Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Benim bebeğim rahatsizdi hir sürü doktora gittim almaliyiz dediler.bende tehlikeye girebilirmisim hidrosefaliydi benim kızım hamile kaldigimdan beri sıkıntılar ile uğraştım

Benim bebeğim rahatsizdi hir sürü doktora gittim almaliyiz dediler.bende tehlikeye girebilirmisim hidrosefaliydi benim kızım hamile kaldigimdan beri sıkıntılar ile uğraştım

Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah hepimize canim. zor bi surec olmus gerçekten

Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah hepimize canim. zor bi surec olmus gerçekten

Kizlar napiyosunuz inciri kaynattim içtim meryem suresi var onu okudum ama 41gun okuyabilirmiyim bilmiyorum (++kicamada keciboynuzu Ozu aldim icsin içerse tabi bakalim hayirlisi olsun

Saol cnm genelde herkes niye yaptin diye başımın etini yediler pismanligima daha çok katkida bulundular ama bisey demiyorum icimdekileri yaşadıklarımı bir ben bir allah biliyor

Kizlar napiyosunuz inciri kaynattim içtim meryem suresi var onu okudum ama 41gun okuyabilirmiyim bilmiyorum (++kicamada keciboynuzu Ozu aldim icsin içerse tabi bakalim hayirlisi olsun

Ohh sifa olsun insallah icer ya niye icmesin suyuna git napalim erkekler biraz huysuz olabiliyor bazen:) incir ve havuc beraber mi yapiyorsun yoksa tek incir mi

Saol cnm genelde herkes niye yaptin diye başımın etini yediler pismanligima daha çok katkida bulundular ama bisey demiyorum icimdekileri yaşadıklarımı bir ben bir allah biliyor

Oyle canim herkes kendi yasadigini bilir kimse o duruma dusmeden yorum yapamaz yapmamali bizim haddimize degil konuşmak

benim arkadaşım kendi kullandı adet düzensizliği vardı çok memnun kaldı canım benim yok şükür ama ben iltihap varsa gitsin diye içmiştim

günaydın kızlar nasılsınız bugün

Iyiyim canim şükür sen nasilsin? Hafif halsizlik ve bas donmesi yasiyorum dunden beri sicaklar galiba etkiledi aksam cok ciddi dondu basim uyuyamadim tum dünya donuyordu sanki tovbe tovbe icmis gibiydim:) onun disinda bi sıkıntı yok sukur:)

Yasocum yapsana ov testi içme oglene kadar bisey

Yasocum yapsana ov testi içme oglene kadar bisey

Bi sise su ictim bile dayanabilirsem ogleden sonra icmiyim ama burasi gayet sicak sivi almadan ya da karpuz falan yemeden dayanmak zor oluyor :) hamilelige yoruyor insan aklima gelmedi desem yalan olur ama nedense sadece aklima geliyor hic oyle icime dogmuyor hissetmiyorum oyle bi durum o yuzden test icin cabalamiyorum zaten sali gunu kan tahlili vericem insallah

saol cnm bende iyiyyim çok şükür.geçmiş olsun cnm.ben de hastalancam galiba dun bende halsizlik yorgunluk diz boyu :) sen hamile misin yada cocuğun var mı ?

saol cnm bende iyiyyim çok şükür.geçmiş olsun cnm.ben de hastalancam galiba dun bende halsizlik yorgunluk diz boyu :) sen hamile misin yada cocuğun var mı ?

birde bugun ara ara sıcak basıyor.kasıklarım ağrıyor gelir o geliyo

Ya senin yerine ben merak ediyorum gebelik tesi yap bisey yap)))İstanbul soğuk ve yagmurlu ona rağmen susuzluk zor geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…