Yok canım ya kısmet inşaallah Rabbim duyar bizi :):) çok az kalmış sana da ama ya :):)amin canim ederim Allah im gonlune gore versin oğlum normal olmuştu buda normal gibi görünüyor hayirlisi artık pko varmiydi
:) amin canim hayirli tez zamanda nasip etsin Rabbim evet ya dün gibi az kaldi insallahYok canım ya kısmet inşaallah Rabbim duyar bizi :):) çok az kalmış sana da ama ya :):)
Hadi bakalım hayırlısıyla inşaallah:) amin canim hayirli tez zamanda nasip etsin Rabbim evet ya dün gibi az kaldi insallah
Erkek Bebek için siliklik olduğu Zaman ilişki olmalı inşaallah tutarKızlar merhaba eşimle regl baslangıcından itibaren 13. Günü 14 E bağlayan gece saat 2 gibi birlikte olduk. O gün ilk defa ovülasyon testinde aksam çift çizgiyi gördüm ve dediğim gibi birliktelik oldu. O günden beri kasıklarım da Ağrı var umarım hamis kalmısımdır. Oğlan Bebek sahibi olmayı çok istiyorum ama herşeyin hayırlısı tabi ki . Benim gibi deneyim yaşayan var mı???
Çatlamış canımKızlar merhaba. Ben bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Dün saat 15:00'de yaptığımda iki çizgi de koyu çıktı. Sonra akşam 22:30 da birdaha yaptım. Yine aynıydı. Bugün sabah 6:00 da ilişki oldu. Saat 13:30 da yine yaptım testi. Bu kez T çizgisi silikleşmişti. Ne dersiniz bu akşam bir deneme daha olmalı mı? Yumurta çatlamış değil mi?
Evet çatlayan yumurtanın bi gün ömrü olur. Döllenme 5-6 gün sürer .Sagol canim. Ben 24 saat içinde catlayan yumurta canliligini yitiriyor diye duymuştum. O yüzden panik yaptım. Dediğin gibiyse hâlâ şansım var demektir. İnşallah da öyledir. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Merhaba yorumların tamamını oluyamadm maalesef yardımcı olabilirmisiniz bilginiz var iseEvet çatlayan yumurtanın bi gün ömrü olur. Döllenme 5-6 gün sürer .
Bir buçukta çatlamış ilişki bu akşam olmalı
Canım iki çizgiyi gördüğün andan itibaren ilişki olabililir. T çizgisi koyulaşıp silikleştiğinde de ilişki olabilir. Eğer kız istiyorsanız siliklik olmadan sık ilişki olsun ama eğer erkek Bebek istiyorsanız silikleşmesini bekle ve tek ilişki olsun ...Merhaba yorumların tamamını oluyamadm maalesef yardımcı olabilirmisiniz bilginiz var ise
Testi yapınca hangi sonuca göre ne zman ilişki olması gerekiyor.yumurta çatlyıncamı öncesinde
Canım iki çizgiyi gördüğün andan itibaren ilişki olabililir. T çizgisi koyulaşıp silikleştiğinde de ilişki olabilir. Eğer kız istiyorsanız siliklik olmadan sık ilişki olsun ama eğer erkek Bebek istiyorsanız silikleşmesini bekle ve tek ilişki olsun ...Merhaba yorumların tamamını oluyamadm maalesef yardımcı olabilirmisiniz bilginiz var ise
Testi yapınca hangi sonuca göre ne zman ilişki olması gerekiyor.yumurta çatlyıncamı öncesinde
Olabilirde olmayabilirdeAdetime 2-3 gün var ovulasyon testi
yaptım.normalde ben bu koyuluğu yumurtlamadan bir önceki gün yakalıyorum.adete bu kadar yakın bu koyulukta çıkması gebelik olabilr mi
Eki Görüntüle 1896597
Teşekkür ederim bilgi içinCanım iki çizgiyi gördüğün andan itibaren ilişki olabililir. T çizgisi koyulaşıp silikleştiğinde de ilişki olabilir. Eğer kız istiyorsanız siliklik olmadan sık ilişki olsun ama eğer erkek Bebek istiyorsanız silikleşmesini bekle ve tek ilişki olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?