Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bende kürtaj oldum geçen ay baya sorun yaşadım umarım günü yakalariz
sana da geçmiş olsun canım.inşallah bu ay başarabiliriz.seninle aynı gün sanırım adet günümüz.pazar günü benimde 10.günüm olacak.adet döngün kaç gün sürüyor ?

merhaba canım.bence erken yapmışsın çünkü bat'ına daha 7-8 günün var.ayrıca bebeğin rahime yerleşmesi 10 günü buluyor.ilişkiden 5 gün sonra tespit diyenler bana göre yalan söylüyorlar.bat'ına 2 gün kala falan tekrarla inşallah bebeğin seninledir canım

sana da geçmiş olsun canım.inşallah bu ay başarabiliriz.seninle aynı gün sanırım adet günümüz.pazar günü benimde 10.günüm olacak.adet döngün kaç gün sürüyor ?
Normalde 27 gün aradabi 1 gun geç yada 1 gun erken gelebiliyor bu ay 30 gün oldu o da haziran 20 de regl oldum 3 gün sürdü 10 gün sonra tekrar kanamam geldi ağustos 19 tekrar regl oldum aradaki kanamayi saymazsak 30 oldu

o zaman yeni oldun kürtajı heralde.ben nisan da olmuştum.benimde normalde 26 günde bir olur adet döngüm.kürtajdan sonra ilk defa bu ay normal düzenine girdi.

canım bişey sorucam ovulasyon testinde ikinci kırmızı çizgiyi gördükten sonra ilişki ne zaman olmalı ?
canım araştırmalarıma göre koyu çizginin yakalandığı gün ve ertesi gün yani silikleştiği gün ilişki olmalı
biz o zaman denedik inşallah tutmuştur.
hatta şunuda diyenler var koyu çizgi olduğu gün olan ilişki den kız bebek, ertesi gün silik çizgi olduğunda olan ilişkide ise erkek bebek olur diyenler var. tabi ne kadar doğru bilmiyorum. bizim ikiside olmadığı için hiç fark etmez.

şimdi bende şöyle düşünüyorum diyelim ki kırmızı çizgiyi yakaladık testi de saat 15:00 de yaptık.12 saat sonra çatlama gerçekleştiğinde uykuda olucaz :))) uyanalım mı yani napalım yok uyanmadık diyelim akşamı bekledik çatlamanın üzerinden 24 saat geçmiş olacak geç kalmış olmaz mıyız?

PEKİ. ÖYLE YAPAYIM BİR DE. TEŞEKKÜR EDERİM.TESELLİ OLDUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…