Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Çok şükür canim adette geçsin bide ole yap canim cikmayabilir kimi adet 3 4 gun geçince çıkar belli olmuyor bu işler inseAllah gebesin dir
İnşallah canım brnim artık öyle bir halfeyim ki umudu kestim kesecem kocamda gözlerimin içine bakıyor artık olsun diye lütfen dua et adet olmayım bebegim karnımda olsun

Kızlar merhaba bende bu ay ovulasyon testi yaptım geçen hafta bugün piki gördüm o gün ve diğer günü degerkendirdik o gümden sonra benim göğüs hassasiyetim başladı sizce gebe olma ihtimali olabilrmi böyle yaşayan varmı aranızda acaba bide 19 adet tarhim benim

Göğüs hassasiyeti de gebelik belirtisi inseAllah canim gebesindir

Daha önce agrıyormuydu gögüslerin

Göğüs hassasiyeti de gebelik belirtisi inseAllah canim gebesindir
İnşallah ya 6 yıldır hasretle bekliyorum ben hamile kalabiliyorum ama hep düşüyor iki sefer kendim kaldım sonra tüp bebekle ama sonuç hüsran bu ayda ovulasyon deneyim dedim belkide psikoljik ama içim tuhaf

İnşallah ya 6 yıldır hasretle bekliyorum ben hamile kalabiliyorum ama hep düşüyor iki sefer kendim kaldım sonra tüp bebekle ama sonuç hüsran bu ayda ovulasyon deneyim dedim belkide psikoljik ama içim tuhaf
Rabbim öncelik evlat hasreti cekenlere sizlere nasip etsin bende 2.5 sene yaşadım çok sukur oldu inşeALLAH sizlerinde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…