Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmedi canm 17sinde pozitiftiKacinci gunu yaptin ovulayonu adet gunun gecti sanirim dimi
Testini yukle buraya bakalimKızlar lütfen bana acil cevap verirmisiniz.bn kaç gündür ovulasyon testi yaptım dün bide bu gün aynı koyulukta çıktı sizce yumurtadimmi ????
O nasıl oluyorTestini yukle buraya bakalim
Tam koyu olmamis gibi. Bak boyle oluyo. T , c'den daha koyu olmasi gerekiyoGeldimi
17de olmus 18de catlamisKizlar sizce yumurtlama olmusmudur bugun 27.gunum 19 dan sonra test yapmadim
galet normal vücutta herzaman LH vardır bu bazen çok silik çıkar bazen belirgin olur seni umutlandırmasın hamileyken okadar koyu çıkıyorkiii günün en az 2 gün geçsin test yap benceKızlar merhaba
Bugün yada yarın regl günüm az önce ovülasyon yaptım böyle çıkması normal mi ?
Kızlar birkaç tane yaptım var gibi sankiKızlar merhaba az önce gebelik testi yaptım tam net değil ama var gibi sanki yorumlarmısınız
Merhaba canım....HCG pozitif......İlk günleri silik çıkıyor, çünkü oran daha henüz düşük olduğundan....... Önemli olan çizginin görünmesi..... Hayırlı olsun canım.........Kızlar birkaç tane yaptım var gibi sanki
Bugün kn tahlili yaptırdım 49.96 çıktı düşükmü bilemiyorum ben bı ay geç yumurtldım son adet tarihim 20 ocak yumurtlamam 10 yada 11 şıbat yani 21.yada 22. Günde yumurtladım değerim düşükmü normal mi bilemiyorumMerhaba canım....HCG pozitif......İlk günleri silik çıkıyor, çünkü oran daha henüz düşük olduğundan....... Önemli olan çizginin görünmesi..... Hayırlı olsun canım.........
Merhaba....zaten yeni oldugundan düşük olur ....cok yakinda yükselir canim. ...bizde bir bucuk yildir deniyoruz ....ama daha yok birseyler ....yumurtlamam bu haftaydi ama insallah bu as olur.....sanada allah saglikli kucagina almaya nasal er der insallah.....Bugün kn tahlili yaptırdım 49.96 çıktı düşükmü bilemiyorum ben bı ay geç yumurtldım son adet tarihim 20 ocak yumurtlamam 10 yada 11 şıbat yani 21.yada 22. Günde yumurtladım değerim düşükmü normal mi bilemiyorum
İnşallah yükselir yumurtlamaya göre adetim 2 gün gecikti umarım bu değer normaldir bana düşük gibi geldi inşallah tez zamanda sende bebeğine kavuşursunMerhaba....zaten yeni oldugundan düşük olur ....cok yakinda yükselir canim. ...bizde bir bucuk yildir deniyoruz ....ama daha yok birseyler ....yumurtlamam bu haftaydi ama insallah bu as olur.....sanada allah saglikli kucagina almaya nasal er der insallah.....