Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ovülasyon testine göre cinsiyet belirlendiğini ilk defa duyuyorum.
Ben ovülasyon testinden önce de sonra da ilişkiye girdim, hiç bilmiyordum cinsiyeti etkilediğini

Ovülasyon testine göre cinsiyet belirlendiğini ilk defa duyuyorum.
Ben ovülasyon testinden önce de sonra da ilişkiye girdim, hiç bilmiyordum cinsiyeti etkilediğini

bebeğinin cinsiyeti ne öğrenebilir miyim....
ovulasyon gününde yada ovulasyona en yakın zamanda ilşki olursa erkek bebek olma ihtimalinin yüksekliği konusunda araştırmalar var.ovu testi ile ovulasyon zamanını bulmaya çalışıyoruz yani yumurtanın tam çatlama zamanını

Ben de ovülasyon testi kullandım ama testi kullanmaya başladıktan sonra gün aşırı ilişkiye başladık. Testte çift çizgiyi gördükten sonra da birkaç gün devam ettim. Yani neredeyse 2 adetimin arasında gün aşırı devam ettik.

Bebeğim erkek...

teşekkür ederim cvp için.oğluşunu sağ salim kucağına almanı diliyorum...

tebrikler bebeginiz icin, ayrica bir tez daha yerle bir oluyor olabilir.

ovulasyon gununde erkek, SIk ilsiki ile kiz olduguna dair bir tez var. gerci ovulasyon gunu hemen hamile kalmissaniz, SIk iliskinin bir zarari yok. sonucta ilkinde hamile kalmis olabilirsiniz.

Açıkçası net olarak seçme imkanı olsa dahi bir tercihte bulunmak istemezdim.
Şimdi düşününce ikinci çocuğum da kız olsun isterim ama yine de Allah'ın takdirine bırakmak lazım, herhangi bir şekilde müdahil olmak istemem.

yok oyle demeyin, hayat bu hic bilemezsiniz. benimde 1 kizim var. basta cinsiyet onemli degildi, ama insan her ikisinden de olsun istiyor.
birde bu yapilanlarda bir sey yok. sadece hesap kitap olayi, ya tutarsa misali

insanız olmayanı istiyoruz işte....evi olmayan ev istiyor,arabası olmayan araba istiyor,kızı olmayan kız istiyor,bebeği olmayan da evlat sahibi olmak istiyor...
allah herkesin gönlündekini versin inş

benim kafam okadar karışıkki araştırmalarım sonucu yumurta çatladığında yapılan ilişkilerde erkek olma ihtimali daha yüksek diya önce tabii allahın takdiiri ya tutarsa misali ovulasyon testi aldım 13.gün negatif çıktı 14.gün öğlen pozitif akşam sekizde t baya koyu idi o gece değilde 14.gün tekrar c ve t aynı ıdi neyse o gece ilişki oldu saat 24 de ben madem yumurtluyorum nerede karın ağrısı nerede akıntı akıntı şeffaf değil bildiğin süt gibi baya kuruydum bu ne anlama gelebilir arkadaşlar lütfen bana cevap yazın pozitif çıktığı gün yaptım bu gecede yapacağım erkek bebek istiyorum allahımdan ne yapmam lazım

merhaba arkadaşlar aranıza iyi dileklerimle gelmek istedim inşallah en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız ve burdan hep birlikte paylaşırız mutluluklarımızı.
bende yumurtalık rezervimde azalma olduğunu öğrendim aralık ayında ve hemen arı sütü kullanmaya başladım. normalde 35 - 37 gün arasında adet oluyordum ama arı sütünü 15 gün kullandıktan sonra 29. günde adet oldum. şimdi de ovulasyon test yapmayı düşünüyorum. bana marka ve hangi gün kullanmaya başlamam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum...

canım iyi dileklerin için sağol inşallah hayırlısıyla gönlümüzdekini verir rabbim
net üzerinde gitti gidiyordan alınıyor kredi kartı ile 20 ov. testi 6 geb. testi 20 lira
eğer kredi kartı kullanmak istemiyorsan kapıda ödeme seçeneğide var 20 ov. testi 35 lira markası Loboquick
bence adet bitiminden 2 gün sonra başla net sonuç yakalamak için. çift çizgi çıkana kadar devam et çift çizgi bende 3 gün sürmüştü çift çizgi çıkınca 24.36 saate yadar yum. olacağı anlamına geliyormuş servikal mukus kontrolüde yaparsın kesinlik kazanması için sıvılaştığında akıntın yum. çatlamış demekmiş bende burdaki arkadaşlardan topladım bu bilgileri umarım işine yarar

servikal mukus nasıl olmalı mesela benim yoğun pozitif çıktığı gün süt gibi beyazdı uzamıyordu t ninyoğun olduğu gün değilde ertesi gece oldu ilişki bir sayfa önce yazmıştım soruma cevap verirseniz sevinirim ilk sayfadada arkadaşa dok.iki çizgi çıktıktan sonra ertesi gün tekrar yap silikleşince ilişki olsun demiş tek ilişki

merhaba arkadaşlar internette biraz araştırma yaparken bu konuyu buldum. bende polikistik over var. geçen nisanda ilaç kullanmaya başladım ve 4 ay önce bıraktım. ve bu 3. ayımız bebek denemesi için. ve internetteki araştırmalarımda yumurtanın en fazla 24 saat canlı kaldığını öğrendim ki bu ovulasyon testleri o yüzden çok matıklı. bide bende düzensiz adetim olduğu için ne zaman ovulasyon oluyo kestiremiyodum. eğer bu ayda olmazsa test alicam bende. burdaki yazılanlar çok umut verici deneyimlerini paylaşanlara çok teşekkürler. inş en kısa zamanda bende güzel haberlerimi veiririm :)

teşekkür ederim yardımların ve paylaşımın için sen nekadar zamandır takip yapıyosun ya da başarıyı elde edebildin mi ? sadece kendime umut olması için tecrübelerinizi merak ettiğimden sordum yanlıs anlamayın lütfen

canım benim servikal mukuş test poztf çıkmadan 3.4 saat önce çıkmıştı muhtemel ov gününe yakın sık sık kontrol etmen gerekiyor akıntını biraz açık söylicem kusura bakma vajinanın derinliklerine doğru iki parmağını sokup akıntıyı dışarıya alman gerekiyor akıntın kaygan yumurta kıvamında ise bu yum. çatlama saatler içerisinde gerçekleşeceği anlamına geliyor 4 saatte bir ov testini tekrarlamayı tavsiye etmişti bana burdan bir arkadaş bende sana ediyorum test silikleşmeye başladığında yumurtan çatladığı anlamını taşıyor canım
bu arada yum. çatlamada akıntın sıvılaşıyor kayganlık ve elastkiyet kalmıyor sıvı su gibi veya beyazımsı sıvı şeklinde oluyor senin testinin poztf çıktığı zaman akıntın sıvılaşmış ise yum çatlama gerçekleşmiştir büyük ihtimalle

rica ederim umarım işini yarar
ben ilk kez bu ay ov testi ile takip yaptım sonucu beklemedeyim yum günüm 16 ocaktı o gün çalışmada bulunduk tek ilişki görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
öncesindede 4 aylk rastgele çalışmada bulunduk olmadı

forever sen diğer topiği de takip ediyorsun, oradan az çok bilgi sahibi olmuşsundur. yazdıklarından şöyle anladım. pozitif çıktığı gece değil, ertesi gece çalışma olmuş. ancak kuruluğu anlayamadım. sonucta ovulasyonda epeyce bir akıntı var. bu ay tutmazsa diğer ay sıkı takip önerebilirim.

markası çok önemli değil. 2 çeşit var. çizgi şeklinde ve gülen yüz şeklinde. gülen yüzler clear blue marka ve epeyce pahalı, diğerleri makul fiyatta. ama imkanınız varsa ben gülen yüzü öneririm. kesin sonuç alıyorsunuz. testi alınca içindeki klavuzda regl döngünüze göre hangi gün başlayacağınız yazıyor.

bence bir an önce testi alın, PKO varsa tek çözüm test.

Merhabalarrrr herkeze ben yeni uye oldum bbu siteyee yardiminizi istiyorum bizde yaklasik 5 aydir cock istiyoruz ama tutmuyo doktor rahim duvarin kalin dedi anlanadim ovulasyon testi nedirr ?? Hastaliktan hemen sorami kullanicamm yardimmmmmmmm :::)

Merhabalarrrr herkeze ben yeni uye oldum bbu siteyee yardiminizi istiyorum bizde yaklasik 5 aydir cock istiyoruz ama tutmuyo doktor rahim duvarin kalin dedi anlanadim ovulasyon testi nedirr ?? Hastaliktan hemen sorami kullanicamm yardimmmmmmmm :::)

hoş geldin canım umarım burası uğur getirir gönlündekine kavuşursun
ovulasyon testi yumurtanın ne zaman çatladığını gösteren bir alet ( yumurtlamanın çatladığı günler gebe kalmaya en elverişli günlerdir)
regl bitiminden sonra başlayabilirsin kontrolü elden brakmamak için veya iki gün sonra
iki net çizgiyi gördüğünde yumurtlamaya saatler kalmış anlamını taşıyor yaklaşık 24 36 saat içinde yum. çat gerçekleşiyormuş canım
bende bu bilgileri burdaki topikten ve diğer topikten topladım erken cvp almanız için gördüğüm soruya bildiğim kadarıyla yanıtlar vermeye çalışıyorum inşallah işinize yarar
bu arada servikal mukus yani akıntı kontrolüde yapabilirsin yumurta akı gibi şeffaf ve kaygan olduğu zaman yum.çat yakın demektir

Saolasinn :)))) benim regl donemim hep ileri atiyo herkez bisey soledi esim deneme tahtasi oldu ::)) dun akinti oleydi bugun kupkuru degerlendirelim dedik bakalim etrafimdaki herkezin ikincide tuttu benim 5 olcak 15inde hasta olmam gerekiyo inss olmam ( simdi netten alip baslasami adet donemimi beklesem ins burasii herkezeee ugurr getirirrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…