- 12 Ağustos 2016
- 274
- 494
- 33
Nasıl yani adete bu kadar yakınken böyle çıkması garip değil miOlabilirde olmayabilirde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani adete bu kadar yakınken böyle çıkması garip değil miOlabilirde olmayabilirde
Canım kendini cok kaptırma insallah vardır ama olmayan arkadaslarada sahit oldukAdetime 2-3 gün var ovulasyon testi
yaptım.normalde ben bu koyuluğu yumurtlamadan bir önceki gün yakalıyorum.adete bu kadar yakın bu koyulukta çıkması gebelik olabilr mi
Eki Görüntüle 1896597
Evet canımTeşekkür ederim bilgi için
Yani burda önemli olan ilk önce t çizgsinin belirgin olması dimi.yumurtlama gerçekleştiğinde çizgi soluklaşyormu
Yani bazen yanıltyorNasıl yani adete bu kadar yakınken böyle çıkması garip değil mi
Ama var gibi duruyor demiCanım kendini cok kaptırma insallah vardır ama olmayan arkadaslarada sahit olduk
kaç gün var adetine elif berfeAma var gibi duruyor demi
3_4!gün var canim işte.yumurtlama günü oldu ilişki ayın 2 sindekaç gün var adetine elif berfe
Test var canım sabah ilk idrarımla yaparımgebelik testi yapsana varsa
testte var gibi ama bende aynı durumu yaşadım bişi yoktu seni umutlandırmak istemem
Bu testlerde gebelik var diyebilmek için daha koyu olması lazım değil migebelik testi yapsana varsa
testte var gibi ama bende aynı durumu yaşadım bişi yoktu seni umutlandırmak istemem
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim çokk iyisinnvarsa çıkar inşallahhh vardır canım![]()
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim çokk iyisinn
Cok koyu cıkıyor genelde gebe olanlardaAma var gibi duruyor demi
Bu gebelik testiyse silik ve pozitif sayılır. Hangi marka ?Kızlar yarını bekleyeceğim Eki Görüntüle 1896980 yaptım testi