Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Anliyorum abla bn 25 yasinda ewlendim 28 olcam yasa bakmiyo inan o takinti insan isteyince sınanıyo. Ama mutlaka yapisikliga baktir o buyuk bi sorun dusuk kimyasak gibi seylere sebep oluomus baska bi doktora daha gozuk bnce zarari olmaz umarim ugrasmadan bebegin olur isteyen herkezin olur

Kızlar, 12. Gün ve 13. Gün pozitifti. 13. Gün 23 gibi test yaptım yine pozitifti. Ancak akşam 20.00 gibi yumurtalıklarım çok ağrıdı. Yürüyemedim bile. Yumurtanın çatladığını düşünerek Başka testim kalmadığından O gece 00.00 gibi ve 04.00 gibi ilişki oldu. Silikleşmeyi yani çatlamayı kontrol edemedim. Sizce cinsiyet tahmininiz ne olur

Bir ilişki mi oldu canım

12 ve 13. Pozitifti. 13. Gün yani pozitif gördüğüm ikinci günün gecesi 00.00 ve 04.00 iki ilişki.

Silikleşmeyi göremedim. Testim kalmadı. Ilişki öncesi son testi yaptığımda T çizgisi C ile aynı koyuluktaydı belki çok daha hafif açık

İnşallah bende hamile kalırım

Arkadas en asagidaki test sizce positiv mi ? Emin degilim testi yaptikdan sonra 3 saat sonra degerlendirdik ama yine yapmaya devam edicem testleri ?

Eklentiler

• 0017CEC0-3CCA-4527-902D-BE364249EC3F.jpeg
    156,5 KB · Görüntüleme: 231
Arkadaşlar merhaba öncelikle Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ben 7 aydır evliyim ve nerdeyse hiç korunmadik ve son 3 aydır çocuk istoryz bu testdende hiç birşey anlamıyorum ve adetim düzenli adetden 8 gün sonra yapma ya yani dün başladım bana bunu yorumlar mısınız yumrtlama günümde miyim değil miyim anlamadım ya

Eklentiler

• IMG20201216210130.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 123
Evet yumurtlama gunlerindesiniz bugun ve 2 3 gunu iyi degerlendirin

Çok çok teşekkür ederim ilk kez kullandığım için anlamıyorum bazı yerlerde de olumsuz olarak okuduğum için biraz üzülmüştüm ama içim ferahladı çok saolun

Çok çok teşekkür ederim ilk kez kullandığım için anlamıyorum bazı yerlerde de olumsuz olarak okuduğum için biraz üzülmüştüm ama içim ferahladı çok saolun
rica ederim,gonlunuze gore olsun insallah

Merhaba çocuğunuzun cinsiyeti nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…