- 29 Temmuz 2016
- 160
- 73
- 13
- 36
Canım internetten siparişim geldi testlere bugün başladım.Kac dakikadan sonra testlerin gecerliliği GidiyorBen adetten hemen sonra başladım canım her kadının yumurtlama günü farklı oluyormuş günü kaçırmamak için birkaç gün sonra koyulaşma ya başlayınca günde ikikere yaptım en koyuyu yakalamak için saat 12 de birde akşam 7 de yaptım testleri internetten almıştım çoktu yani
Eğer yumurtlama günüyse hemen ikinci koyu renkte çıkıyor silik çizgileri dikkate alma test gün geçtikçe koyulaşmaya başlıyor sıvı alımına dikkat et doğru sonuç için hayırlısıyla inşallah seninde işine yararCanım internetten siparişim geldi testlere bugün başladım.Kac dakikadan sonra testlerin gecerliliği Gidiyor
O kasık ağrısı çok güzel bir belirti inşallah sendede olumlu sonuçlanırOvulasyon takibiyle ilişki sonucunda nurtopu gibi bi kasık ağrım oldu.vatana millete hayırlı olsun :/
Canım ilk 10dk dam sonra çizginin rengi değişiyor az koyulaştıEğer yumurtlama günüyse hemen ikinci koyu renkte çıkıyor silik çizgileri dikkate alma test gün geçtikçe koyulaşmaya başlıyor sıvı alımına dikkat et doğru sonuç için hayırlısıyla inşallah seninde işine yarar
Bekleyince koyulaşmaya başlıyor hemen koyulaşınca onu dikkate al sen yine arada resimlerini çek at bskalımCanım ilk 10dk dam sonra çizginin rengi değişiyor az koyulaştı
İlk 5dk dikkate alıyım ozaman teşk canım atarım şuna ikinci çizgi çok silikBekleyince koyulaşmaya başlıyor hemen koyulaşınca onu dikkate al sen yine arada resimlerini çek at bskalım
Sağ tarafımda sanki bişey var şişkinlik gibi top gibi bişey sanki,bazen sancıyor bacağıma vuruyor,sağıma yatınca rahatsız ediyor, daha üç dört gün oldu ovulasyon olalı, inşallah dediğiniz gibidirO kasık ağrısı çok güzel bir belirti inşallah sendede olumlu sonuçlanır
İnşallah her zaman aynı şeyi yaşamıyorsan vardır birşeyler dikkat et yinede şu aralar kendineSağ tarafımda sanki bişey var şişkinlik gibi top gibi bişey sanki,bazen sancıyor bacağıma vuruyor,sağıma yatınca rahatsız ediyor, daha üç dört gün oldu ovulasyon olalı, inşallah dediğiniz gibidir
Şişlik hissini yaşamıştım, çörekotu bal tarçın kürü yapmıştım geçen yaz, bir ay yaptım o ay böyle hissetmiştim, o zamandan sonra ilk defa oluyor, bir de bugün kopacakmış gibi belim ağrıyor. Yani kimsenin ilk haftadan belirtisi başlamaz, yani toplu iğne başı kadar bişeyi hissetmem mümkün değil :/ çok küçük bi ilçede yaşadığım için hastanemizin ultrasonu yok, bi kadın Doğum doktoru da Yok haliyle, bi de kist falan olmasın ya o şişlik hissinin sebebiİnşallah her zaman aynı şeyi yaşamıyorsan vardır birşeyler dikkat et yinede şu aralar kendine
Canım bendede kist vardı ama hiç şişlik hissetmedim ama adete bir gün kala kasık ve bel ağrısı başlıyordu sen iyi düşün iyi olsunŞişlik hissini yaşamıştım, çörekotu bal tarçın kürü yapmıştım geçen yaz, bir ay yaptım o ay böyle hissetmiştim, o zamandan sonra ilk defa oluyor, bir de bugün kopacakmış gibi belim ağrıyor. Yani kimsenin ilk haftadan belirtisi başlamaz, yani toplu iğne başı kadar bişeyi hissetmem mümkün değil :/ çok küçük bi ilçede yaşadığım için hastanemizin ultrasonu yok, bi kadın Doğum doktoru da Yok haliyle, bi de kist falan olmasın ya o şişlik hissinin sebebi
Merhaba, ovulasyon takibi yapmak biz kadınlar için oldukça önemli ama, başına gelen biri olarak söylüyorum lütfen siz de eşiniz de muayene olun ve ona göre bu takibi yapın... bende iki buçuk yıllık evliyim, korunmadık ama başlarda pek de önemsemedik,sonra ben ovulasyon testlerine başladım yine olmadı.. meğer eşimde varikosel varmış :/ üç ay oldu ameliyat olalı ve daha erken muayene olmadığımız için çok pişmanız. Hem kaset hem de dijital test kullanan biri olarak seve seve yardımcı olurum size eğer sormak istedikleriniz olursaMerhaba ben 2 yıllık evliyim 16 aydırda korunmuyoruz hiç olumlu sonuç alamadık İnternette qeziniyoken owulasyon testine rastladım ve merak edip araştırdım bende denemeye karar verdim Okuduqum yorumlardada hep olumlu sonuçlar alınmış banada yardımcı olur musunuz?
Evet doktorada qittik yumurtalıklarımda sorun olmadıqını söyledi doktor.eşimde warikosel çıktı 2ay önce ameliyat olduMerhaba, ovulasyon takibi yapmak biz kadınlar için oldukça önemli ama, başına gelen biri olarak söylüyorum lütfen siz de eşiniz de muayene olun ve ona göre bu takibi yapın... bende iki buçuk yıllık evliyim, korunmadık ama başlarda pek de önemsemedik,sonra ben ovulasyon testlerine başladım yine olmadı.. meğer eşimde varikosel varmış :/ üç ay oldu ameliyat olalı ve daha erken muayene olmadığımız için çok pişmanız. Hem kaset hem de dijital test kullanan biri olarak seve seve yardımcı olurum size eğer sormak istedikleriniz olursa
Hıh, kader arkadaşı çıktık iyi mi :) çok çok geçmiş olsun, Allah aratmadan evlatlarımıza kavuştursun inşallah cümlemizi... eşim 2 kasımda ameliyat oldu, şu an klomen ve evicap kullanıyor.. açıkçası ameliyattan sonra ilk ciddi denememiz oldu, şu an beklemedeyim. Ben dijital olan ovulasyon testinden kullanıyorum. Yumurta çatlamadan 24-36 saat önce gülen yüz çıkıyor ve ona göre ilişkiye girmek gerekiyor.Evet doktorada qittik yumurtalıklarımda sorun olmadıqını söyledi doktor.eşimde warikosel çıktı 2ay önce ameliyat oldu
.Hıh, kader arkadaşı çıktık iyi mi :) çok çok geçmiş olsun, Allah aratmadan evlatlarımıza kavuştursun inşallah cümlemizi... eşim 2 kasımda ameliyat oldu, şu an klomen ve evicap kullanıyor.. açıkçası ameliyattan sonra ilk ciddi denememiz oldu, şu an beklemedeyim. Ben dijital olan ovulasyon testinden kullanıyorum. Yumurta çatlamadan 24-36 saat önce gülen yüz çıkıyor ve ona göre ilişkiye girmek gerekiyor.
Dijital olan da aynı şekilde idrarla yapılıyor. Diğerinde aynı hergün aynı saatte yapıp aynı koyulukta iki çizgi yakaladığınızda ilişkiye girmeniz gerekiyor. Dijital olanı da sabahları ilk idrarla yapıyorsunuz eğer ovulasyon olacaksa gülen yüz çıkıyor,eğer yoksa boş daire çıkıyor. Tabi ben satanın yalancısıyım ama dijital olanın %99 doğru sonuç verdiği söyleniyor.A
.
Amin inşallah Allah'ım isteyen herkese ewlat wersin kimseye aratmasın Benim eşim ilaç kullanmadı ameliyattan sonra tekrar doktora qideceqiz ameliyat işe yaradı mı yaramadı mı diye Digital olanı nasıl oluyo bu idrarla yapılan kadar emin mi oda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?