21 de ilişki olmadı 20 ve 22 de oldu ilişkiye hangisinde girmek gerekirdi 21demi 22 demi yani yumurtlayıncamı çatlayıncamo girilmesi lazım21. Gün yumurtlamışsın canım 22 de çatlamış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 de ilişki olmadı 20 ve 22 de oldu ilişkiye hangisinde girmek gerekirdi 21demi 22 demi yani yumurtlayıncamı çatlayıncamo girilmesi lazım21. Gün yumurtlamışsın canım 22 de çatlamış
çatlayınca ilişki olması lazım sende iyi yapmışsın değerlendirmişsin çünkü yumurta takibindede öyle diyorlar çatlatma iğnesinden 24- 36 saat sonra yumurta çatlıyo yani ertesi gün ilişki oluyo doğru zamanı yakalamışsınız inş sonuç alırsınız canm21 de ilişki olmadı 20 ve 22 de oldu ilişkiye hangisinde girmek gerekirdi 21demi 22 demi yani yumurtlayıncamı çatlayıncamo girilmesi lazım
Ayy cok teşekkür ederim bende dert ediyordum 21 de olmadı diye hayırlısıyle inşallah tutmuştur.çatlayınca ilişki olması lazım sende iyi yapmışsın değerlendirmişsin çünkü yumurta takibindede öyle diyorlar çatlatma iğnesinden 24- 36 saat sonra yumurta çatlıyo yani ertesi gün ilişki oluyo doğru zamanı yakalamışsınız inş sonuç alırsınız canm
Amin inşallah tutmuştur tez zamanda hayırlı haberler alalımAyy cok teşekkür ederim bende dert ediyordum 21 de olmadı diye hayırlısıyle inşallah tutmuştur.
21. Gün yumurtlamışsın canım 22 de çatlamış
21. Gün yumurtlamışsın canım 22 de çatlamış
Hamile kalinca ovulasyn testi pozitif cikarmis canmKızlar merhaba
Bugün yada yarın regl günüm az önce ovülasyon yaptım böyle çıkması normal mi ?
Bak yokken boyle oluyoKızlar merhaba
Bugün yada yarın regl günüm az önce ovülasyon yaptım böyle çıkması normal mi ?
Ama benim genelde çizgi hep oluyo ya cok nadir öyle boş çıkması bilemedimde yaaBak yokken boyle oluyoEki Görüntüle 1958159
Birde böyle tam koyu değil ya emin olamadım bende bakıyorum hamile olanlarda baya koyuBak yokken boyle oluyoEki Görüntüle 1958159
Hmm o kdrini bilmiyorm hcg yap gun gectiyseBirde böyle tam koyu değil ya emin olamadım bende bakıyorum hamile olanlarda baya koyu
Yarında olmazsam yapacamHmm o kdrini bilmiyorm hcg yap gun gectiyse
Mrb canm nasil oluyor o oyle nezaman yapilirsa ovulasyon testi anlasilir hamile olundgu kiHamile kalinca ovulasyn testi pozitif cikarmis canm
Adete yakin pozitif cikarmis test bu sitede cok okudum bunu. Benmde pozitiften sonraki 6. GunumMrb canm nasil oluyor o oyle nezaman yapilirsa ovulasyon testi anlasilir hamile olundgu ki
Kacinci gunu yaptin ovulayonu adet gunun gecti sanirim dimiAdete yakin pozitif cikarmis test bu sitede cok okudum bunu. Benmde pozitiften sonraki 6. Gunum