maalesef sonuç negatif.biz hiç ikinci çizgiyi görmeyecek miyiz abla dedi bende onun testine ikinci çizgiyi çizdim baya moral oldu kafamız dağıldı
Kaç ay oldu bekleyeli? testi ilk defa mı kullanıyorsunuz?

Back
X