Kese hemen görünmez zaten kan sonucu da garanti deniyor ama kanda başta gebelik olmayan sonra gebelik çıkan arkadaslara da şahit olduk temkin amacıyla en azından 3-4 gün daha bekle arkdasım için rahat olsun .Valla. Bugün dr gittim ultrasonla baktı gebelik yok dedi kisttenmi acaba dedim kistte yok ben anlamadım o neydi öyle, adet söktürücü verdi adetin 3. Günü gel yumurta takibine başlayalım dedi eşimde nerdeyse 3 ay oluyo yarın test yaptırcak onun sonucuyla gitcem dr yanına hayırlısı bakalım biyerden başlayalım daha önce hiçbişey yapılmadı ne takip ne asılama
Maşallah ne güzel allah bağışlasın, eşim 2. Kez varikosel ameliyatı oldu 3 ay önce yarında test vercek inş güzel çıkar dr bakcak Ovulasyon testini gebelik testini gösterdim enfeksiyondanda geçmiş olabilir dedi Ovulasyon pozitif çıkarmı adet zamanı dedim hayır dedi ama güvenilirde değil dedi bu sabah yaptım çizgi silikti Ovulasyon. Bu ay ilk defa yumurta takibi yapılcak bi adet olsam gidip baslıcamda eşimin değerleri kötü çıkmaz inş yoksa tüp bebeğe kadar gider valla :/ hakkımızda hayırlısı artık. Sizin herhangi bi sorun varmı ne zamandır uğrasıyosnuzEşin bisey mi kullandi canım sorun neydi.benimde esimde sorun.kac gun gecti canm adetin bidaha mi idrar testi yapsan acaba.doktor bisey demedi mi neden pozitif çıkmış.benim gorumceminde bayag bi sürdü gebelik yok dendi doktrn biri bekle dedi simdi 4 yaşında kızı.oyuzden sana da dedim cnm bekle diye
Evet bende baya okudum kaç gündür araştırıyorum hapı akşam eşim aldı içtim daha olmadım Ovulasyon testi hala pozitif çksaydı biraz ümidim olurduda oda 2 gün pozitif çktı dünden beri silikleşti neyin nesiydi anlamadımKese hemen görünmez zaten kan sonucu da garanti deniyor ama kanda başta gebelik olmayan sonra gebelik çıkan arkadaslara da şahit olduk temkin amacıyla en azından 3-4 gün daha bekle arkdasım için rahat olsun .
Gebelik testi mi yapsaydin acaba.canm benim 4yaşında oglum var tup bebek tedavisiyle oldu.onun arkasindan dogl gebelik yaşadım.ama 8haftalikken kalbi durdu 2senedir bekliyorum.ama yok napcam bilmiyrm.ssimin de sperm hareket hiz morfoloji hepsi bi arDaEvet bende baya okudum kaç gündür araştırıyorum hapı akşam eşim aldı içtim daha olmadım Ovulasyon testi hala pozitif çksaydı biraz ümidim olurduda oda 2 gün pozitif çktı dünden beri silikleşti neyin nesiydi anlamadım
Rabbim hayırlı evlat etsin çok güzel oldu bu konuya değindiğin canım ne öğrendim, eşimin sonuçlarında pek bi değişiklik olmamış 2015 de tüp bebek veya asılama yapılcaktı çapa tıp fakültesinde bnm dr esimin druna kağıt yolladılar tüp bebek yapmak için yalnız yaşımız küçük diye eşime ilaç vitamin flan verdiler. Tabi varikosel çıktı eşim 3 ay önce 2. Ameliyatı oldu ama değerler aynı he biz 300 binide gördük eskiden eskiye göre sayılarımız iyi 10 milyon ama özeldeki dr tüp bebek dedi normal yolla uğraştırır dedi ben dünden beri ağla ağla dr öyle diyince sinirlerim boşaldı. Hemen çapadan randevu aldım bugünde gittik dr baktı ultrasondan yumurta çatlamadığı için kiste dönüşmüş bebek yok dedi yani kist oldgu içn Ovulasyon testi pozitif çıkmış gebelik testide o hormonlar salgılandığı için silik çıkmış he çocuğunuz olmaz diye bişeyde yok ama biz zaten tüp bebek veya asılama olsun demiştik bu 2. Kağıt yolluyoruz dediler esimin dr onaylayıp rapor vercek pzt. Yalnız buraya kadar uğraştık bari 2 tane embriyo koysalar biri tutmazsa biri tutardı ama tek koyuyolar bildiğim kadarıyla.. Çok uzun oldu ama Ovulasyon testi bu yüzden pozitif çıkıyomuş meğerGebelik testi mi yapsaydin acaba.canm benim 4yaşında oglum var tup bebek tedavisiyle oldu.onun arkasindan dogl gebelik yaşadım.ama 8haftalikken kalbi durdu 2senedir bekliyorum.ama yok napcam bilmiyrm.ssimin de sperm hareket hiz morfoloji hepsi bi arDa
Rabbim hayırlı evlat etsin çok güzel oldu bu konuya değindiğin canım ne öğrendim, eşimin sonuçlarında pek bi değişiklik olmamış 2015 de tüp bebek veya asılama yapılcaktı çapa tıp fakültesinde bnm dr esimin druna kağıt yolladılar tüp bebek yapmak için yalnız yaşımız küçük diye eşime ilaç vitamin flan verdiler. Tabi varikosel çıktı eşim 3 ay önce 2. Ameliyatı oldu ama değerler aynı he biz 300 binide gördük eskiden eskiye göre sayılarımız iyi 10 milyon ama özeldeki dr tüp bebek dedi normal yolla uğraştırır dedi ben dünden beri ağla ağla dr öyle diyince sinirlerim boşaldı. Hemen çapadan randevu aldım bugünde gittik dr baktı ultrasondan yumurta çatlamadığı için kiste dönüşmüş bebek yok dedi yani kist oldgu içn Ovulasyon testi pozitif çıkmış gebelik testide o hormonlar salgılandığı için silik çıkmış he çocuğunuz olmaz diye bişeyde yok ama biz zaten tüp bebek veya asılama olsun demiştik bu 2. Kağıt yolluyoruz dediler esimin dr onaylayıp rapor vercek pzt. Yalnız buraya kadar uğraştık bari 2 tane embriyo koysalar biri tutmazsa biri tutardı ama tek koyuyolar bildiğim kadarıyla.. Çok uzun oldu ama Ovulasyon testi bu yüzden pozitif çıkıyomuş meğer
İnşallah ya ben 22 yaşına girdim eşim 27 oldu daha yeni allahtan yaş olarak sıkıntı çıkmıyo ama 23 yaş altı olduğum için ilaçlar 1 1 buçuk milyarı bulur dediler biz inşallah İstanbul tıp fakültesinde yaptırcaz daha önceden dosyalarımız var orda, biran önce olsun beklemeyelim evliliğimizin bu 4. Senesi ne yapılcaksa olsun yoksa gerçekten bi bıraktığım zaman daha hiç hevesim kalmaz kendiliğinden olana kadr beklerimAnladım canim.hayırlısı olsun artik.kac yasindasin ki.ozelde 2embriyo koyarlar doye biliyrm canm bide yaşın onemi varmu ozelde bilmiyorum.korkma inanark git olcak insallh
.tüp bebkle olan cocuk cok zeki saglikli oluyo.Rabbim nasip eder ınş.ben simdi devletten yararlnamiycam icin bekliyrm artk.jmkan olsa inan 1gun bile durmam
Gencsin canm daha esinde oyle.ben yaptırdığım zamn senin gibiydim bikac ay vardı 23e yil olrak kabul olmuştu galiba.zekai t.b ta yaptirdm canm ankara da.ilk deneme de oldu şükür.ama insanoglu iste 1tane olsun başka bisey istemem diyr ama simdi bidaha olsun diye ugrasiyrm.oglum oldugu icin rapor vermezlr canm.hayırlısı olsun insallh herkes için.bende hamile kaldigimda 3.5 yillik evliydim canm.senle herseyimiz ayniymis:)İnşallah ya ben 22 yaşına girdim eşim 27 oldu daha yeni allahtan yaş olarak sıkıntı çıkmıyo ama 23 yaş altı olduğum için ilaçlar 1 1 buçuk milyarı bulur dediler biz inşallah İstanbul tıp fakültesinde yaptırcaz daha önceden dosyalarımız var orda, biran önce olsun beklemeyelim evliliğimizin bu 4. Senesi ne yapılcaksa olsun yoksa gerçekten bi bıraktığım zaman daha hiç hevesim kalmaz kendiliğinden olana kadr beklerimyorulduk çünkü. Siz nerde yaptırdınız hemen tuttumu ilk tüp bebekte bilgi verebilirmisin niye yararlanamıyosunki
Gencsin canm daha esinde oyle.ben yaptırdığım zamn senin gibiydim bikac ay vardı 23e yil olrak kabul olmuştu galiba.zekai t.b ta yaptirdm canm ankara da.ilk deneme de oldu şükür.ama insanoglu iste 1tane olsun başka bisey istemem diyr ama simdi bidaha olsun diye ugrasiyrm.oglum oldugu icin rapor vermezlr canm.hayırlısı olsun insallh herkes için.bende hamile kaldigimda 3.5 yillik evliydim canm.senle herseyimiz ayniymis:)
Gencsin canm daha esinde oyle.ben yaptırdığım zamn senin gibiydim bikac ay vardı 23e yil olrak kabul olmuştu galiba.zekai t.b ta yaptirdm canm ankara da.ilk deneme de oldu şükür.ama insanoglu iste 1tane olsun başka bisey istemem diyr ama simdi bidaha olsun diye ugrasiyrm.oglum oldugu icin rapor vermezlr canm.hayırlısı olsun
Öylemii Aynıymış Gerçekten :) inşallah bizde sizin gibi hemen sonuç alırız ya o kötüymüş işte keşke yaptırabilsen kendiliğinden olur inşallah biran önce. Dua edelim birbirimize bütün isteyenlere rabbim hayırlısıyla nasip etsinçok heycanlıyım uzun bi yol bekliyo bizi
Aynıymış Gerçekten :) inşallah bizde sizin gibi hemen sonuç alırız ya o kötüymüş işte keşke yaptırabilsen kendiliğinden olur inşallah biran önce. Dua edelim birbirimize bütün isteyenlere rabbim hayırlısıyla nasip etsinGencsin canm daha esinde oyle.ben yaptırdığım zamn senin gibiydim bikac ay vardı 23e yil olrak kabul olmuştu galiba.zekai t.b ta yaptirdm canm ankara da.ilk deneme de oldu şükür.ama insanoglu iste 1tane olsun başka bisey istemem diyr ama simdi bidaha olsun diye ugrasiyrm.oglum oldugu icin rapor vermezlr canm.hayırlısı olsun insallh herkes için.bende hamile kaldigimda 3.5 yillik evliydim canm.senle herseyimiz ayniymis:)
Amin canm insallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.olur insallah sizinde artik herşey daha kolay.onemli olan sabir ve para :) ben cok gittim doktora.tam 4 aşılama 1tüp bebek.cok yorulduk inan şimdi doktrun kapısından gecmek.bile istemiyoruz ama Rabbim nasıl dilerse o.nekadra maal olcak biliyi musun canm.sorup sorusturdun mu hic..Istanbul dami yaşıyorsunAynıymış Gerçekten :) inşallah bizde sizin gibi hemen sonuç alırız ya o kötüymüş işte keşke yaptırabilsen kendiliğinden olur inşallah biran önce. Dua edelim birbirimize bütün isteyenlere rabbim hayırlısıyla nasip etsinçok heycanlıyım uzun bi yol bekliyo bizi
Evet canım ben İstanbul'da yaşıyorum tedavide kullanılacak olan ilacın daha bi kutusu 900 dedi dr fakültede ama yasım daha 23 olmadgı için sigorta karşılamıyomuş 3 ay öncede eşimin ameliyatına 3 milyar gitti bide işyerimiz kapanmıştı ondan kalan baya borçlar var tamamen eksideyiz ben lazere gidiyorum allahtan onun parası bu ay son. Ben geçen o yüzden ağladım işte ameliyatı olana kadar bizi oyalamasalardı çoktan yaptırmştık o parayıda ilaçlarıma kullanırdık ama varikosel sorunu kalkmadan yapmazlardı ne zormuş arkadas ya biz hemen olur sanıyoduk :)) benim teyzeminde ikiz bebeleri vardı tabi kaybetti ondan sonra yine oldu inşallah benimde öyle olur çok seviyorum tabi biraz uğrastırıyolar :) sizin sorun neydi aynımıAmin canm insallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.olur insallah sizinde artik herşey daha kolay.onemli olan sabir ve para :) ben cok gittim doktora.tam 4 aşılama 1tüp bebek.cok yorulduk inan şimdi doktrun kapısından gecmek.bile istemiyoruz ama Rabbim nasıl dilerse o.nekadra maal olcak biliyi musun canm.sorup sorusturdun mu hic..Istanbul dami yaşıyorsun
Zor canim ya herssy cok pahalı.devlette bi yere kadr karşılıyo.insallh tupe gerek kalmadan nasip eder Rabbim ikimize deEvet canım ben İstanbul'da yaşıyorum tedavide kullanılacak olan ilacın daha bi kutusu 900 dedi dr fakültede ama yasım daha 23 olmadgı için sigorta karşılamıyomuş 3 ay öncede eşimin ameliyatına 3 milyar gitti bide işyerimiz kapanmıştı ondan kalan baya borçlar var tamamen eksideyiz ben lazere gidiyorum allahtan onun parası bu ay son. Ben geçen o yüzden ağladım işte ameliyatı olana kadar bizi oyalamasalardı çoktan yaptırmştık o parayıda ilaçlarıma kullanırdık ama varikosel sorunu kalkmadan yapmazlardı ne zormuş arkadas ya biz hemen olur sanıyoduk :)) benim teyzeminde ikiz bebeleri vardı tabi kaybetti ondan sonra yine oldu inşallah benimde öyle olur çok seviyorum tabi biraz uğrastırıyolar :) sizin sorun neydi aynımı
Aynen öyle çok güzel anlattn ben bu aralar çok daraldım kafamdan çıkmıştı ama bu ay adetim geçince ordan oraya geldik buraya bugün çapayı aradım yaşımın 23 olmasını beklicekmişiz rapor çıkmıyomuş özelde yaptırsak dedik para toplayamayız o kadar, ne biliyim ya bizdede harekette sorun var şuan aslında bi ara çakşır suyu kullanınca hareket artmıştı tekrardan denicez bide yumurtlama takibi yaptırıyım belkide bazen çatlamıyo inş ikimizinde tüpe flan gerek kalmaz ya zor işler bak hala adet olmadım söktürücüde bitti hep stresten işte allahım yardım etsinZor canim ya herssy cok pahalı.devlette bi yere kadr karşılıyo.insallh tupe gerek kalmadan nasip eder Rabbim ikimize debizde de sorun cnm sperm harekt hiz iste.sayimiz sinirda 20milyon.bakalim nolcak.bikac ay yaptiramam zaten.bizde de var biseylr ev borcu ödüyoruz ayriydtn taksitler.birsuru şey sayacak olursak.yinede buna şükür.herkes bi sekilde sinaniyo.bizimki de bu olsun canim nPalim.hersey Rabbim den
Sağlık olsun diycez canim kısmet gerisi.sıkma canını cok daha cok gencsiniz gercekten.beklr bakalim at kafandan.kolay degil ama tup bebege kadar bi ugras bul.calisiyomusun bilmiyorm ama calisabilirsinAynen öyle çok güzel anlattn ben bu aralar çok daraldım kafamdan çıkmıştı ama bu ay adetim geçince ordan oraya geldik buraya bugün çapayı aradım yaşımın 23 olmasını beklicekmişiz rapor çıkmıyomuş özelde yaptırsak dedik para toplayamayız o kadar, ne biliyim ya bizdede harekette sorun var şuan aslında bi ara çakşır suyu kullanınca hareket artmıştı tekrardan denicez bide yumurtlama takibi yaptırıyım belkide bazen çatlamıyo inş ikimizinde tüpe flan gerek kalmaz ya zor işler bak hala adet olmadım söktürücüde bitti hep stresten işte allahım yardım etsin
Çalışıyodum bi ara şuan çalışmıyorum canım öyle hakkımızda hayırlısı inşallahSağlık olsun diycez canim kısmet gerisi.sıkma canını cok daha cok gencsiniz gercekten.beklr bakalim at kafandan.kolay degil ama tup bebege kadar bi ugras bul.calisiyomusun bilmiyorm ama calisabilirsin
21. Gün yumurtlamışsın canım 22 de çatlamışMerhaba kızlar yardımınız gerek:) ovülasyon sonuclarım resimdeki gibi yıldız olanlar ilişki günleri yumurtam ne zaman catlamıs 21. Günmü 22. Günmü onu anlayamadım bu arada 22. Gündede ilişki oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?