Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar lütfen bana acil cevap verirmisiniz.bn kaç gündür ovulasyon testi yaptım dün bide bu gün aynı koyulukta çıktı sizce yumurtadimmi ????

Geldimi

Eklentiler

• IMG-20170222-WA0000.jpeg
    IMG-20170222-WA0000.jpeg
    45,5 KB · Görüntüleme: 423
Mesela bn bu aksam ilişkide bulunsam yarın yumurtlama olsa hamile kalma şansım varmı srnce

Var tabi olmazmi. Ymurtlamadan 2 gun once ymurtlamadan 2 gun sonra sans vardır. Ben ymurtamn catladigi gun ve ertesi gun brbr oldum. Bakalm dollenme olcakmi bekliyorm

Kızlar merhaba
Bugün yada yarın regl günüm az önce ovülasyon yaptım böyle çıkması normal mi ?
galet normal vücutta herzaman LH vardır bu bazen çok silik çıkar bazen belirgin olur seni umutlandırmasın hamileyken okadar koyu çıkıyorkiii günün en az 2 gün geçsin test yap bence

Kızlar merhaba az önce gebelik testi yaptım tam net değil ama var gibi sanki yorumlarmısınız

Eklentiler

• IMG_2399.JPG
    IMG_2399.JPG
    39 KB · Görüntüleme: 494
Merhaba canım....HCG pozitif......İlk günleri silik çıkıyor, çünkü oran daha henüz düşük olduğundan....... Önemli olan çizginin görünmesi..... Hayırlı olsun canım.........
Bugün kn tahlili yaptırdım 49.96 çıktı düşükmü bilemiyorum ben bı ay geç yumurtldım son adet tarihim 20 ocak yumurtlamam 10 yada 11 şıbat yani 21.yada 22. Günde yumurtladım değerim düşükmü normal mi bilemiyorum

Bugün kn tahlili yaptırdım 49.96 çıktı düşükmü bilemiyorum ben bı ay geç yumurtldım son adet tarihim 20 ocak yumurtlamam 10 yada 11 şıbat yani 21.yada 22. Günde yumurtladım değerim düşükmü normal mi bilemiyorum
Merhaba....zaten yeni oldugundan düşük olur ....cok yakinda yükselir canim. ...bizde bir bucuk yildir deniyoruz ....ama daha yok birseyler ....yumurtlamam bu haftaydi ama insallah bu as olur.....sanada allah saglikli kucagina almaya nasal er der insallah.....

Merhaba....zaten yeni oldugundan düşük olur ....cok yakinda yükselir canim. ...bizde bir bucuk yildir deniyoruz ....ama daha yok birseyler ....yumurtlamam bu haftaydi ama insallah bu as olur.....sanada allah saglikli kucagina almaya nasal er der insallah.....
İnşallah yükselir yumurtlamaya göre adetim 2 gün gecikti umarım bu değer normaldir bana düşük gibi geldi inşallah tez zamanda sende bebeğine kavuşursun

Merhaba kızlar size bi sorum var. Ben yaklaşık bir buçuk yıldır deniyorum maaalesef olmuyor. Ben de bu ay ovulasyon testi denedim. Adetimin 13. günü yapmaya başladım ilk yaptığım gün tam koyu değildi ama koyuya yakın silikti. Ondan sonra hergün yaptım hiç koyulaşmadı. Ben de ovulasyonumun 13. günden önce gerçekleştiğini düşünüyorum o yüzden. Şimdi 27. gündeyim. Size sorum şu, eğer ovulasyon 13. günde ya da daha önce olduysa 14 gün sonra mı adet olmam gerekirdi yani ovulasyondan tam 14 gün sonra mı adet olunuyor.

Back