- 16 Ağustos 2016
- 79
- 44
- 88
- 37
İNŞ. DEĞERLENDİRECEĞİM. TEŞEKÜR EDERİM.bence degerlendirin cunku cift cizgi kayboldugu vakit yumurtlama olmus oluyor. insallah darisi tum isteyenlere
stres yapmayin dua edin ins rabbim tez zamanda mujdeli haber almayi nasip etsinİNŞ. DEĞERLENDİRECEĞİM. TEŞEKÜR EDERİM.
Ayy inşallah öyledir de bu ay müjdeli haberi alırız ☺Evet testlere göre de 12 ve 13 ü yumurtlamışsın cnm inşallah güzel haberleri alırsın
evet canm inofolik combi toz halinde sabah 2 aksam 2 posetInofolic combi mi cnm bu ay bnde kullanıyorum doktor çok faydası oldugunu söledi
Bana hap olarak verdi cnm ama çok faydasını gören var başta sn meselaevet canm inofolik combi toz halinde sabah 2 aksam 2 poset
bence toz olanindan alin daha fayadali galibaBana hap olarak verdi cnm ama çok faydasını gören var başta sn mesela
Cnm snn yumurtn çtlamştr çünkü igne yapıldı diosun ve 36 saat sonra aşılama yapılmş büyük ihtimalle çatlmştr ama neden iki çizgi çıktı anlamadmEki Görüntüle 1873206 Bu şeklilde çıktı
Yok igneyle çatlar bnce sonçda çatlatma ignesi doktrn dedgi gbi 3 günü boş gçrmynBnde anlamadım bu 3 gün ilişki önerdi doktorum pko hastasıyım ben iğneyle bile çatlamama gibi bişi olabilirmi
Aslında 2. Çizgi çok koyu değil galiba 1 gün önce fln catlamış şuan silikleşme aşamasında gibi 2.çizgi. İnşallah herşey istediğin gibi olurda kavuşursun meleğineTşk ederim cnm çok saol peki ovulasyon testinde çift çizgi çatlamış demekmi oluyor
Bn hç kullnmadm cnm kullanan arkdşlr vr onlr cevap vrse daha iyi olrTşk ederim cnm çok saol peki ovulasyon testinde çift çizgi çatlamış demekmi oluyor
Evet ben bu testi kullanmadan öncede akıntımdan anlıyordum çatladıgını.hafifte ağrılar oluyor kasıklarda. Sanada çok geçmiş olsun canim inşallah bu ay alırız müjdeli haberleriKızlar genelde yumurta çatladıgı Zamn kasıklarda agrı ve yumurta akı kıvamında akıntı geliyor bn ilk hamilelgmde öle anlamştm ve o gün birlkte oldk hamile kldm ama karnım da öldü şmdi tkrrdn çlşmalara bşladk dün de aynı şekilde kasık agrısı ve akıntı vrdı degerlndrdk inşallah bu ay hpmz mutlu haberler alrz
Amin cnm inş mevlam bekleyen isteyen herkeze nasip etsin 3 senedir bekliyoruz yolunuAslında 2. Çizgi çok koyu değil galiba 1 gün önce fln catlamış şuan silikleşme aşamasında gibi 2.çizgi. İnşallah herşey istediğin gibi olurda kavuşursun meleğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?