Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

21 de ilişki olmadı 20 ve 22 de oldu ilişkiye hangisinde girmek gerekirdi 21demi 22 demi yani yumurtlayıncamı çatlayıncamo girilmesi lazım
çatlayınca ilişki olması lazım sende iyi yapmışsın değerlendirmişsin çünkü yumurta takibindede öyle diyorlar çatlatma iğnesinden 24- 36 saat sonra yumurta çatlıyo yani ertesi gün ilişki oluyo doğru zamanı yakalamışsınız inş sonuç alırsınız canm

çatlayınca ilişki olması lazım sende iyi yapmışsın değerlendirmişsin çünkü yumurta takibindede öyle diyorlar çatlatma iğnesinden 24- 36 saat sonra yumurta çatlıyo yani ertesi gün ilişki oluyo doğru zamanı yakalamışsınız inş sonuç alırsınız canm
Ayy cok teşekkür ederim bende dert ediyordum 21 de olmadı diye hayırlısıyle inşallah tutmuştur.

Merhaba kizlar bende yeni katildim araniza su ovulasyon testleri hakkinda bilgi verirmisiniz testlerin resmini cektim paylasamiyorum nasil yapacagim

Kızlar bu akşam mı ilişki olsun yarın mı ? Tam eşit değil sanki çizgiler? Yorum alabilir miyim ?

Eklentiler

• IMG_2755.JPG
    IMG_2755.JPG
    18,6 KB · Görüntüleme: 278
Kızlar merhaba
Bugün yada yarın regl günüm az önce ovülasyon yaptım böyle çıkması normal mi ?

Eklentiler

• IMG_2368.JPG
    IMG_2368.JPG
    41,7 KB · Görüntüleme: 254
Kizlar ovulasyn testim pozitif ciktiktan sonraki ilk 2 gun ve 4. Gun iliskm oldu hamis kalma ihtimalin varmi sizce? Bgn 7.gunum 1hafta snra ogrenebilirim ancak

Back