Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canim yaa telaştan yeni gördüm mesajini. Tüm kalbimle tüm arkadaşlarima ve içinde kendime de diliyorum aminnn

Canim su an yapilabilecek bisey yok sadece degerin artmasini ve insallah keseyi gormeyi bekleyeceksin cok zor bi surec insan sabredemiyor ama baska bisey gelmez elden.doktor muhtemelen 2gunde bir tekrarla artisa bakalim diyecektir ya da olumsuz konusursa falan takma kimse ne olacağını bilemez sonucta dua ve sabirla bebegini bekle o daha cok minik

Ayy sağol canim benim yaz. Beklemedeyiz bakalim. İnşallah herkes coook güzel gelişmeler yasar burda

Eki Görüntüle 1141786

Hanımlar teste göre bu akşam olmalı mı yarını mı bekleyeyim. Dün ve önceki akşam ilişki olmuştu. Test kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ilk kez kullandığım için koyuluk derecesini anlayamıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnmm koyuluk ayni gibi bence bugün ve yarin yap

Baya koyu ama ben hic yakalamadigim icin kesin konusmayayim canim sen hamile degil misin sanki baska bi topicte oyle hatirliyorum yanlis mi hatırlıyorum:26:

Durucum hosgeldin adet olmadigim icin bisey yapamiyorum su an gec yuklemistim ya zaten adet olayim da sonra kullanicam insallah.yarin doktora bi gideyim de.sen basladin mi testlere

Hb cnmm bugün kizimi ise getirdim mahvettin beni göremedim oyuzden teste bugün basliyorum ama sadece ona bagimli olmicam bu ay bu hafta ve önümüzdeki hafta caliscaz 2adet tarihime gore yumurrllamayi hesapladim yapicam teste ygoreede yyapicam bakalim hangisi tutarsa

Sakin cnm güvenme ama. Yani adet olana kadar bugün yap yarin yap sonra gün asidi mutlaka yap benimde boyle cikti sonra birktik Dra gore yumurtlama ttarihin farkliydi

Sperm kalitesi için gün aşırı yapın diyor Ya doktorlar zaten 2 gün üst üste oldu ondan bilemedim. Bugün ve yarında yaparsam hepten kötü olmasın diye

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Baya koyu ama ben hic yakalamadigim icin kesin konusmayayim canim sen hamile degil misin sanki baska bi topicte oyle hatirliyorum yanlis mi hatırlıyorum:26:

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım canım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen bilirsin cnmm bisey diyemem esinde ilişkiden bir saat önce sert kahve icsin

Minacim hosgeldin yumurtlama gunlerini degerlendirmissin ya takma gerisi bos

Hosbulduk canım :) yaa bide bisey var aklima takilan okulda cocuklarla cok kosturuyorum bazen oyun falan oynuyoruz hoplamamin ziplamamin zararı olur mu ki dikkat ediyorum ama bazen dalginligima denk gelebiliyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hic bisey olmaz sakinan gözecop batarmis ddüşme ustune ben hamileyken bile unutuyosum hamile olduğu langir langir kosturuyodum sonra aklima geliyordu son 3haftaya kadarda calistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…