Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar merhaba eşimle regl baslangıcından itibaren 13. Günü 14 E bağlayan gece saat 2 gibi birlikte olduk. O gün ilk defa ovülasyon testinde aksam çift çizgiyi gördüm ve dediğim gibi birliktelik oldu. O günden beri kasıklarım da Ağrı var umarım hamis kalmısımdır. Oğlan Bebek sahibi olmayı çok istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabi ki . Benim gibi deneyim yaşayan var mı???

Erkek Bebek için siliklik olduğu Zaman ilişki olmalı inşaallah tutar

İnşallah canım.. Çok istiyorum daha gebe miyim öğrenmedim 6 gün var reglime bakalım.. Allah isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zor

Kızlar merhaba. Ben bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Dün saat 15:00'de yaptığımda iki çizgi de koyu çıktı. Sonra akşam 22:30 da birdaha yaptım. Yine aynıydı. Bugün sabah 6:00 da ilişki oldu. Saat 13:30 da yine yaptım testi. Bu kez T çizgisi silikleşmişti. Ne dersiniz bu akşam bir deneme daha olmalı mı? Yumurta çatlamış değil mi?

Çatlamış canım

Çatladığında döllenme oluyor değil mi? Ben yanlış bilmiyorum. 10 aydır deniyoruz. Bu ay da kaçırmak istemiyorum. Bu akşamı mı değerlendirsek yarın sabahı mı bilemedim.

Sagol canim. Ben 24 saat içinde catlayan yumurta canliligini yitiriyor diye duymuştum. O yüzden panik yaptım. Dediğin gibiyse hâlâ şansım var demektir. İnşallah da öyledir. Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Evet çatlayan yumurtanın bi gün ömrü olur. Döllenme 5-6 gün sürer .
Bir buçukta çatlamış ilişki bu akşam olmalı

Evet çatlayan yumurtanın bi gün ömrü olur. Döllenme 5-6 gün sürer .
Bir buçukta çatlamış ilişki bu akşam olmalı
Merhaba yorumların tamamını oluyamadm maalesef yardımcı olabilirmisiniz bilginiz var ise
Testi yapınca hangi sonuca göre ne zman ilişki olması gerekiyor.yumurta çatlyıncamı öncesinde

Adetime 2-3 gün var ovulasyon testi
yaptım.normalde ben bu koyuluğu yumurtlamadan bir önceki gün yakalıyorum.adete bu kadar yakın bu koyulukta çıkması gebelik olabilr mi

Merhaba yorumların tamamını oluyamadm maalesef yardımcı olabilirmisiniz bilginiz var ise
Testi yapınca hangi sonuca göre ne zman ilişki olması gerekiyor.yumurta çatlyıncamı öncesinde
Canım iki çizgiyi gördüğün andan itibaren ilişki olabililir. T çizgisi koyulaşıp silikleştiğinde de ilişki olabilir. Eğer kız istiyorsanız siliklik olmadan sık ilişki olsun ama eğer erkek Bebek istiyorsanız silikleşmesini bekle ve tek ilişki olsun ...

Canım iki çizgiyi gördüğün andan itibaren ilişki olabililir. T çizgisi koyulaşıp silikleştiğinde de ilişki olabilir. Eğer kız istiyorsanız siliklik olmadan sık ilişki olsun ama eğer erkek Bebek istiyorsanız silikleşmesini bekle ve tek ilişki olsun ...

Teşekkür ederim bilgi için
Yani burda önemli olan ilk önce t çizgsinin belirgin olması dimi.yumurtlama gerçekleştiğinde çizgi soluklaşyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…