çok iyi ya:)resmen aynı senin.Ben ççok yerde araştırdım..aynı koyulukta olduğu zaman hamilelik oluyormuş.gebelik testi erken göstermediği için çogu kişi adete yakın ovulasyon testi yapıyormuş..
Yumurtlama olabilir mi diyeceğim ama bu kadar geç olur mu bilmiyorum açıkçası ama test pozitif çıkmış :))
çok iyi ya:)resmen aynı senin.Ben ççok yerde araştırdım..aynı koyulukta olduğu zaman hamilelik oluyormuş.gebelik testi erken göstermediği için çogu kişi adete yakın ovulasyon testi yapıyormuş..
Yok bu kadar yakın vakitte olmazmış zaten yumurta oluşurken ağrım oluyor hissediyorum
İnşaallah Rabbim nasip eder bütün isteyenlere banada inşallah :) İnşallah güzel haberler veriririm ÇOKta heveslenmek istemiyorum ama hayırlısını versin Rabbim
İnşallah canım inşallah Rabbim heveslerimizi boşa çıkarmasın batada az kalmış bu hafta içinde belli olur sanırım bebişin varlığı :) Evet bende de ağrı yapıyor bende hissediyorum yumurtlama dönemimi
Ahhh inşaallah ya ablam annem nasıl duruyorsun kan testi yaptırmadan diyorlar duruyorum çünkü kan testi yaptırıp negatif çıkınca daa fazla üzülüyorum o yüzden hiç test yapmam normalde ama bu ay böyle bi boşluk olunca yapayım ovülasyoon testini denemedim demem dedim ama hayırlısı inşaallah bütün isteyenler hamile kalır tez vakitte :)
Kizlarr bugun tamam galiba degil mii😆
💑🚼🚼🚼💑
Evet çift çizgiyi yakalamışsın gözün aydın :)))
Tesekkurler canim insallah darisi gebeligin cift cizgisine 😆 dunde calismistik bugunde calisalim bari.yaa bide esim icin kahve disinda ne yapabilirim acaba spermler canli olsun diyee 💑💑
💑🚼🚼🚼💑
Arkadaslar doktordan ciktim sonuc yeni bi gebelik var persembe gunu tekrar olculecek yulselmesi lazim degerin nolur dualarinizi eksik etmeyin Rabbim bu kez saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Arkadaslar doktordan ciktim sonuc yeni bi gebelik var persembe gunu tekrar olculecek yulselmesi lazim degerin nolur dualarinizi eksik etmeyin Rabbim bu kez saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Aaaaaa ciddi misin canım yaaa eee peki bu kadar nasıl gecikme olmuş kan tahlilinde nasıl çıkmamış dr nasıl gördü
Ayy canimm insallah vardir yaa cok sevindim Allah yardimcin olsun
💑🚼🚼🚼💑
Kizlarr yaa benim yumurtlama gunum ya bugun denize girdim ben bisey olur mu ki off yaa cok pisman oldumm😩😩
💑🚼🚼🚼💑
Hemen sonra değlde adet döngüne göre başlıyorsun zaten testin içinde de yazıyor canım ben adet bittikten 6 gün sonra falan başlıyorum yapmaya. Sabah 10-11 gibi ikinci idrarla iyi oluyor ama sabah ilk idrarla yapmayacaksın
sağol canım anladım.. peki günde kaç kez yapıyosunuz
mesela bi ay için kaç test gerekli:26:
Canim sokturucu kullanip bitince olusmus muhtemelen dedi o yuzden de cikmadi 2 hafta once. persembe buyuk gun hem tayin aciklanacak hem tekrar tahlil yaptiricam Rabbim hayirlisiyla nasip etsin ikisini de insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?