Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Sizce yumurtlama var mı

Eklentiler

• DA64584B-50DE-4705-895F-74EAEBD87AEA.jpeg
    39,1 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba, çok güzel açıklamışsınız sayenizde anladım ben de. Bu ay ben de testlerle gitmeye başlayacağım hadi hayırlısı bakalımm... :)

Kızlar adete son altı gün hem ovülasyon hem gebelik yaptım ikiside tırt bu ay gene olmadı

Kızlar adete son altı gün hem ovülasyon hem gebelik yaptım ikiside tırt bu ay gene olmadı
Daha çok erken canım yumurtlamanın üzerinden 17 gün geçmesi gerek çift çizgi görmek için. Ben 15. Gün BAT da ikinci çizgiyi zar zor görmüştüm. Umudunu kaybetme.

Ayyy hadi inşallah tabi allahtan ümit kesilmez arayanları aratmasın hayırlısıyla ol desin melekelerimiz gelsin

Daha çok erken canım yumurtlamanın üzerinden 17 gün geçmesi gerek çift çizgi görmek için. Ben 15. Gün BAT da ikinci çizgiyi zar zor görmüştüm. Umudunu kaybetme.
Biliyorum inşallah allahtan ümit kesilmez arayanlara ol desin hayırlısıyla melekelerimiz gelsin

Kızlar bakarmısınız bugün adet günüm daha olmadım buda bugünkü ovülasyon testim

Sabah yaptım gölge gibiydi ama bilemiyorum hüsrana uğramak istemiyorum dün ve önceki günki ovülasyon testlerim silikti yok gibiydi 2 çizgide
Gölge gibi bile olsa pozitif sayılıyor cnm yarın kan ver bence bize de haber ver hadi hayırlısı bakalım

İnşallah ya dua edin bende hepinize dua ediyorum buda sabahki gebelik testim bakalım görebilicekmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20190326-211557.png
    700,2 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…