- 2 Mart 2011
- 649
- 947
- 103
bende onu aldım yarın kullanmaya başlicam inşallahLaboquick yanlış yazmadiysam
Kaçıncı günün yarın benim pazar günü 10 günüm olucakbende onu aldım yarın kullanmaya başlicam inşallah
benim yarın 8.gün olacak canım.ben fazla fazla aldım çünkü kürtaj olduktan sonra düzenim bozuldu.tam gününü yakalamk için erken başlamayı düşünüyorum.Kaçıncı günün yarın benim pazar günü 10 günüm olucak
Bende kürtaj oldum geçen ay baya sorun yaşadım umarım günü yakalarizbenim yarın 8.gün olacak canım.ben fazla fazla aldım çünkü kürtaj olduktan sonra düzenim bozuldu.tam gününü yakalamk için erken başlamayı düşünüyorum.
sana da geçmiş olsun canım.inşallah bu ay başarabiliriz.seninle aynı gün sanırım adet günümüz.pazar günü benimde 10.günüm olacak.adet döngün kaç gün sürüyor ?Bende kürtaj oldum geçen ay baya sorun yaşadım umarım günü yakalariz
aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn can'ım hepimizin inşallah rabbim kimseyi anne baba olmaktan mahrum bırakmasınkarnında kıpır kıpır olur inşallah canımmmmmm
günün aynı saatinde yapıldığı müddetçe tek test yeterli bence. sadece koyu çıktığı gün arada 8 saat olması şartıyla ikinci testi yapabilirsinBende tek mi yapsam çift mi karar veremedim
merhaba canım.bence erken yapmışsın çünkü bat'ına daha 7-8 günün var.ayrıca bebeğin rahime yerleşmesi 10 günü buluyor.ilişkiden 5 gün sonra tespit diyenler bana göre yalan söylüyorlar.bat'ına 2 gün kala falan tekrarla inşallah bebeğin seninledir canımmerhabalar. benim bat 1 eylül. dayanamdım az önce ultra erken gebelik testim. ama negatif çıktı.acaba çok mu erken yaptım. üstünde ilşkiden 5 gün sonraya kadar tespit edebilir yazıyordu. yine bir ümit var mıdır sizce?. dün sağ kasığımda batmalar oluyordu. yoksa evhamlanıyor muyum?
Aminnnnnn bitanem inşallahaminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn can'ım hepimizin inşallah rabbim kimseyi anne baba olmaktan mahrum bırakmasın
Normalde 27 gün aradabi 1 gun geç yada 1 gun erken gelebiliyor bu ay 30 gün oldu o da haziran 20 de regl oldum 3 gün sürdü 10 gün sonra tekrar kanamam geldi ağustos 19 tekrar regl oldum aradaki kanamayi saymazsak 30 oldusana da geçmiş olsun canım.inşallah bu ay başarabiliriz.seninle aynı gün sanırım adet günümüz.pazar günü benimde 10.günüm olacak.adet döngün kaç gün sürüyor ?
Öyle deniyim bari belkide geç yumurtlucam 2 2 yetmez belki testlergünün aynı saatinde yapıldığı müddetçe tek test yeterli bence. sadece koyu çıktığı gün arada 8 saat olması şartıyla ikinci testi yapabilirsin
Yok ben martta oldum hiç bı aksaklık olmamıştı ama geçen ay düzensizlik olduo zaman yeni oldun kürtajı heralde.ben nisan da olmuştum.benimde normalde 26 günde bir olur adet döngüm.kürtajdan sonra ilk defa bu ay normal düzenine girdi.
silik çıktığında 2 teste hiç gerek yokÖyle deniyim bari belkide geç yumurtlucam 2 2 yetmez belki testler
silik çıktığında 2 teste hiç gerek yok
yok illa ben iki tane test yaparım diyorsan o da senin tercihin şekerimmm
canım bişey sorucam ovulasyon testinde ikinci kırmızı çizgiyi gördükten sonra ilişki ne zaman olmalı ?silik çıktığında 2 teste hiç gerek yok
yok illa ben iki tane test yaparım diyorsan o da senin tercihin şekerimmm
canım araştırmalarıma göre koyu çizginin yakalandığı gün ve ertesi gün yani silikleştiği gün ilişki olmalıcanım bişey sorucam ovulasyon testinde ikinci kırmızı çizgiyi gördükten sonra ilişki ne zaman olmalı ?
şimdi bende şöyle düşünüyorum diyelim ki kırmızı çizgiyi yakaladık testi de saat 15:00 de yaptık.12 saat sonra çatlama gerçekleştiğinde uykuda olucaz :))) uyanalım mı yani napalımcanım araştırmalarıma göre koyu çizginin yakalandığı gün ve ertesi gün yani silikleştiği gün ilişki olmalı
biz o zaman denedik inşallah tutmuştur.
hatta şunuda diyenler var koyu çizgi olduğu gün olan ilişki den kız bebek, ertesi gün silik çizgi olduğunda olan ilişkide ise erkek bebek olur diyenler var. tabi ne kadar doğru bilmiyorum. bizim ikiside olmadığı için hiç fark etmez.
PEKİ. ÖYLE YAPAYIM BİR DE. TEŞEKKÜR EDERİM.TESELLİ OLDUN.merhaba canım.bence erken yapmışsın çünkü bat'ına daha 7-8 günün var.ayrıca bebeğin rahime yerleşmesi 10 günü buluyor.ilişkiden 5 gün sonra tespit diyenler bana göre yalan söylüyorlar.bat'ına 2 gün kala falan tekrarla inşallah bebeğin seninledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?