Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Cnm sende varmı bi değişiklik yanlış hatırlamıyorsam 3aralik bat senin
Yok canım benm daha çok var 12 günüm var beklemedeym inş bu ay olur hepimizin de
Senin ne kadar kaldı cnm? Ama 3 aralk olan arkdşlarmz vardı inş gzel haberlerini alırız testlerini atarlar buraya :)

Cnm okadar çok kk topik okuyoruz tarihler karıştı pardon benim 7 gun kaldı rabbim inşallah bu ay hepimizi birden sevindirsn göğüslerim 3 gündür çok hassas el degmiyo mide ekşime ara sıra var ve dün oturduğum yerde yarim saat uyuyup kalmışım ama bu belirtiler bende adet oncesi de oluyo mide ekşime hariç bakalım bekliyis

Haklısın canım tarihler karışıyor :) hadi inşallah belirtilerin bebiştendir senin braz daha az kalmış dört gn snra testlere başlayablrsn erken de çıkabiliyor

Yok canım benm daha çok var 12 günüm var beklemedeym inş bu ay olur hepimizin de
Senin ne kadar kaldı cnm? Ama 3 aralk olan arkdşlarmz vardı inş gzel haberlerini alırız testlerini atarlar buraya :)
Benim 3 aralık di. Ama malesef. Çoktan hasta oldum bile.

Cnm hadi hayırlısı diyelim ya bisi dicem idrarında değişiklik varmı dikkat ediyormusun hiç benim.hem koyu hem köpük var dünde ekşi ekşi koktu ayıp oldu biraz ama bu bana bi garip geldi sende varmı

Kizlar merhaba. Bende pko var o nedenle oluvasyon testi yapiyorum. Resime gore dunu ve bugunu degerlendirdik. Yorum yapabilir misiniz?

Benim 3 aralık di. Ama malesef. Çoktan hasta oldum bile.
Olsun canım üzülme inş önümüzdeki ay olur herhangi bir problemnz var mı kaç aydr düşünyrdunuz bebiş ? Byle biran da sordum kusura bkmyn lütfen... Bnmde bu ay olmzsa hayıt otu yda hayt hapı kullnmyı dşünüyorm bgn tv de gördüm de belki szede faydası olur alerjnz yoksa bir bakın araştrn derim.

Önemli değil canım. Benim biraz karışık. Tedaviyi her ay yapamadım bazı sebeplerden dolayı. Oyuzden 1 yıl diyemiyorum. Ben soğan kürü yapmıştım değerlerimi oynattı. Kur falan yapmıyorum oyuzden. Herkese iyi gelmeyebiliyor. Cesaret edemiyorum. Dikkat et. Baktır değerlerinin öncesine ve sonrasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…