Normalde batım yarın ama bugün bazı belirtiler oldu o yüzden umutlandım ama kesin olarak cumaya falan belli olur sanırım tabi o zamana kadar kırmızıları görmezsek
inşallah görmezsin cnm:)benim daha var ?
Yok bkle söktürücü kullanma cnnm kusmet belli olmaz bekle sonrasında da git iğne. Sisirdumi seni yada sisiriyomu
cnm benim doktorum düzenli adet görmeyen bir kadının da hamile kalabileceğini söyledi benim düzensizdi kaldım sonrada düzene girdi :)
Benim girer gibi oldu ama girmedi iste 3 aydir oluyordu ama bu ay tesrif etmedi henuz 40 gun oldu
İnşallah canım bakalım artık bekliyorum bende ne olacağını :) Geçen ay ovülasyon testi ve soğan kürü yaptım ama eğer olmazsa soğan kürünü bırakıcam yumurtam çatlıyor zaten gerek yok tansiyonumu düşürüyor bi de
Benim girer gibi oldu ama girmedi iste 3 aydir oluyordu ama bu ay tesrif etmedi henuz 40 gun oldu
Yaso kan testi yaptirsaydin keşke
bende geçen ay öyle zannetim 4 gün atınca.40 güne kaadar normal demişti doktorum.gittin mi doktora peki.belki bebiş var
Doktora gittim zeynepcim ama doktor ultrasonda gebelik yok 1hafta daha bekle adet olmazsan gel tahlil yapalim dedi.duru doktor oyle deyince de hayir yapalim demek aklima gelmedi hic. ne biliyim demek ki hayirlisi boyle.[/QUOTE
Merak ediyozz iste napalim ama bu ay icimde hic heves yok nedense
Doktora gittim zeynepcim ama doktor ultrasonda gebelik yok 1hafta daha bekle adet olmazsan gel tahlil yapalim dedi.duru doktor oyle deyince de hayir yapalim demek aklima gelmedi hic. ne biliyim demek ki hayirlisi boyle.[/QUOTE
Kiyamam ya oyle deme neden heves kalmasin git bakalim ister sen de doktora? bana da inadina bi rahatlik coktu bu ay hatta subattaki kimyasaldan beri onceden olsa simdiye kac kez tahlil yapmistim kan vermiştim:))
UMUDUNU YİTİRME,İNAN BEN YAŞADIKLARIMI ANLATSAM ROMAN OLUR.RABBİM KİMSEYE VERMESİN
Kiyamam ya oyle deme neden heves kalmasin git bakalim ister sen de doktora? bana da inadina bi rahatlik coktu bu ay hatta subattaki kimyasaldan beri onceden olsa simdiye kac kez tahlil yapmistim kan vermiştim:))
Boşver en güzeli rahat olmak
Doktora gittim zeynepcim ama doktor ultrasonda gebelik yok 1hafta daha bekle adet olmazsan gel tahlil yapalim dedi.duru doktor oyle deyince de hayir yapalim demek aklima gelmedi hic. ne biliyim demek ki hayirlisi boyle.
kızlar göğüs ağrıları hamilelikte ne zaman başlar yada başladı
İnşallah canım bakalım artık bekliyorum bende ne olacağını :) Geçen ay ovülasyon testi ve soğan kürü yaptım ama eğer olmazsa soğan kürünü bırakıcam yumurtam çatlıyor zaten gerek yok tansiyonumu düşürüyor bi de
Gunaydin kizlarrr:)) nasilsiniz bakalim bu sabah?benim asiri uykum var ya aksam da nerdeyse 9dan beri uyuyorum ama 6da kalkinca kâr etmiyor demek ki..:)
Gunaydin canimm gunumuz hayirli ve guzel gecsinn benimde hala cok uykum vaarrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen soğan suyunu nasıl kullandın canım bende kullanıyodum aile hekimliğinde ebelerimiz var annem demiş oda kullanmasın hormonlarını bozar demiş sinir oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?