Allah sana da bi bebek nasip etsin inşallah canım tüm kalbimle diliyorum bunu birbirimizi en iyi biz anlarız Rabbim hevesini boşa çıkarmasın amiiiin
Canim yaa telaştan yeni gördüm mesajini. Tüm kalbimle tüm arkadaşlarima ve içinde kendime de diliyorum aminnn
Canim su an yapilabilecek bisey yok sadece degerin artmasini ve insallah keseyi gormeyi bekleyeceksin cok zor bi surec insan sabredemiyor ama baska bisey gelmez elden.doktor muhtemelen 2gunde bir tekrarla artisa bakalim diyecektir ya da olumsuz konusursa falan takma kimse ne olacağını bilemez sonucta dua ve sabirla bebegini bekle o daha cok minik
Ayy sağol canim benim yaz. Beklemedeyiz bakalim. İnşallah herkes coook güzel gelişmeler yasar burda
Slmm kizlar bugun çok yogundum Dilruba cim hamilesin ama biraz sabir beklenen lazim daha çok küçük bir kaç gün sonra yine yap değerin artmqsi gerekiyor
Yasocum takvimi kullaniyomuaun herşey var ov testi notu bile var hesey not et ben unutuyodum
Eki Görüntüle 1141786
Hanımlar teste göre bu akşam olmalı mı yarını mı bekleyeyim. Dün ve önceki akşam ilişki olmuştu. Test kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ilk kez kullandığım için koyuluk derecesini anlayamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yasocum takvimi kullaniyomuaun herşey var ov testi notu bile var hesey not et ben unutuyodum
Cnmm koyuluk ayni gibi bence bugün ve yarin yap
Eki Görüntüle 1141786
Hanımlar teste göre bu akşam olmalı mı yarını mı bekleyeyim. Dün ve önceki akşam ilişki olmuştu. Test kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ilk kez kullandığım için koyuluk derecesini anlayamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Durucum hosgeldinadet olmadigim icin bisey yapamiyorum su an gec yuklemistim ya zaten adet olayim da sonra kullanicam insallah.yarin doktora bi gideyim de.sen basladin mi testlere
Cnmm koyuluk ayni gibi bence bugün ve yarin yap
Sakin cnm güvenme ama. Yani adet olana kadar bugün yap yarin yap sonra gün asidi mutlaka yap benimde boyle cikti sonra birktik Dra gore yumurtlama ttarihin farkliydi
Baya koyu ama ben hic yakalamadigim icin kesin konusmayayimcanim sen hamile degil misin sanki baska bi topicte oyle hatirliyorum yanlis mi hatırlıyorum:26:
Sperm kalitesi için gün aşırı yapın diyor Ya doktorlar zaten 2 gün üst üste oldu ondan bilemedim. Bugün ve yarında yaparsam hepten kötü olmasın diye
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen bilirsin cnmm bisey diyemem esinde ilişkiden bir saat önce sert kahve icsin
Minacim hosgeldinyumurtlama gunlerini degerlendirmissin ya takma gerisi bos
Evet canım bu bekleyişler hiç bitmiyor...Slmm kizlar bugun çok yogundum Dilruba cim hamilesin ama biraz sabir beklenen lazim daha çok küçük bir kaç gün sonra yine yap değerin artmqsi gerekiyor
Hosbulduk canım :) yaa bide bisey var aklima takilan okulda cocuklarla cok kosturuyorum bazen oyun falan oynuyoruz hoplamamin ziplamamin zararı olur mu ki dikkat ediyorum ama bazen dalginligima denk gelebiliyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?