Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

şimdi benim sat 11 ağustostu bugüne kadar da 5 defa ilişki oldu tutar mı onuda bilmiyorum ikimizde yorgundukekstra bi çaba gösteremedik çocukla ilgili
merak etme canım önemli günleri yakaladıysanız yine şanslısınız demek.ayrıca ekstra bir çaba göstermeyince üstüne düşmediğinden bence olma şansı daha yüksek

merak etme canım önemli günleri yakaladıysanız yine şanslısınız demek.ayrıca ekstra bir çaba göstermeyince üstüne düşmediğinden bence olma şansı daha yüksek
öle mi diyosun hadi inş bakalm vala 15-21-23-28 agustos ve 2 eylulde oldu kısmet artık tutarsa yazıcam

Merhaba hanimlar.bende ovuladyon testi kullanmaya basladim.iki gundur yapiyorum yumurtlama zamanima bir gun var.testlerim silikte olsa t var gorunuyor.oglum olsun istiyorum.rabbim acisini gostermedin bir kizim var.hemen hemen bu konuda herseyi okudum sadece merak ettiyim oglu olsun diye doktor takibiyle catlama gununu belirleyen arkadaslar ovulasyon testiylede ayni olup olmadigi.yani madem tes siliklesince catlama oluyor ve erkek sansi artiyor neden doktor takibi.birde doktor yumurta catladigi andami iliski oneriyor erkek

Ben ovulasyon testi almadım ama ultrasonda takip ettirdim doktor dün çatlar demişti inşallah öyle olmuştur.erkek bebek için yumurtlama takibi yaptırıyorm
Insallah canı teste alsaydin 2si bir arada iyi olurdu insallah catlamsitir hayirlisiyla bir oglusun olur

Insallah canı teste alsaydin 2si bir arada iyi olurdu insallah catlamsitir hayirlisiyla bir oglusun olur
İnşallah ya ya yumurtlama öncesine denk geldiyse diye de çok korkuyorum aslında.ama ben Rabbime inanıyorum ben ısrarla istedikçe o bana verecek

Belli olmaz canm adet geçmeden belirtili olmayadabilir ne zamn adet tarhin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…