Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Arkadaslar bana yardimci olun..ilk defa adetim gecikti bugun 3 gun gebelik testi yaptim negatif..hic gecikmez benim adetlerim...kafayi yiycem sadece sari akintim var...(
Gebelik testine birde birkaç saat geçtikten sonra bak benimki öyle olmuştu negatif çıktı sonra işlerimi bitirdikten sonra tekrar baktım ikinci çizgi silik çıkmıştı adet günümdü ama ne yazıkki düşük yaptım

Denedim bugun dijital olan gebelik testini not pregnant diyor yani negatif..yarin 5 gun gecikme olcak adetsede gelsin gayrii yaa dr yeni gittim biraz daha bekliyeyim 15 gecikme olursa hasteneye gidicem artik

Cnm yapiyorum onu olmasi gereken gri cizgisi var sadece renk yok hic bir sekilde
Bugun dijital olani yaptim aynj negatif
Beklemekten baska carem yok artik

Cnm yapiyorum onu olmasi gereken gri cizgisi var sadece renk yok hic bir sekilde
Bugun dijital olani yaptim aynj negatif
Beklemekten baska carem yok artik
Hakkında hayırlısı olsun canım kan verseydin keşke birde ona baksaydın bazen idrarda hamileliği geç belli olanlar oluyor

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var adetiminin bitiminden 2 sonra başladım testlere ilk 3 gün iki cizgide belirgindi daha sonraki günler cizgilerin renkleri acıldı.normalde adetimden 2 sonra başlaması normal mi yoksa testlere devam etmelimiyim

Canım senin yumurtlama geçmiş kaç günde bir adet oluyorsun sen birde her kadınınki farklı oluyor benim de yumurtlama 10 uncu günde oluyormuş bir kere kaçırdım seninki gibi oldu geçen ay adet biter bitmez yaptım 10 uncu günde yakaladım hamile kaldım fakat düşük yaptım şimdi yine hemen kanama bitince başladım

30 günde bir oluyorum 7 aralık adet başlangıcım 8 gün adet uzunluğum 10.gün testi yapmaya başladım cift cizgiyi gördüm gördükten sonraki günleri değerlendirdim.Demekki sen de erken yumurtluyorsun canım.cok geçmiş olsun inş her şey istediğin gibi olur

Amin canım inşallah hepimizin umutları bu ay gerçekleşirbazı kadınlar ayda iki kerede yumurtlama yaşıyorlarmış

Evet canım 2kez yumurtlamayı ben de duydum testlere devam etsem mi diye düşünüyorum .inş
Testin çoksa devam et bence ama senin testler pahalı testlere benziyor ben internetten alıyorum hem çok hem ucuz oluyor günde ikitane yapıyorum

Kızlar bana ovulasyon testinde en iyisini söylermişnz ben bu ay predictor kullandm ii gibi ama fikrinizi alım

İyi akşamlar Kızlar ben 31 günde adet oluyorum yani yumurtlamam 17. Gün hesapladgm zaman. Tabi ilk defa Ovulasyon testi getirttim bu ay, ama ilk defa bugün yaptım birini öğlen birini az önce yaptım durum nedir sizce dün yapsaydım tamda yumurtlama günümdü ne çıkcaktı acaba :)) tabi boş geçmedik günleri ama sinir oldum nerden anlıcam şimdi

Eklentiler

• image.jpeg
    39,5 KB · Görüntüleme: 184
  • image.jpeg
    38,1 KB · Görüntüleme: 181
İyi akşamlar Kızlar ben 31 günde adet oluyorum yani yumurtlamam 17. Gün hesapladgm zaman. Tabi ilk defa Ovulasyon testi getirttim bu ay, ama ilk defa bugün yaptım birini öğlen birini az önce yaptım durum nedir sizce dün yapsaydım tamda yumurtlama günümdü ne çıkcaktı acaba :)) tabi boş geçmedik günleri ama sinir oldum nerden anlıcam şimdi

Kuzum yarın silikleşirse dün yumurtlama gününmüş yarında aynı saate yap çok su içmeden dikkat et eğer dahada koyulaşırsa Yen'i başlıyrsndr

Kuzum yarın silikleşirse dün yumurtlama gününmüş yarında aynı saate yap çok su içmeden dikkat et eğer dahada koyulaşırsa Yen'i başlıyrsndr
Çok saol ya düşünüp duruyodum yarın silikleşirse yarın çatlamış oluyo dmi bugün bişey olmadı zaten dün oldu diye peşpeşe olmasın dedik yenilenmemiş oluyoya sprmler yarın çatlarsa yarın olsun o zaman, esimde ameliyat oldu 1 ay önce bu 2. Ayımız inşallah hayırlısyla olur

İnşallah Allah gönlüne göre verir kuzum bugünde değerlendirsen daha ii olur riske atma bence ovulasynda beraber 5 günü kullanan var ama bende senin gibi yeniyim bu ay ovulasyon yaptm bakalım ne olacak daha 7 gün var dua edelim birbemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…