Merhaba, çok güzel açıklamışsınız sayenizde anladım ben de. Bu ay ben de testlerle gitmeye başlayacağım hadi hayırlısı bakalımm... :)Canım şöyleki LH hormonu vücudumuzda her zaman var dolayısıyla testi her yaptığında çift çizgi göreceksin ama T çizgisi yumurtlama gününde coşuyor yani yumurtlamaya kadar silik yumurtlama fazlasıyla koyu yumurta çatladıktan sonra tekrar silik
Hayırlısı canım inşallah tez zamanda kavuşursun bebişineMerhaba, çok güzel açıklamışsınız sayenizde anladım ben de. Bu ay ben de testlerle gitmeye başlayacağım hadi hayırlısı bakalımm... :)
Aminn Allah razı olsun, sen de sağ salim kucağına alırsın inşAllahHayırlısı canım inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine
Tabikide var daha yeni görüyorum umarım kaçırmamıssındır canımSizce yumurtlama var mı
Daha çok erken canım yumurtlamanın üzerinden 17 gün geçmesi gerek çift çizgi görmek için. Ben 15. Gün BAT da ikinci çizgiyi zar zor görmüştüm. Umudunu kaybetme.Kızlar adete son altı gün hem ovülasyon hem gebelik yaptım ikiside tırt bu ay gene olmadı
Kaçırmadık umarım hakkımızda hayırlısı olurTabikide var daha yeni görüyorum umarım kaçırmamıssındır canım
Biliyorum inşallah allahtan ümit kesilmez arayanlara ol desin hayırlısıyla melekelerimiz gelsinDaha çok erken canım yumurtlamanın üzerinden 17 gün geçmesi gerek çift çizgi görmek için. Ben 15. Gün BAT da ikinci çizgiyi zar zor görmüştüm. Umudunu kaybetme.
Yani çift çizgiyi görmeden iki gün önce ilişki olup sonrasında bırakmalı mıyız
[/QUOTE bugün adet günüm buda ovülasyon testim
Sabah yaptım gölge gibiydi ama bilemiyorum hüsrana uğramak istemiyorum dün ve önceki günki ovülasyon testlerim silikti yok gibiydi 2 çizgideÇok belli değil mi çizgi gebelik testi de yapın derim
Ya adet zamanı da yumurtluyorsun yada gebelik bence kan vermelisinSabah yaptım gölge gibiydi ama bilemiyorum hüsrana uğramak istemiyorum dün ve önceki günki ovülasyon testlerim silikti yok gibiydi 2 çizgide
İnşallahSabah ilk işim bu olucak adet olmazsam inşallah ve paylaşıcam sizlerle
Gölge gibi bile olsa pozitif sayılıyor cnmSabah yaptım gölge gibiydi ama bilemiyorum hüsrana uğramak istemiyorum dün ve önceki günki ovülasyon testlerim silikti yok gibiydi 2 çizgide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?