Ovü testiyle hamile olduğunu öğrenenlerde olmuş canm ama yumurta çatladıktan sonra bu kadar koyu çıkmıyor test seninki koyu çıkmış. Gebelik testi yaptn mı bu arada
Kizlarr yumurtam olmus mu ne dersiniz beklemelimiyim biraz daha
nasil da mecburmusuz sabretmeye ☆★☆
Eki Görüntüle 1166667 Eki Görüntüle 1166668 . Slm kızlar, bu benim ovulasyon testim, bugün akşamüstü yaptım, reglime 3 gün var, bu ay pozitifi yakalamıştık, yoksa tekrarmı yumurtluyorum, sizce gebelik ihtimali varmı, ne olur bir fikir verin, ümit varmı, Allahım ne olur gerçek olsun...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin arkadaslar nasilsiniz😉
arkadaşlar bugüne kadar ovulasyon testiyle hamile kalanları çok okudum ama kullanmadım hiç şimdi kullanamaya karar verdim sanırım adetten hemen sonra başlanacak test yapılmaya günde kaç kez yapılacak ne kadar devam edilecek biri anlatabilirmi:26:
ay canım benimde aynı normalde regl olmam gerekiyor ama 3 gündür ovulasyon testim seninkiyle aynı düzeyde. gebelik testi negatif gösteriyor ama..inş. hamileyizdirEki Görüntüle 1166667 Eki Görüntüle 1166668 . Slm kızlar, bu benim ovulasyon testim, bugün akşamüstü yaptım, reglime 3 gün var, bu ay pozitifi yakalamıştık, yoksa tekrarmı yumurtluyorum, sizce gebelik ihtimali varmı, ne olur bir fikir verin, ümit varmı, Allahım ne olur gerçek olsun...
Günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın heyecan devam ediyor dimi
Canım testler işe yarıyor hakkaten bence değerlendirilicek koyulukta ama bırakma. Ben çift çizgiyi gördum 2 geceyi ve silindikten sonrasını değerlendiremedim, kısmet. Kesınlıkle çift çizgi akşamı değerlendirilmeli.
Oy canım ınşallah hamılesındır, eğer birkaç gun daha çift çizgi devam edıyosa gelmiştir bebiş. Ne zamandı ovulasyon denemesi? Biz değerlendiremedik ya..
ay canım benimde aynı normalde regl olmam gerekiyor ama 3 gündür ovulasyon testim seninkiyle aynı düzeyde. gebelik testi negatif gösteriyor ama..inş. hamileyizdir
Gfun ,demek seninde böyle,allahım bizi Ramazan'da sevindirir inşallah ...bugün yine yaptım sence nasılEki Görüntüle 1167262
inşallah canım benim..vallahi bende seninle aynı durumdayım..bi taraftan bazı yerlerde okuduklarım aklıma geliyor.koyuluğu aynı yada daha net olacak diyorlar.bizimki hafif silik.ama bu da normal deil.yanlış birşey söylemek istemiyorum canımmmm:18:
Ben tedavi görüyordum bebek için bu ay ara verdim bu defa da Ovülasyon testiyle deneyeyim dedim 12.günümde yaptım çift çizgi belirgin çıktı
17.günümde yaptım yine çift çizgi çıktı Bugün adetime 6 gün var tekrar yaptım yine çift çizgi çıktı heveslenmekte istemiyorum ama neden böyle oldu anlamadım
ovulasyon testi ile hamileliğini ögrenen çok kişi var canım..peki ikinci çizginin koyuluğu birinciye göre nasıl?aynıysa bence hamişsin
Seninki bariz pozitif yani gebelik ihtimali yüksek canm adet tarihin geçmişmiydi
Yok daha 6 gün var maalesef tedaviyle olmadı böyle olursa çok şaşırıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?