Merhabalar canım Allah en kısa sürede sanada nasip eder inşallah benim eşim test yaptırmadı hiç çok ısrar ettim ama bende bişe yok diyip duruyordu bende bal ve polen yedirdim gerçi onu bile zorla yedirdim::)) pozitif i gördüğüm gün bide ertesi gün beraber olduk sen dün yapmışın bugün bekle istersen birde iyice besle birgün arayla olsun sorun varsa birde erkeklere klomen veriyorlarmış kalitesini artırmak için bir araştır istersen Dr benim teyz kızının eşine vermiş aynı sorun ondada varmış.Cnm mrh beni hatirladinmi.benim olmadi ama senin adına cok sevindim.sagsaglim al kucağına ins cnm ya ben dün yaptim testi adetimin 14.gunuydu cok koyu değildi ama degerlendirdk sabh dus aldım.bugun yaptm ovi testi ikiside koyuydu.sence bugun mu yoksa yarin mi degerlendirym.esimn sperm kalitesine guvensem bugnde yapardm ama hareketi az.senin esinde varmiydi cnm bisey.napsam acaba
Canım birde eğer ovulasyon testin çoksa ben 4 er saat arayla sürekli test yaptım garantiye almak içinCnm mrh beni hatirladinmi.benim olmadi ama senin adına cok sevindim.sagsaglim al kucağına ins cnm ya ben dün yaptim testi adetimin 14.gunuydu cok koyu değildi ama degerlendirdk sabh dus aldım.bugun yaptm ovi testi ikiside koyuydu.sence bugun mu yoksa yarin mi degerlendirym.esimn sperm kalitesine guvensem bugnde yapardm ama hareketi az.senin esinde varmiydi cnm bisey.napsam acaba
Aminn canm ins.hepimize nasip eder Rabbim.esim actibiyol diye bi ilac kullaniyo canm 2ay olcak.havuc suyu iciyo.klomen vermiyo doktr bende cok duydum ama.heralde cift cizgi görünce ertesi aksam mi iliski olması gerekiyomus canm.bilmiyrm aklım karıştı geçen ay gördüğüm gece ve ertesi gece oldu ama olmadı.bugun bekle mi diysnCanım birde eğer ovulasyon testin çoksa ben 4 er saat arayla sürekli test yaptım garantiye almak için
Canım bende geçen ayda pozitiden sonra silikleşince oldu ama o ay kalamadim bu seferde pozitif i gördüğüm gün ve ertesi gün oldu hamile kaldım diğer günlerde korundum sadece 2 gün ilişki oldu benim bir kızım var hayırlısıyla erkek çocuk için denedim bakalım nasip neler olacakAminn canm ins.hepimize nasip eder Rabbim.esim actibiyol diye bi ilac kullaniyo canm 2ay olcak.havuc suyu iciyo.klomen vermiyo doktr bende cok duydum ama.heralde cift cizgi görünce ertesi aksam mi iliski olması gerekiyomus canm.bilmiyrm aklım karıştı geçen ay gördüğüm gece ve ertesi gece oldu ama olmadı.bugun bekle mi diysn
Ya canım silikleşince olsun diyorlar ama sende sorun olduğu için istersen bekle dedim ama Dr bana yumurtanın kaç saat canlı kalacağı belli olmaz dedi herkesde farklı oluyormuş sen garantiye al dedi dediği gibide oldu bence sen bugün de dene hem ilaç falan da kullanmış eşin ya nasip olur belki de işini riske atma Allah yardımcın olsun.Aminn canm ins.hepimize nasip eder Rabbim.esim actibiyol diye bi ilac kullaniyo canm 2ay olcak.havuc suyu iciyo.klomen vermiyo doktr bende cok duydum ama.heralde cift cizgi görünce ertesi aksam mi iliski olması gerekiyomus canm.bilmiyrm aklım karıştı geçen ay gördüğüm gece ve ertesi gece oldu ama olmadı.bugun bekle mi diysn
Çok teşekkür ederim cnm cvp verdigin için.aynn bugun aksama yakin bidaha yapiyim test.bugünü de degerlendirelim.olacaga varsa zatn olur kısmet diyelim.benimde oglum var sağlıklı hayırlı olsun en başında ama bende kızım olsun istyrmYa canım silikleşince olsun diyorlar ama sende sorun olduğu için istersen bekle dedim ama Dr bana yumurtanın kaç saat canlı kalacağı belli olmaz dedi herkesde farklı oluyormuş sen garantiye al dedi dediği gibide oldu bence sen bugün de dene hem ilaç falan da kullanmış eşin ya nasip olur belki de işini riske atma Allah yardımcın olsun.
İnşallah Allah kalbimizdekileri nasip eder ben 31 yaşındayım kız istiyorsan yumurtlamadan 3 gün öncesine kadar ilişki yaşamalıymışsın yumurtlama döneminde beraber olmaman gerektiğini okumuştum buralarda sen araştırma yaptım mı bu konudaÇok teşekkür ederim cnm cvp verdigin için.aynn bugun aksama yakin bidaha yapiyim test.bugünü de degerlendirelim.olacaga varsa zatn olur kısmet diyelim.benimde oglum var sağlıklı hayırlı olsun en başında ama bende kızım olsun istyrmsen kac yasindasin canm
Aynen sakın bugünü boşgeçme zaten spermler 3 gün yaşıyormuş yumurta 12 ila 36 saat arası senin yumurtanın nezaman kapanacğını bilemediğimiz için hazırlıklı olsun spermler birde canım sakın stres yapma o işden sonra yerinden kalkma en az 2 saat hiç tuvalete falan gitme beline yastık köy dik ayakları yukarıya hadi rast gele inşallah tutarCanim şimdi bi test yaptim sabaha göre daha silikti çatlamış mi oluyo acaba simdi
Ayyy canm benm cok tesekkr edrim insallah ya bu sefr olurda bende şu süreçten çıkarım artk.ben cok stres yapiyrm iste cnm yaAynen sakın bugünü boşgeçme zaten spermler 3 gün yaşıyormuş yumurta 12 ila 36 saat arası senin yumurtanın nezaman kapanacğını bilemediğimiz için hazırlıklı olsun spermler birde canım sakın stres yapma o işden sonra yerinden kalkma en az 2 saat hiç tuvalete falan gitme beline yastık köy dik ayakları yukarıya hadi rast gele inşallah tutar
Stresten olmuyordur belki de rahat ol desemde olmayacaksın ama en aza indir bari bende çok stres yapmıştım geçen ay daha rahattım yumurtlama günü stresini attım bu seferde acaba oldumu olmadımı stresi sardı şimdide kese gözükecekmi acaba stresi sonrada cinsiyeti ne acaba ama adamlar rahat o yüzden kendini hiç yıpratma canım hayırlısıysa olsun de bırak....Ayyy canm benm cok tesekkr edrim insallah ya bu sefr olurda bende şu süreçten çıkarım artk.ben cok stres yapiyrm iste cnm ya
Belki de cnm.gordunuz mu keseyiStresten olmuyordur belki de rahat ol desemde olmayacaksın ama en aza indir bari bende çok stres yapmıştım geçen ay daha rahattım yumurtlama günü stresini attım bu seferde acaba oldumu olmadımı stresi sardı şimdide kese gözükecekmi acaba stresi sonrada cinsiyeti ne acaba ama adamlar rahat o yüzden kendini hiç yıpratma canım hayırlısıysa olsun de bırak....
Hayır canım benim yumurtlama dan 21 gün geçti ben 10 uncu günde öğrendim hamile olduğumu ama Dr adet gününü baz alıyor ve 4+3 günlük hamilesin haftaya gel dedi ben 20 sine aldım randevuyu garanti olsun diye bakalım inşallah keseyide görürüzBelki de cnm.gordunuz mu keseyi
Insallah oda olur canm.Rabbim tamamina erdirir inşallah.canm sen hic siringayla hamile kalani duydunmuHayır canım benim yumurtlama dan 21 gün geçti ben 10 uncu günde öğrendim hamile olduğumu ama Dr adet gününü baz alıyor ve 4+3 günlük hamilesin haftaya gel dedi ben 20 sine aldım randevuyu garanti olsun diye bakalım inşallah keseyide görürüz
Aşılamamı acaba hiç bilmiyorum canım yaInsallah oda olur canm.Rabbim tamamina erdirir inşallah.canm sen hic siringayla hamile kalani duydunmu
Yok cnm direk evde kendi yapilaniAşılamamı acaba hiç bilmiyorum canım ya
Senin için okudum araştırdım canım ama bence sen doğal yolla bir çocuğun olmuş zaten eğer olmazsa denene bilir fakat ben senden umutluyum inşallah bu ay seninde hamile haberini alacazYok cnm direk evde kendi yapilanievde yapp gamile kalanlar cok ta inanilmaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?