- 20 Ağustos 2016
- 54
- 54
- 88
Ben 4 aylık evliyim aslında bukadar takacagimi dusunmemistim benmde 2 yakın arkadaşım ilk aylarinda hamile kaldilar. Evlenmeden önce yumurtlama takibi bile yaptim inanır mısın. İlk 2 ay vaji ile uğraştım ama yumurtlama günlerim de zorlada olsa ilişki oldu 1 saatten fazla yattım hemen çıkmasınlar diye bugünde baska bi arkadasimn hamilelik haberini aldım oda yeni evli 2. Ayı evde erken gebelik testim vardi hemen yaptim sonuç negatif agla agla canim cikti.adete 1 hafta var kendimi avutuyorum işte erken yaptım diyeKac aydir deniyorsunuz.. Arkadaslarim 6ayla bir yil arasinda anca hamile kaldilar
Ayy Allah sizinde yardımcınız olsun canim yaaa inşallah bi ay ikimizde hamile kalmışızdir hatta isteyen herkes,sadece takipte olup yorum atmayan tüm herkesinde Rabbim yardımcısı olsun. Bende bu ay eşime keçiboynuzu kürü uygulamak istiyordum ama Doğu gorevindeyiz istediğimiz herşeyi hemen bulamıyoruz bazı bogelere gitmemiz yasaklandı keçiboynuzu da o bölge de vardi maselef alamadık. Bakalım 1 hafta daha sabredip olmazsa doktor yolu gözükecek mecbur..Cnm bn evleneli 1 yılı geçti bzde ilk evldgmzden beri korunmdk ama olmadı 4 ay snr....
Cnm daha yni evli sayılırsnz ama varikosel var dediyse kesin gitsn çünkü o gebeligi engel çok basit bir tedaviden sonra düzeliyor inşallah düzelirAyy ne uzun olmuş dolmuşum resmenkimseye anlatamıyorum etrafimdaki icime dert oldu bu site bana cok iyi geldi. Zaten 1 yıldır takipteydim ama üye değildim
Keçi boynuzunn çok faydası var inşallah sz de önmli bi sorun çıkmzda kullanmk zorun da kalmazsnz Rabbim evlat istyn herkese nasip etsn bu ay bakalm ne olacakAyy Allah sizinde yardımcınız olsun canim yaaa inşallah bi ay ikimizde hamile kalmışızdir hatta isteyen herkes,sadece takipte olup yorum atmayan tüm herkesinde Rabbim yardımcısı olsun. Bende bu ay eşime keçiboynuzu kürü uygulamak istiyordum ama Doğu gorevindeyiz istediğimiz herşeyi hemen bulamıyoruz bazı bogelere gitmemiz yasaklandı keçiboynuzu da o bölge de vardi maselef alamadık. Bakalım 1 hafta daha sabredip olmazsa doktor yolu gözükecek mecbur..
Ben 4 aylık evliyim aslında bukadar takacagimi dusunmemistim benmde 2 yakın arkadaşım ilk aylarinda hamile kaldilar. Evlenmeden önce yumurtlama takibi bile yaptim inanır mısın. İlk 2 ay vaji ile uğraştım ama yumurtlama günlerim de zorlada olsa ilişki oldu 1 saatten fazla yattım hemen çıkmasınlar diye bugünde baska bi arkadasimn hamilelik haberini aldım oda yeni evli 2. Ayı evde erken gebelik testim vardi hemen yaptim sonuç negatif agla agla canim cikti.adete 1 hafta var kendimi avutuyorum işte erken yaptım diyeeşime bundan 4 sene önce askerdeyken varikosel teşhis i konulmuştu ameliyat demişti doktoru ama eşim önemsemedi çünkü hava değişim raporu için herkesi varikosel den ameliyat ediyolar demişti. Smdi 1 hafta daha bekleyecegim gebelik olmazsa eşim için gidecegiz cok korkuyorum bi problem çıkacak diyee hayırlısı
Ben o takvime hiç inanmıyorum o takvim takibi yüzünden 5 ayim gitti bugün ov testi siparisi verdim insallah o ise yarar martta bebeğim gelisemedigı için kürtaj oldum üstüne bi daha kalamadım her ay hüsran insallah rabbim bu kez yüzümü güldürürovulasyon testleriyle 3. ayıma giriyorum..
kafam biraz karışık .. telefona yüklediğim aplikasyonlarda adetten bir hafta sonasına kadar hamile kalma ihtimali olan günler diye işarretlenmiş.. Ama ovulasyon testi yaptığınızda nerdeyse adetten sonra 2. haftaya denk geliyo.. testte de çizft çizgi çıkınca 36 saat içinde yumurtlayacasın yazıyor.. yardımcı olurmusunuz .. Bu hamileleik günü nedir nası olur :))
Geçmş olsn szde mi kürtj oldnzBen o takvime hiç inanmıyorum o takvim takibi yüzünden 5 ayim gitti bugün ov testi siparisi verdim insallah o ise yarar martta bebeğim gelisemedigı için kürtaj oldum üstüne bi daha kalamadım her ay hüsran insallah rabbim bu kez yüzümü güldürür
EvetGeçmş olsn szde mi kürtj oldnz
Geçmş olsn kürtjdan snra kontrole gttnz mi hormnlarnıza tkrrdn btrdnz mı
Sagolun martta oldum 2 hafta bekledim üstüne ama nasip olmadı bu ay 3 kere üst üste doktora gittim bir sürü test yaptırdım hormon testleri falan hepsini doktorum üst üste yeniledi en son kızdı bana 5 ay süre veriyorum olmazsa gel dedi kendine çok yükleniyorsun dedi en sön çare ovulasyon testi denicem dün akşam siparis ettim bakalm ArtikGeçmş olsn szde mi kürtj oldnz
Sizi çok iyi alyrm çünkü bnde o yollardn gçtm mayıs aynda kürtj oldm bu ay kontrole gittim bna inofolic combi verdi ek olarak meleklrmzn bze glmsne beklcez artkSagolun martta oldum 2 hafta bekledim üstüne ama nasip olmadı bu ay 3 kere üst üste doktora gittim bir sürü test yaptırdım hormon testleri falan hepsini doktorum üst üste yeniledi en son kızdı bana 5 ay süre veriyorum olmazsa gel dedi kendine çok yükleniyorsun dedi en sön çare ovulasyon testi denicem dün akşam siparis ettim bakalm Artik
Belki de yumurtan çatladıgı için agrı yapmştr kist olsa sürekli agrı yapar.banada yardimci olurmusunuz.ov testinde pozitifi gordum iki uc gun oldu.degerlendirdim.ama dun gece sol.kasigim da agri olustu.iliskiye girerkende agridi biraz.kist olabilirmi? pozitif cikti bu yumurtanin catladigi anlamina gelmiyomu kistmi olmusturki
Özelinize bakar misinizSizi çok iyi alyrm çünkü bnde o yollardn gçtm mayıs aynda kürtj oldm bu ay kontrole gittim bna inofolic combi verdi ek olarak meleklrmzn bze glmsne beklcez artk
surekli derken nasl yani ? su an ayaga kalkp yururken baski seklinde gelip gidiyor agri.Belki de yumurtan çatladıgı için agrı yapmştr kist olsa sürekli agrı yapar.
Kaç günden beri var agırınızsurekli derken nasl yani ? su an ayaga kalkp yururken baski seklinde gelip gidiyor agri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?