Canım benimde aynı oldu üşüttüm zannettim sol kasığım ağrıyordu gerçi hala ağrıyor ama hamileymişim inşallah sende hamilesindirMerhaba kızlar daha adet olmadım yarın tarihi ama 3 gündür sol kasigima sürekli bir ağrı girip çıkıyor birde çok afedersiniz ama sarı bir akinti oluyor neden acaba ?
İnşallah canım bu ovulasyon testi ni şimdi yaptimCanım benimde aynı oldu üşüttüm zannettim sol kasığım ağrıyordu gerçi hala ağrıyor ama hamileymişim inşallah sende hamilesindir
Diger aylarda akıntın oluyor muydu canım Ben sana gebelik testi yap demiştim benim adetime 3 gün kala çoook silik çıktı beta HCG 40 çıktı eve gelince ovulasyon testi yapmıştım denemek için seninkinden daha silikdi canım bence sen hamilesinİnşallah canım bu ovulasyon testi ni şimdi yaptim
Yok diğer aylar akinti olmuyor du . Bugün aslında alcakdim test ama sonra birden vazgeçtim umitlenirim sonra negatif çıkarsa çok üzülürüm çünkü diyeOvulasyon testini atmamışım bak istersen inşallah yardımcı olabilir imEki Görüntüle 1920988
Adete bir gün kala da yumurtlama olmaz yani kesin vardır diyemeyiz ama belirtilerin benimle aynı bence yarın ilk iş sen test al bence hemen negatif diyede atma ben çook sonra gördüm çizgiyi hatta ışığa tutup baktım ertesi gün biraz daha belliydi hayırlı haberlerini bekliyorumYok diğer aylar akinti olmuyor du . Bugün aslında alcakdim test ama sonra birden vazgeçtim umitlenirim sonra negatif çıkarsa çok üzülürüm çünkü diye
Tamam canım yaparım yapınca da paylaşırım seninle bakalım inşallah hamileyimdirAdete bir gün kala da yumurtlama olmaz yani kesin vardır diyemeyiz ama belirtilerin benimle aynı bence yarın ilk iş sen test al bence hemen negatif diyede atma ben çook sonra gördüm çizgiyi hatta ışığa tutup baktım ertesi gün biraz daha belliydi hayırlı haberlerini bekliyorum
Canım benim ovulasyonlarim da adet ten bir gün önce boyleydiKimse yok mu ya benim şansım mıdır bu ne ya
Merhaba , gebe kalmadığım ay silik böyle çizgiler vardı , gebe kaldığım ay ise tam koyu iki çizgi. Ben yaşadığımı söylüyorum belli de olmaz . İnşallah olur.Kimse yok mu ya benim şansım mıdır bu ne ya
Canım inş tutmuştur ben geçen aylarda seninki gibi yaptım tutturamadım daha sonra çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün birlikte oldum ve şuan hamileyimKimse yok mu ya benim şansım mıdır bu ne ya
Canım varmı sende gelişme test yaptınmıTamam canım yaparım yapınca da paylaşırım seninle bakalım inşallah hamileyimdir
Sibelys gebelik testi yapacaktı onu merak etmiştim canımAlaar kim test yapacak burda
Galiba açıklamak istemiyor sibelys çünkü 2 3 defa sormuşsun ama cvp yazmamis
Olabilir inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinGaliba açıklamak istemiyor sibelys çünkü 2 3 defa sormuşsun ama cvp yazmamis
Cnm mrh beni hatirladinmi.benim olmadi ama senin adına cok sevindim.sagsaglim al kucağına ins cnm ya ben dün yaptim testi adetimin 14.gunuydu cok koyu değildi ama degerlendirdk sabh dus aldım.bugun yaptm ovi testi ikiside koyuydu.sence bugun mu yoksa yarin mi degerlendirym.esimn sperm kalitesine guvensem bugnde yapardm ama hareketi az.senin esinde varmiydi cnm bisey.napsam acabaSibelys gebelik testi yapacaktı onu merak etmiştim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?