- Emoji Skoru
- 72
- Puanlar
- 18
Amin canım benimm çok teşekkürler dediğin gibi yapıyım o zmn rabbim cümlemize hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz tez zamandaİnşallah Allah gönlüne göre verir kuzum bugünde değerlendirsen daha ii olur riske atma bence ovulasynda beraber 5 günü kullanan var ama bende senin gibi yeniyim bu ay ovulasyon yaptm bakalım ne olacak daha 7 gün var dua edelim birbemize
Aminnn buarda keçiboynuzu pekmezi için sende eşinde sağlık açısından iyi inşallah Şende bende burdaki isteyen herkeste bebiş sahibi olurAmin canım benimm çok teşekkürler dediğin gibi yapıyım o zmn rabbim cümlemize hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz tez zamanda
Evet pahalı eczaneden alıyorum bu iki markayı önerdiler hassasiyet yönünden daha doğru sonuç veriolarmış.Testin çoksa devam et bence ama senin testler pahalı testlere benziyor ben internetten alıyorum hem çok hem ucuz oluyor günde ikitane yapıyorum
3tane testim kaldı her gün 1tane yapıyım belli mi olur belki 2kez yumurtluyorumdurEvet pahalı eczaneden alıyorum bu iki markayı önerdiler hassasiyet yönünden daha doğru sonuç veriolarmış.
Aynen özellikle bende kansızlık var b12 sınırda d vitaminim de çok düşük keçiboynuzu arada yiyorum kanszlık için,vitaminlerim çok düşük sersem gibi oluyorum aslnda dr gitsem ilaçlarımı düzenli kullanmam lazm eşime keçiboynuzu kürünü yapcam şmdilik evicap kullanıyo bide meyve sıkıyorum içiyoruz inş şifa olurAminnn buarda keçiboynuzu pekmezi için sende eşinde sağlık açısından iyi inşallah Şende bende burdaki isteyen herkeste bebiş sahibi olur
Ben internetten alıyorum laboquicik marka 20 tane ovulasyon 6 gebelik testi 24 liraya aldım emin ol aynı sonucu veriyorlar buradaki birçok bayan onu kullanıyor zaten pozitif olan günleri değerlendirmişsin bence adet olana kadar ikigünde bir ilişki olsun diyor Dr lar sende öyle dene benim bir kızım var yumurtlama günü birlikte olup diğer günler korunursan erkek olur diyorlar ondan ovulasyon testiyle deniyorum bakalım nasibimizde ne var3tane testim kaldı her gün 1tane yapıyım belli mi olur belki 2kez yumurtluyorumdur
İnş Allah hayırlısıyla erkek çocuk nasip eder.Bazı olumsuz yorumlarda gördüm diye garanti olsun dedim eğer sonuç olumsuz olursa o testten alırım canımBen internetten alıyorum laboquicik marka 20 tane ovulasyon 6 gebelik testi 24 liraya aldım emin ol aynı sonucu veriyorlar buradaki birçok bayan onu kullanıyor zaten pozitif olan günleri değerlendirmişsin bence adet olana kadar ikigünde bir ilişki olsun diyor Dr lar sende öyle dene benim bir kızım var yumurtlama günü birlikte olup diğer günler korunursan erkek olur diyorlar ondan ovulasyon testiyle deniyorum bakalım nasibimizde ne var
Adet döngün nsl canımBugün silik çıktı çizgiler çatladı heralde silikleştgne göre 17. Gündü heralde yumrtla, o günler akntım daha çoktu sizce nasıl öbürleri dünün testleriydi dün çatladıysa bugün hala şansm varmı ki
31 günde oluyorumAdet döngün nsl canım
Bugün de şansın olabilir.hatta adet gününe kadar şansın olabilir demişti dr.um.sadece ovulasyon dönemini iyi değerlendir ve kaçırma ama adet olana kadarda devam demişti.fakat adet alana kadarda gün aşırı ilişki olmuyor ya insanda enerji ve istek kalmıyor.biz hiç bunu başaramadık.31 günde oluyorum
Öylemi canım o zaman tutmuş olabilir veyada olacak o zaman bugünde olsunda sorma ya dediğin gibi bizde karışık gidiyoduk normalde bu ay ama o 17. Güne ondan önceki günlere bu sefer dikkat ettik biz gün aşırı yani bigün dolu bigün boş şeklinde oldu bu aralar. bi şeyden sonra insan sıkılıyo ya ödev gibi benimde işte o güne yakın bikaç gün akntı vardı yumurtlamadanmı bilmiyorum ama hayırlısı ya bebiş olsa zaten bu kadar strese girmeyiz kurulk flan hep stresten kaynaklanıyo bence çnkü düzenli olması gerektiğini düşündüğümüz içinBen şuan yumurtlama dönemindeyim hesaplara göre ama hiç bir belirti yok ve ben acaip kuruyum hemde isteksiz yani hiç o işi yapacak ne bedenen ne ruhen isteğim yok.ovu.döneminde istek artıyormuş.bu benim için geçerli değil sanırım.aman ya bi hamile kalsakta şu zoraki periyoddan kurtulsak.en azından ben öyle düşünüyorum
Canım bide bu ovu testleri beni çok yanılttı.bir ay normal zamanda çift çizgi yakaladık.adetimin bir gün öncesinde bir daha çift çizgi çıktı.hemde kopkoyu.gebelik mi var acaba die sevinirken ertesi gün reg oldum.bir dahada bu testlerden kullanmadım.Öylemi canım o zaman tutmuş olabilir veyada olacak o zaman bugünde olsunda sorma ya dediğin gibi bizde karışık gidiyoduk normalde bu ay ama o 17. Güne ondan önceki günlere bu sefer dikkat ettik biz gün aşırı yani bigün dolu bigün boş şeklinde oldu bu aralar. bi şeyden sonra insan sıkılıyo ya ödev gibi benimde işte o güne yakın bikaç gün akntı vardı yumurtlamadanmı bilmiyorum ama hayırlısı ya bebiş olsa zaten bu kadar strese girmeyiz kurulk flan hep stresten kaynaklanıyo bence çnkü düzenli olması gerektiğini düşündüğümüz için
Aynısı geçen banada oldu baya koyu çıktı acabamı derken adet oldum çok karışık bu işler ya allah yardımcımız olsun :))Canım bide bu ovu testleri beni çok yanılttı.bir ay normal zamanda çift çizgi yakaladık.adetimin bir gün öncesinde bir daha çift çizgi çıktı.hemde kopkoyu.gebelik mi var acaba die sevinirken ertesi gün reg oldum.bir dahada bu testlerden kullanmadım.
Clearblue ve prodictor kullandım .Cift çizgi clearblue de gördüm.Tabi diğer testlere göre fiyat yüksekSlm kızlar ovalasyon testinde hangi markayı önerir siniz
Canım pahalı olması önemli değil. ...önemli olan hassasiyeti....20 mIU / ml olması lazım çünkü zaten vucutta lh hormonu var 10 larda....lh pikini 20 mIU / ml yi geçiyor o zaman t çizgiyi c den koyu görüyorsun. ...bende internetten sipariş ettim 50 tane....sende bi bak internetten istersen. ...Allah herkese gönlüne göre verir inşallahEvet pahalı eczaneden alıyorum bu iki markayı önerdiler hassasiyet yönünden daha doğru sonuç veriolarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?