- 4 Nisan 2019
- 5.883
- 6.308
- 198
Çok idrar damlatma testin doğru okunmaz. Yapmaya devam etAdet bitti 2 ekimde ustte 3 ekimde basladim 6 ekim en sonda sizce durum ne. Ilkkez yapiyorum. Bende yumurta catlamiyor mus. Bu ay c life macun kullandim. Kizlar yardim eder misiniz.
Eki Görüntüle 2285204
Kızlar bugün 12. Günüm.. üstteki 13.30 da alttaki 15:45 teki testim..
Şimdi ilk koyulaşma denilen durum bu mu yoksa eşit mi çıkınca ?
çok teşekkürler. normalde çatlamıyor yumurta. doktor öyle dedi macunla işe yarayacak mı merak içindeyimÇok idrar damlatma testin doğru okunmaz. Yapmaya devam et
Fayda eder inşallah canım koyuyu gördükten sonra hemen doktora git baktır büyüdüyse iğneyle çatlatırlar canım. Test büyüdüğünü gösteriyor ama tam çatladığını göstermiyor biz silik olunca çatladı diyoruz ama çatlamayabiliyorçok teşekkürler. normalde çatlamıyor yumurta. doktor öyle dedi macunla işe yarayacak mı merak içindeyim
anladım cok sağolun. bakalım bu ay macunla bende güzel bi haber alabilcek miyim. birde iki gündür sağ ve sol kasıkta batma hissi var geçmedi. sizce neden böyle??Fayda eder inşallah canım koyuyu gördükten sonra hemen doktora git baktır büyüdüyse iğneyle çatlatırlar canım. Test büyüdüğünü gösteriyor ama tam çatladığını göstermiyor biz silik olunca çatladı diyoruz ama çatlamayabiliyor
Yumurtlaman yaklaşmıştır akıntın başladı mı takip et yoğunlaşınca çatlayacaktıranladım cok sağolun. bakalım bu ay macunla bende güzel bi haber alabilcek miyim. birde iki gündür sağ ve sol kasıkta batma hissi var geçmedi. sizce neden böyle??
yok akıntı başlamadı. eger düzgün giderse yumurtlamaya 4 gün kalmıs oluyorYumurtlaman yaklaşmıştır akıntın başladı mı takip et yoğunlaşınca çatlayacaktır
Bugün test yaptın mıyok akıntı başlamadı. eger düzgün giderse yumurtlamaya 4 gün kalmıs oluyor
şuan iş yerindeyim akşam eve gidince hemen yapıcam. size de atarım olur muBugün test yaptın mı
Olur canım at bakayım ben de sipariş vermiştim bugün aldım testlerimi. Bende Cuma başlıycam inşallahşuan iş yerindeyim akşam eve gidince hemen yapıcam. size de atarım olur mu
Ben 3 aydır yumurtlama öncesi,o günü ve sonrasını kapsayan 4-5 gün boyunca üstüste değerlendirmeme rağmen henüz tutmadı
Nasip gerçekten nasipte varsa tek denemeylede oluyor ,yoksa istediğin kadar dene nafile
Regl oldun muBende bu ay ilk defa ovulasyon testini denedim ama tutmadı . 3 ekimde adet olmam lazımdı OLMADIM . gebelik testinde çift çizgiyi gördüm silikte olsa ama kan testi 0,100 negatif çıktı . şuan ayın 7 si hala olmadım . bi sonraki aya kaldı artık
Regl oldun mu
Stres yap olmayanın imtihanı daha kolay.olanın imtihanı daha zor. Rabbim çocuklarımızla imtihan etmesin biziHayır hala olmadım .... Doktora gitmem gerek bu hafta sonuna kadar olmazsam . Sanırım stres yaptım
Stres yapma canımStres yap olmayanın imtihanı daha kolay.olanın imtihanı daha zor. Rabbim çocuklarımızla imtihan etmesin bizi
Stres yapma canım
Allah büyük canımÇok haklısın . Şuan hayatı normal akışına bırakıyorum . Adet olmayı bekliyorum stresin faydası olmuycak. Bu ay için yeniden ovulasyon testi aldım . Hayırlısı artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?