Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ovulasyon testini saat 3 gibi yapıyorum bugün testi yaadan önce bi birliktelik yaşadık teste baktım ikisi de aynı renk tekrar ne zaman birliktelik yasamaliyim süreç nasıl işliyor

Ovulasyon testini saat 3 gibi yapıyorum bugün testi yaadan önce bi birliktelik yaşadık teste baktım ikisi de aynı renk tekrar ne zaman birliktelik yasamaliyim süreç nasıl işliyor
Merak ettim acaba ilişkiden sonra yapılan testlerde sonuç doğru çıkıyor mu bilginiz var mi

Yok tatlim geç kalmazsin bir gün önce bile ilişki olsa gebelik oluşabilirmis sperm 72 saate kadar yaşıyormuş çünkü ..riske atmamak için köyü çizginin yakalandığı gün saat kaç olursa olsun ilişki olmalı

Gunaydin herkese:)
Ustteki dun aksam
Alttaki bu sabahki testim
Gecen aylarda tutturamadik
Bugun yumurtluycam saniyorum dogru mu?
Sorum şu : iliski bu teser gore ne zaman olmali sizce?
Cevap yazan herkese tesekkurler

Eklentiler

• image.jpeg
    31,4 KB · Görüntüleme: 69
hahaha iyiymiş tamam bebeğim gece kaldırır işimiz var derim sende bir gelişme varmı yaptın mı test ?

İnşallah işe yarar rabbim mübarek günde yüzümüze güler de bizelerde müjdeli haberleri alırız

Eklentiler

• 20160826_172953.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 80
24 saatir hala cift cizgi koyu
Simdi tekrar yaptim test hala koyu
Daha catlamadi yani?
Cizgi siliklestigi an mi olmali iliski
Evet çizgi silikleştiğinde olmalı ama sen yinede değerlendir çünkü Sperm 72 saat canli kalabiliyor ama yumurta 24 saat o yüzden yine değerlendir

Kızlar eşimin sperm testi sonuçlarını yorumlabilecek var mı aranızda ya doktorumuz pek ilgilenmedi 6 ay daha deneyin dedi açıklama bile yapmadı arastirmalarimin verdiği sonuclar ve Saraçoğlunun videolarindan çıkarımlarim düşük gibi sanki ileri hareketli fln ya..
sayı 78mil
total motilite 44
hızlı ileri 1
yavaş ileri 38
yerinde hark 5
hareketsiz 56
morfoloji
normal form 4
patolojik form 96
Bu ay keçiboynuzu kürüne başladık bata son 3 gün heycanla bekliyorum ama icimdeki his olumsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…