Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

12 ci gün çok net insalalh güzel haberleri alırsın

Evet canım 15 Agst. Ta çift çizgiyi gördüm o gün ve ertesi gün çalışma yaptık. İnşallah yumurta çatlama tarihine 14 eklerim herzaman doğru tarihim çıkar adet için. 29 da kırmızılar gelmez inşallah tekk isteğim buu

Kapıda ödeme yapabileceğim ovulasyon testi tavsiyeniz var mı. ilk defa alacağım geç kalmadan test almam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Kapıda ödeme yapabileceğim ovulasyon testi tavsiyeniz var mı. ilk defa alacağım geç kalmadan test almam lazım yardımcı olursanız sevinirim
Yok
Herhalde cnm bnde aldm araştrdm hatta kapıda ödeme olan varsa alym die bulamadm en son n11.comdn sprş vrdm oda krdi krtyla ödemeli

Yok
Herhalde cnm bnde aldm araştrdm hatta kapıda ödeme olan varsa alym die bulamadm en son n11.comdn sprş vrdm oda krdi krtyla ödemeli
Ben buldum ama 20 test 35 tl alacaktım siparis hattını aradım muhatap bulamadım güvenip alamadım arkadaştan bankamatik kartini istedim n11 den bugün siparis vericem 20 test 6 tanede gebelik testi 24 tl

Ben buldum ama 20 test 35 tl alacaktım siparis hattını aradım muhatap bulamadım güvenip alamadım arkadaştan bankamatik kartini istedim n11 den bugün siparis vericem 20 test 6 tanede gebelik testi 24 tl
Bildiğimiz maaş kartıyla alınıyor demi.peki önce para mı çekiliyor sipariş verirken kart bilgileri istiyo ya

Yok
Kargoda ücretsiz
Bildiğimiz maaş kartıyla alınıyor demi.peki önce para mı çekiliyor sipariş verirken kart bilgileri istiyo ya
Canım n11 e gir orda 20 ov.testi 6 tane genelik teşti olan ürün var kart bilgilerini gir sadece tutarı kadar çekiliyor senden zaten daha önce bi bayan ordan almış bana LİNK attı hiç br sorun yaşamamis bugün bende alıcam

Kızlar nerelerdesiniz?? Adet tarihi yaklaşan var mı?? Benim daha 1 hafta var ovu. Testiyle birlikte aldığım erken gebelik testi vardı bugün dayanamadım onu yaptım direk çat diye negatif! ! En ufak bi 2.çizgi belirtisi fln yok bu ay çok hevesleniyorum yaaa günler geçmiyor

Aynen bnm de az kaldı adetime daha çıkmaz cnm bnce testde belirtin vr mı

Okadar para verdik erken gebelik testi aldik 5. Günden sonra sonuç veriyor diye ama çoğu yerde erken gebelik testi bile olsa sonuç vermeyebiliyormuş. Aksine hiç belirtim yok geçen aylarda daha çok belirtim olmuştu açıkçası psikolojik olarak. Kaç günün var adete? Snde herhangi bi belirti fln var mı ? Çok ümitsizliğe düştüm bugün yaa negatifi görünce

Bnmde 11 12 gün vr adetime cnm ümtszlge kapılma blki vrdr bnde henüz belirti yok ama bn ilk hamilelgmde de bi belirti yaşamamştm tk blrtm gögsmn kenarlrı acıyordu hatta adet agrısı bile çkmştm

Bnmde 11 12 gün vr adetime cnm ümtszlge kapılma blki vrdr bnde henüz belirti yok ama bn ilk hamilelgmde de bi belirti yaşamamştm tk blrtm gögsmn kenarlrı acıyordu hatta adet agrısı bile çkmştm
Ben ilk evlendiğimde doktora gitmiştim agrili adetten dolayi ultrasonla bakmıştı doktor bi problem yok tertemiz fln demişti o yüzden hemen hamile kalabileceğimi düşündüm olmadıkça her ay yıkılıyorum. Bu seferdr olmazsa eşim için de gitmeyi düşünüyoruz illaki kadınlar da problem olacak diye bişey yok sonuçta. İnşallah bi problem yokturr tabii

Cnm bn evleneli 1 yılı geçti bzde ilk evldgmzden beri korunmdk ama olmadı 4 ay snra bn doktora gttm bütün testler yapıldı hormonndan tut rahim filmine kdr bi sorun çıkmadı sonra bz biraz daha dendk 3 ay daha olmynca bu sefer eşim gitti sorun ondaymş sperm sayısını herşeyi iyiydi ama hareketsizlik var di doktor eşime klomen verdi çok önmli bi problem degil düzlr dedi bzde hem o ilacı hem de keçi boynuzu kürü yptm eşime ve 2 ay sonra hamile kaldım 2 aylk hamlykn kalbi durdu bebegimn kürtj olalı 3 ay olyr tekrrdn denemelere bşldk bnde kntrol oldm doktor herşyn iyi dedi eşime de tekrrdn test yaptrdk çok şükr onn sonuçları da düzeldi

Kac aydir deniyorsunuz.. Arkadaslarim 6ayla bir yil arasinda anca hamile kaldilar

Kızlar yarın sabah choiromon iki doz iğne olucam kalcadan tek siringada mi karistirilmali ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…