Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ya senin yerine ben merak ediyorum gebelik tesi yap bisey yap)))İstanbul soğuk ve yagmurlu ona rağmen susuzluk zor geliyo

Sagol canim benim:) arada ben de merak ediyorum ama nedense Allah bi rahatlik verdi ki sorma hic test falan yapmak gelmiyor nedense icimden nasilsa negatif diye dusunuyorum sanirsam

Sagol canim benim:) arada ben de merak ediyorum ama nedense Allah bi rahatlik verdi ki sorma hic test falan yapmak gelmiyor nedense icimden nasilsa negatif diye dusunuyorum sanirsam

Pozitif dusun öyle deme kismet tabi bende olmicak gibi hissediyorum 41 gün okumasi gerekiyor meryem suresi okuyun kizlar veya okutun

Pozitif dusun öyle deme kismet tabi bende olmicak gibi hissediyorum 41 gün okumasi gerekiyor meryem suresi okuyun kizlar veya okutun

Ben dun aksam ve busabah inciri içtim akşamda yapcam kasiklarim hareketlendi psikolojik mi yoksa yumurtalarami bisey oluyor anlamadim p.ertesinde yumurtlama günüm bakalim ne olacak testte gorcekmiyiz

Ben dun aksam ve busabah inciri içtim akşamda yapcam kasiklarim hareketlendi psikolojik mi yoksa yumurtalarami bisey oluyor anlamadim p.ertesinde yumurtlama günüm bakalim ne olacak testte gorcekmiyiz

Gorursun insallah canim cok sukur zaten adetle ilgili bu problemin yok.doktor konusunda ne karar verdin

Vitae nerelerdesin ya habersiz biraktin bizi:)

Sabah yoğundu girip bişey yazamadım o yüzden :) Bu sabah başladı ne yazık ki kahverengi gelmeye başladı tüm belirtilere rağmen bu ayda olmadı :)

Sabah yoğundu girip bişey yazamadım o yüzden :) Bu sabah başladı ne yazık ki kahverengi gelmeye başladı tüm belirtilere rağmen bu ayda olmadı :)

Hayirlisi olsun canim insallah saglikla gelsinler insallah napalim dogru zaman degilmis demek bak şükür ki adet olabiliyorsun yumurtluyorsun

Hayirlisi olsun canim insallah saglikla gelsinler insallah napalim dogru zaman degilmis demek bak şükür ki adet olabiliyorsun yumurtluyorsun

Öyle cnım üzüldüm ama içimdende demek ki zamanı değilmiş yeterki sağlıklı olsun ben beklerim. Ama hayalkırıklığı kötü oluyor biliyorsun işte. Doktor araştırıyorum eşim için iyi bi yere gitmeyi düşünüyoruz tüm tahlilleri yaptırıp yeniden baktıralım diyorum annem araştırıyor bizim için sağolsun. 13ünde izne çıkacaktık ama şimdi iznimizi bu işe ayırmayı düşündük o hafta bi yere gitmeyip dr a gidicez böyle yani planlar şimdilik :)

Ovulasyon testlerim geldi ve regl bıtmek uzere, hemen baslayıp diğer regl donemıne kadar bırakmadan devam etmek ıstıyorum, inşallah guzel haberlere vesıle olur

Gorursun insallah canim cok sukur zaten adetle ilgili bu problemin yok.doktor konusunda ne karar verdin

Dr konusunda karar vermedim bilmiyorum belki yarin giderim kararsizim vitacim üzülme dicem ama elde değil napalim buay inş hepimiz oluruz gelsin bebekler

Ilkin uzuluyoruz elbet canim ya insaniz neticede.insallah sonuclariniz iyi cikar canim annenin hemsire olmasi buyuk avantaj sizin icin

Dr konusunda karar vermedim bilmiyorum belki yarin giderim kararsizim vitacim üzülme dicem ama elde değil napalim buay inş hepimiz oluruz gelsin bebekler

Öyle canım üzülmemek elde değil ama toparladım eskisi gibi yeni ay yeni umut diyerek geçmiş ayı kapattım :) Şimdi iyi bi dr buldum baya bi tuzlu ama kadın ve erkek konusunda uzmanmış ona gidicez salı gününe randevu aldık

Ilkin uzuluyoruz elbet canim ya insaniz neticede.insallah sonuclariniz iyi cikar canim annenin hemsire olmasi buyuk avantaj sizin icin

Evet canım sağolsun dr bulmuş duruyada yazdım salı günü gidicez inşallah çok iyi bi hekimmiş faydasını görürüz umarım

Evet canım sağolsun dr bulmuş duruyada yazdım salı günü gidicez inşallah çok iyi bi hekimmiş faydasını görürüz umarım

Insallah bakalim urolog mu peki hem kadina hem erkege demissin ya? Sali gunu herkes doktora:)

Insallah bakalim urolog mu peki hem kadina hem erkege demissin ya? Sali gunu herkes doktora:)

Aslında kadın doğum uzmanıymış ama erkek infertilitesi konusunda iyiymiş acıbademden memorial geçmiş tüp bebek konusunda da uzmanmış hem ikinize birden bakar iyi olur dedi annemde. Evet salı günü herkes doktora :)

Evet o zaman tuzludur:) gelince bebislerin harcligindan kesicem bu masraflari:)) saka bi yana icinize de siner insallah doktor

Evet o zaman tuzludur:) gelince bebislerin harcligindan kesicem bu masraflari:)) saka bi yana icinize de siner insallah doktor

Evet sadece muayene ücreti 350 liraymış sgk anlaşması yokmuş şok etkisi yarattı bende bu muayene ücreti:) Çözüm olsunda yeterki gidicez artık en azından yorumları okudum herkes memnun kalmış bi de sırf para için bişey yaptırmıyormuş insaflı adammış neyseki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…