Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba kizlar ovulasyondan sonra ilk belirtileriniz neydi acaba ? Yani hamile kaldiginiz ay ovulasyon gününden sonra neler yasadiniz ?

Çok teşekkür ederim emin olamamıştım inşallah bir an önce hayırlısıyla hamile kalırım 1 oğlum var 9 yaşında 5 yıldır ikinci bebişi deniyoruz olmuyo
Selam canım benimde bir oğlum var 6 yaşında bende nerdeyse 3 yıl olacak deniyoruz yok malesef arada bir kürtajım oldu malesef senin sebep ne var mi olmamasında bir sebep

Seni şansın daha çok benden canım ben 38 yaşındayım
Canim kurtajlarin neden oldu ve umutsuz olma sperm testi hgs ve hormon testi mutlaka yaptir kurtaj olanlarin cogu rahim temizlenmedigi icin tutmadigini duymustum. Umutsuz olup takintilikda Yapma yin cidden etkilio bnde 2 yildan fazla olcak olmuo ilk cocugum olcak asilama bilr tutmadi takinti yuzunden salın gitsin bosa zaman harcMayin kim umursamiosa hamile oluo.

Çok haklısın benim yaştan dolayı takıntı var. Biraz daha genç olsam inan aceleci olmazdım bu kadar.
Ben bebeğimin kalpğ atışları oluşmadığı için aldırmak zorunda kaldım. iki ay sonrada histereskopi yapıldı bana neden mi kürtajdan parça kalmıştı içimde onu temzilediler Ben peşine 3 ay korundum. ki ben zamanla yarışıyorum düşün. İŞte bu üç ayın peşine üç ay geçti bu dördüncü ay hamile kalamadım henüz. HSG çektirdim, hormon testlerimi de verdim. FSH yüksek çıktı doktor ama ultrason muayenesinde iyi gördü ymurtalarn hala var dedi. FSH düşürebiliriz dedi bitkisel kürlerle. HSG sonucumda da rahim altında çok az bir yapışıklık varmış ama o engel değil dedi dr. Bu hafta içi eşim de sperm testi verecek işte onun sonucunuda göstreceğim. Olmadı önümüzdeki ay doktor eşliğinde yumurtlama takibi yapacağız. Ben doğal yolla olsun taraftarıyım. Tüp bebeğe allah hiç çocuğu olmayanlara nasip etsin onlara versin o şansı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…