Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Normalde batım yarın ama bugün bazı belirtiler oldu o yüzden umutlandım ama kesin olarak cumaya falan belli olur sanırım tabi o zamana kadar kırmızıları görmezsek

inşallah görmezsin cnm:)benim daha var ?

inşallah görmezsin cnm:)benim daha var ?

İnşallah canım bakalım artık bekliyorum bende ne olacağını :) Geçen ay ovülasyon testi ve soğan kürü yaptım ama eğer olmazsa soğan kürünü bırakıcam yumurtam çatlıyor zaten gerek yok tansiyonumu düşürüyor bi de

Yok bkle söktürücü kullanma cnnm kusmet belli olmaz bekle sonrasında da git iğne. Sisirdumi seni yada sisiriyomu

Kilo olarak degil canim yumurtalar asiri buyuyor icten rahatsizlik veriyor.rahim su topluyor Allah korusun kendi gecmezse hastaneye yatirip su cekiyorlarmis sukur benim kendi gecti. Bekleyecegim bakalim ne olacak

cnm benim doktorum düzenli adet görmeyen bir kadının da hamile kalabileceğini söyledi benim düzensizdi kaldım sonrada düzene girdi :)

Benim girer gibi oldu ama girmedi iste 3 aydir oluyordu ama bu ay tesrif etmedi henuz 40 gun oldu

valla benim düzenli oluyorum diye ekstra bişey yapmadım ovulasyon kullandım bende geçen ay yakaladım çizgileri hayırlısı olsun.

Yaso kan testi yaptirsaydin keşke

bende geçen ay öyle zannetim 4 gün atınca.40 güne kaadar normal demişti doktorum.gittin mi doktora peki.belki bebiş var

Doktora gittim zeynepcim ama doktor ultrasonda gebelik yok 1hafta daha bekle adet olmazsan gel tahlil yapalim dedi.duru doktor oyle deyince de hayir yapalim demek aklima gelmedi hic. ne biliyim demek ki hayirlisi boyle.

Doktora gittim zeynepcim ama doktor ultrasonda gebelik yok 1hafta daha bekle adet olmazsan gel tahlil yapalim dedi.duru doktor oyle deyince de hayir yapalim demek aklima gelmedi hic. ne biliyim demek ki hayirlisi boyle.

Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda bazen dualarimizi yanlış yapiyoruz illede olsun diyoruz halbuki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun.

kızlar göğüs ağrıları hamilelikte ne zaman başlar yada başladı

kızlar göğüs ağrıları hamilelikte ne zaman başlar yada başladı

hiç bilmiyorum kuzum ya netten sabah beri bakıyorum bende göğüslerim patlayacak gibi bugün adet günümdü ümitlenmekte istemiyorum fazla ama hayırlısı işte Rabbim neylerse güzeleyler

sen soğan suyunu nasıl kullandın canım bende kullanıyodum aile hekimliğinde ebelerimiz var annem demiş oda kullanmasın hormonlarını bozar demiş sinir oldumm

Gunaydin kizlarrr:)) nasilsiniz bakalim bu sabah?benim asiri uykum var ya aksam da nerdeyse 9dan beri uyuyorum ama 6da kalkinca kâr etmiyor demek ki..:)

Gunaydin kizlarrr:)) nasilsiniz bakalim bu sabah?benim asiri uykum var ya aksam da nerdeyse 9dan beri uyuyorum ama 6da kalkinca kâr etmiyor demek ki..:)

Gunaydin canimm gunumuz hayirli ve guzel gecsinn benimde hala cok uykum vaarrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin canimm gunumuz hayirli ve guzel gecsinn benimde hala cok uykum vaarrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kozlar o uyku bende hic bitmuyo zaten
Gigus agrisina gelince benim her adet döneminde agriyo zaten ayrıca hamile kaldinizdada ayni adet olurken ne yasiyosaniz aynisini yasiyosunuz AA demiştim gene olmadi çikan sivikceye kadar ayni

sen soğan suyunu nasıl kullandın canım bende kullanıyodum aile hekimliğinde ebelerimiz var annem demiş oda kullanmasın hormonlarını bozar demiş sinir oldumm

Ben soğan suyunu adet bittikten sonra 7. gün başladım ama 1 hafta kullandım tansiyonumu çok düşürdü canım bi de yumurtam çatladığı için bende tedirgin oldum bıraktım akıntımda çok olmadı sanırım enfeksiyon falanda yok diye düşündüm o yüzden en iyisi devam etmemek dedim bu seferde adetim düzenli onu bozar diye de korktum açıkçası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…