- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 44
Canim 12 de yumurtlama 13 de catlamis gozukuo degerlendir bugun ve yarini
sagol canimCanim 12 de yumurtlama 13 de catlamis gozukuo degerlendir bugun ve yarini
Yarin tekrar yap netlesir t deki koyuluk pik olmak uzereLütfen yardımcı olurmusunuz pik yapmış mı
Yakın ama koyulaşmaya başlamışLütfen yardımcı olurmusunuz pik yapmış mı
Selam canım benimde bir oğlum var 6 yaşında bende nerdeyse 3 yıl olacak deniyoruz yok malesef arada bir kürtajım oldu malesefÇok teşekkür ederim emin olamamıştım inşallah bir an önce hayırlısıyla hamile kalırım 1 oğlum var 9 yaşında 5 yıldır ikinci bebişi deniyoruz olmuyo
Sebepsiz infertilite canım aşılma deneyeceğizSelam canım benimde bir oğlum var 6 yaşında bende nerdeyse 3 yıl olacak deniyoruz yok malesef arada bir kürtajım oldu malesefsenin sebep ne var mi olmamasında bir sebep
Yaa bende en korktuğum şey o. Senin yaşın kaç. Ben bu hafta eşim sperm testi verecek ona göre yol izliycemSebepsiz infertilite canım aşılma deneyeceğiz
31 yaşındayım bu ay tekrar hsg çekilip hormon tahlilleri ve sperm örneği önümüzdeki ay aşılmaYaa bende en korktuğum şey o. Senin yaşın kaç. Ben bu hafta eşim sperm testi verecek ona göre yol izliycem
Seni şansın daha çok benden canım ben 38 yaşındayım31 yaşındayım bu ay tekrar hsg çekilip hormon tahlilleri ve sperm örneği önümüzdeki ay aşılma
Canim kurtajlarin neden oldu ve umutsuz olma sperm testi hgs ve hormon testi mutlaka yaptir kurtaj olanlarin cogu rahim temizlenmedigi icin tutmadigini duymustum. Umutsuz olup takintilikda Yapma yin cidden etkilio bnde 2 yildan fazla olcak olmuo ilk cocugum olcak asilama bilr tutmadi takinti yuzunden salın gitsin bosa zaman harcMayin kim umursamiosa hamile oluo.Seni şansın daha çok benden canım ben 38 yaşındayım
Çok haklısın benim yaştan dolayı takıntı var. Biraz daha genç olsam inan aceleci olmazdım bu kadar.Canim kurtajlarin neden oldu ve umutsuz olma sperm testi hgs ve hormon testi mutlaka yaptir kurtaj olanlarin cogu rahim temizlenmedigi icin tutmadigini duymustum. Umutsuz olup takintilikda Yapma yin cidden etkilio bnde 2 yildan fazla olcak olmuo ilk cocugum olcak asilama bilr tutmadi takinti yuzunden salın gitsin bosa zaman harcMayin kim umursamiosa hamile oluo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?