- 16 Mayıs 2016
- 643
- 941
- 23
canım biz yaklaşıl 1 yıldır deniyoruz ama olmuyor. bu ay da ovü testi kullandım adet günüm dündü adet olmadım henüz. her seferinde hayal kırıklığına uğradığım için testte yapmıyorum bekleyeceğim biraz daha olmazsa o zaman yapacağım.alırken hiç bilmediğim bir marka olduğu için tereddüt etmiştim.bakalım ben yakalayabilecekmiyim yumurtlama gününü.sen ne zamandır düşünüyorsun canım ?
inşallah Allah gönlüne göre versinGünaydın kızlar testlerim geldipazar günü adetin 10.günü başlıyorum insallah ise yarar
Amin inşallah sende durumlar nasılinşallah Allah gönlüne göre versin
ayyy çok sevindim inşallah vardır bebiş :) güzel haberler verirsin inşallah bize.benim bir tane kızım var canım 5 yaşında (Allah uzun ömürler versin) ona kardeş istedik.Ocak ayında hamile kaldım ama nisan ayında 2,5 aylıkken kalp atışları durduğundan kürtaj oldum.iki adet kanaması geçtikten sonra tekrar denemeye başladık ama hala olmadıcanım biz yaklaşıl 1 yıldır deniyoruz ama olmuyor. bu ay da ovü testi kullandım adet günüm dündü adet olmadım henüz. her seferinde hayal kırıklığına uğradığım için testte yapmıyorum bekleyeceğim biraz daha olmazsa o zaman yapacağım.
sen ne zamandır bebek istiyorsun canım
ovülasyon günümü degerlendirdim beklemedeyim canım pek ümidim yok yalnız adet öncesi sendromlarım başladıAmin inşallah sende durumlar nasıl
çok geçmiş olsun canım rabbim evladını sana bağışlasın... inşallah tez zamanda 2.yavruna kavuşursun.ayyy çok sevindim inşallah vardır bebiş :) güzel haberler verirsin inşallah bize.benim bir tane kızım var canım 5 yaşında (Allah uzun ömürler versin) ona kardeş istedik.Ocak ayında hamile kaldım ama nisan ayında 2,5 aylıkken kalp atışları durduğundan kürtaj oldum.iki adet kanaması geçtikten sonra tekrar denemeye başladık ama hala olmadıgeçen ay rahim kalınlaşması falan oldu bu ay ne durumda olucam onu da bilmiyorum.adetim bugün bitiyor.kürtaj öncesi ovülasyon günlerimi biliyordum akıntım oluyordu.ama şimdi ne anlıyorum ne de akıntım oluyor.o yüzden ovülasyon testi aldım canım.anlayacağın hala kendimi toparlayamadım
11. gün başaldım hep silik çizgi çıktı 20. gün koyu çizgiyi yakaladık canımKaçıncı günün başladın teste ve kaçıncı gün yumurtladin
Günlük 2 test mi yapıyorsun abla11. gün başaldım hep silik çizgi çıktı 20. gün koyu çizgiyi yakaladık canım
Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.hamile olsan bile adet belirtilerini zaten yaşıyorsun.çok karamsar düşünme inşallah hamilelik belirtileridir onlar :) insan ister istemez her adet dönemi bitiminde yeniden umutlanıyor.tarifi olmayan bir beklenti içine giriyoruz.Rabbim bu beklentilerimizi tez zamanda hayırla sonuçlandırsın inşallah.genelde adetin aksar mı yoksa bu ay mı böyle oldun ?çok geçmiş olsun canım rabbim evladını sana bağışlasın... inşallah tez zamanda 2.yavruna kavuşursun.
benim adet sendromları başladı ümidim çok çokk az inşallah bende hamile kalabilirim canım
bu süreç çok yıpratıcı hayatımın her dakikasında aklımda bebek var çok istiyorum ama hayırlısı olsun inşallah
İnşallah cnmGünaydın kızlar testlerim geldipazar günü adetin 10.günü başlıyorum insallah ise yarar
hangi marka test aldın canım ?Günlük 2 test mi yapıyorsun abla
hayır tek test yaptım hep silik çıktı 20. gün kop koyu oldu . ertesi gün tekrar silikleşti. hep aynı saatte yaptımGünlük 2 test mi yapıyorsun abla
canım, benim bekarken günü gününe oludu yalnız evlendikten sonra bebek stresine girdim bazen 2 gün ertelediği oldu.Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.hamile olsan bile adet belirtilerini zaten yaşıyorsun.çok karamsar düşünme inşallah hamilelik belirtileridir onlar :) insan ister istemez her adet dönemi bitiminde yeniden umutlanıyor.tarifi olmayan bir beklenti içine giriyoruz.Rabbim bu beklentilerimizi tez zamanda hayırla sonuçlandırsın inşallah.genelde adetin aksar mı yoksa bu ay mı böyle oldun ?
inşallah canım benim ya inşallahcanım, benim bekarken günü gününe oludu yalnız evlendikten sonra bebek stresine girdim bazen 2 gün ertelediği oldu.
bu ay yumurtlamam da gecikti 2 gün geç oldu o yüzden yarını bekliyorum yarın da olmazsa test yapacağım inşallah hamileyimdir canım dua edelim birbirimize
düşüncesi bile o kadar güzel ki
ağzın bal yesin canımmmmmmm İNŞALLAHinşallah canım benim ya inşallahinan bende çok sevinirim.ama bana öyle geliyor ki senden güzel haberler gelecek Bütün dualarım sizlerle
Laboquick yanlış yazmadiysamhangi marka test aldın canım ?
Bende tek mi yapsam çift mi karar veremedimhayır tek test yaptım hep silik çıktı 20. gün kop koyu oldu . ertesi gün tekrar silikleşti. hep aynı saatte yaptım
karnında kıpır kıpır olur inşallah canımmmmmmağzın bal yesin canımmmmmmm İNŞALLAH
İçim kıpır kıpır oldu bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?