şimdi benim sat 11 ağustostu bugüne kadar da 5 defa ilişki oldu tutar mı onuda bilmiyorum ikimizde yorgundukekstra bi çaba gösteremedik çocukla ilgilivallahi yaa nerde bizde o şans
merak etme canım önemli günleri yakaladıysanız yine şanslısınız demek.ayrıca ekstra bir çaba göstermeyince üstüne düşmediğinden bence olma şansı daha yüksekşimdi benim sat 11 ağustostu bugüne kadar da 5 defa ilişki oldu tutar mı onuda bilmiyorum ikimizde yorgundukekstra bi çaba gösteremedik çocukla ilgili
öle mi diyosun hadi inş bakalm vala 15-21-23-28 agustos ve 2 eylulde oldu kısmet artık tutarsa yazıcammerak etme canım önemli günleri yakaladıysanız yine şanslısınız demek.ayrıca ekstra bir çaba göstermeyince üstüne düşmediğinden bence olma şansı daha yüksek
mutlaka yaz canım inş güzel haberlerini alırız :)öle mi diyosun hadi inş bakalm vala 15-21-23-28 agustos ve 2 eylulde oldu kısmet artık tutarsa yazıcam
Benimde 16 eylül ard arda hepbenimde 15 eylul sende var mı bi belirti
ay hadi inş güzel haberliri alırsın cnm bnm var mı belriti filan :)Benimde 16 eylül ard arda hep
Şimdi test yaptim ikinci çizgi sılik çıktı yumurta catlamismi oluyo akşam çalışma olsa geçmi kalmis olcam cnmaynen canım en doğrusu bu riske atmamak lazım :)
Dün sabah değerlendirdim ama bu sabah test yaptim ikinci çizgi sılik çıktı yumurta catlamismi oluyo cnm4 dü çok koyu çift çizgi çıktığında değerlendirmeye başla bence
Kasık ve göğüs ağrısı haricinde bişi yok ama psikolojik olabilir diye düşünüyorum canım beklicez artık işteay hadi inş güzel haberliri alırsın cnm bnm var mı belriti filan :)
Kendime söz verdim erkenden testte yapmıcam düşünmicem de olursa olsun olmazsa takmak yokKasık ve göğüs ağrısı haricinde bişi yok ama psikolojik olabilir diye düşünüyorum canım beklicez artık işte
Kendime söz verdim erkenden testte yapmıcam düşünmicem de olursa olsun olmazsa takmak yok
Insallah canı teste alsaydin 2si bir arada iyi olurdu insallah catlamsitir hayirlisiyla bir oglusun olurBen ovulasyon testi almadım ama ultrasonda takip ettirdim doktor dün çatlar demişti inşallah öyle olmuştur.erkek bebek için yumurtlama takibi yaptırıyorm
İnşallah ya ya yumurtlama öncesine denk geldiyse diye de çok korkuyorum aslında.ama ben Rabbime inanıyorum ben ısrarla istedikçe o bana verecekInsallah canı teste alsaydin 2si bir arada iyi olurdu insallah catlamsitir hayirlisiyla bir oglusun olur
Belli olmaz canm adet geçmeden belirtili olmayadabilir ne zamn adet tarhinBende 26 günde bir oluyorum.iki adet arası süre kısa olduğu için ovulasyon testi kullandım.bende ilk defa bu ay kullandım.inşallah işe yaramıştırinsan yapacağını yaptıktan sonra beklemesi çok zor oluyor hergün kendimde bir belirti varmı diye bakıyorum ama hiç sanmıyorum olduğunu benim adet döngüm kısa olduğu için belirtiler şimdiden başlardı diye düşünüyorum
Insallah yeterki saglikli hayirlisni versin her zaman oyle dileİnşallah ya ya yumurtlama öncesine denk geldiyse diye de çok korkuyorum aslında.ama ben Rabbime inanıyorum ben ısrarla istedikçe o bana verecek
Insallah yeterki saglikli hayirlisni versin her zaman oyle dile
benim adet tarihim 14 eylül az bir zaman kalınca ve belirti de olmayınca umutlarım dibe vuruyorBelli olmaz canm adet geçmeden belirtili olmayadabilir ne zamn adet tarhin
14 eylüle daha çok var cnm ya belirti olmaz ztn simdidenbenim adet tarihim 14 eylül az bir zaman kalınca ve belirti de olmayınca umutlarım dibe vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?