- 10 Aralık 2014
- 560
- 839
- 103
Böyle çıkıyorCanim ovulasyon testi pozitifse büyük ihtimalle vardır hadi inşallah
Kaç gün geciktiBöyle çıkıyor
En son 28 ekim regl tarihim 26 kasıma kadar olmalıydımKaç gün gecikti
Bayada geçmiş canım bence direk kan testi yap inşallah güzel haberlerini alirizEn son 28 ekim regl tarihim 26 kasıma kadar olmalıydım
Inşallah canım çok teşekkür ederimBayada geçmiş canım bence direk kan testi yap inşallah güzel haberlerini aliriz
Umarım vardr canım ya ama testn de poztf ve adet geckmen var bnce bebiş varYok yapmadım daha canım ovulasyon testi yaptım yine belirgin 2 çizgi var hiç umidim yok ama umarım vardır
Şmdi grdüm canım bayada geçmiş günün inş bebiş vardrEn son 28 ekim regl tarihim 26 kasıma kadar olmalıydım
Cnm sende varmı bi değişiklik yanlış hatırlamıyorsam 3aralik bat seninŞmdi grdüm canım bayada geçmiş günün inş bebiş vardr
Yok canım benm daha çok var 12 günüm var beklemedeym inş bu ay olur hepimizin deCnm sende varmı bi değişiklik yanlış hatırlamıyorsam 3aralik bat senin
Haklısın canım tarihler karışıyor :) hadi inşallah belirtilerin bebiştendirCnm okadar çok kk topik okuyoruz tarihler karıştı pardon benim 7 gun kaldı rabbim inşallah bu ay hepimizi birden sevindirsn göğüslerim 3 gündür çok hassas el degmiyo mide ekşime ara sıra var ve dün oturduğum yerde yarim saat uyuyup kalmışım ama bu belirtiler bende adet oncesi de oluyo mide ekşime hariç bakalım bekliyis
Benim 3 aralık di. Ama malesef. Çoktan hasta oldum bile.Yok canım benm daha çok var 12 günüm var beklemedeym inş bu ay olur hepimizin de
Senin ne kadar kaldı cnm? Ama 3 aralk olan arkdşlarmz vardı inş gzel haberlerini alırız testlerini atarlar buraya :)
Cnm hadi hayırlısı diyelim ya bisi dicem idrarında değişiklik varmı dikkat ediyormusun hiç benim.hem koyu hem köpük var dünde ekşi ekşi koktu ayıp oldu biraz ama bu bana bi garip geldi sende varmıCnm okadar çok kk topik okuyoruz tarihler karıştı pardon benim 7 gun kaldı rabbim inşallah bu ay hepimizi birden sevindirsn göğüslerim 3 gündür çok hassas el degmiyo mide ekşime ara sıra var ve dün oturduğum yerde yarim saat uyuyup kalmışım ama bu belirtiler bende adet oncesi de oluyo mide ekşime hariç bakalım bekliyis
Cnm hayırlısı olsun ınsaallah bi dahaki ay ama regl normal mi geldi yoksa bi gariplik varmiBenim 3 aralık di. Ama malesef. Çoktan hasta oldum bile.
Erken geldi biraz. Ilk gün değişikti ama şuan normal. Yanı ihtimal olduğunu sanmıyorum ne yazıkki.Cnm hayırlısı olsun ınsaallah bi dahaki ay ama regl normal mi geldi yoksa bi gariplik varmi
Doğru zamanları degerlendirmissin canım 2 gün daha devam et benceEki Görüntüle 2211844 Kizlar merhaba. Bende pko var o nedenle oluvasyon testi yapiyorum. Resime gore dunu ve bugunu degerlendirdik. Yorum yapabilir misiniz?
Olsun canım üzülme inş önümüzdeki ay olur herhangi bir problemnz var mı kaç aydr düşünyrdunuz bebiş ? Byle biran da sordum kusura bkmyn lütfen... Bnmde bu ay olmzsa hayıt otu yda hayt hapı kullnmyı dşünüyorm bgn tv de gördüm de belki szede faydası olur alerjnz yoksa bir bakın araştrn derim.Benim 3 aralık di. Ama malesef. Çoktan hasta oldum bile.
Önemli değil canım. Benim biraz karışık. Tedaviyi her ay yapamadım bazı sebeplerden dolayı. Oyuzden 1 yıl diyemiyorum. Ben soğan kürü yapmıştım değerlerimi oynattı. Kur falan yapmıyorum oyuzden. Herkese iyi gelmeyebiliyor. Cesaret edemiyorum. Dikkat et. Baktır değerlerinin öncesine ve sonrasına.Olsun canım üzülme inş önümüzdeki ay olur herhangi bir problemnz var mı kaç aydr düşünyrdunuz bebiş ? Byle biran da sordum kusura bkmyn lütfen... Bnmde bu ay olmzsa hayıt otu yda hayt hapı kullnmyı dşünüyorm bgn tv de gördüm de belki szede faydası olur alerjnz yoksa bir bakın araştrn derim.
Tesekkur ederim canim, 2 gun daha calismaya devam o halde :)Doğru zamanları degerlendirmissin canım 2 gün daha devam et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?