Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Selamlar gecen ay olmadi, bu ayda fikrinizi alayim.. 11 den sonraki goruntu yumurtlamamdir sizce

Eklentiler

• image.jpeg
    15,5 KB · Görüntüleme: 113
anlayamadım esasında .. mürekkep dagılıca test bozuk sandım ama o gundu sanırım yumurtlama.. ben de önemesemedim o günü (
Valla en koyu ogünlerde çıkmış ama bozuk gibide anlayamadım bende adet döngüne uyuyorsa eğer ongün ve sonraki gün önemliydi yinede Allahın işine karışılmaz belli olmaz bu işler

o gün ve ertesi gün önemli olan sanırım.. okudugum yazılardan? dogru mu
Evet canım. ....ne zamandı o gün??inşallah tutturmussundur.....biliyorum çok zor beklemek ve sonra haya
evet devam ediyorum canım dün bi tanesinde aksilik yaşadım tekrardan yaptım daha koyuydu sanki
Daha devam et canım koyuyu yakalıyacaksın.....bende ilk önce öyle sandım kendimde ama sonra 13. günde t c den koyu çıktı ....

Simdi beni aydinlatirmisimiz lutfen
12. Gun sabah cift cizgi ise
Hangi gunlerde bebek sansi var?
Biz 12. Gun aksam ve 14. Aksami degerlendirdik

Eklentiler

• image.jpeg
    24,4 KB · Görüntüleme: 126
Simdi beni aydinlatirmisimiz lutfen
12. Gun sabah cift cizgi ise
Hangi gunlerde bebek sansi var?
Biz 12. Gun aksam ve 14. Aksami degerlendirdik
valla biraz çok karışık olmuş be canım tam anlayamadım ama tiklediğini değerlendirdiysen o gün oluşmuş gibi iyi yapmışsın

valla biraz çok karışık olmuş be canım tam anlayamadım ama tiklediğini değerlendirdiysen o gün oluşmuş gibi iyi yapmışsın

yani 12. sabah çift çizgiyi gördüysem esas önemli gün 13 ise yine kaçırdım 12 ve 14 akşamı değerlendirdiğimiz için.. ne zormuş bu işler :)

evet ya hiç sorma

Çok katılıyorum bu konuya sonuçta herkesin ovulasyon tarihi başka gün oluyo zaten sağlıksal bi problem varsa eyvallah ama bunu denemeden ilaçlara başlamaları çok saçma çoğu sağlıklı çifler bu şekilde çocuk sahibi oluyo ben 1 yıl evliliğimi doldurmadan gittiğimde git bir yıl olsun öyle gel diyeceğine böyle bir test var onuda 2 -3 ay dene desene boşu boşuna yıllarımız gitti

yeryüzünde para kavramı olduğu sürece doğruyu bulma sürecimiz biraz vicdanı olan insanların elinde.. benim bu forumda dün okuyup anladığım: biz de 6 aydır boşuna vakit kaybetmişiz çünkü doktorlar yumurtadan önce birliktelik olmalı diyordu .. ama bu ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonraki günler yani yumurta çatladığında bebek şansı var.. ya da oluruna bırakmak en güzeli :)) bu kadar stresle olmuyor zaten :)

Mrb kizlar ikinci aydr deniyorm ben de bi senelik ewliyiz.ilk ay acemiligime geldi ama siteyi saglam takip etim sizlerden ogrendgm kadaryla intrnetten istedigm testler yarn elime gececk. Bu sabah sogan kurune basladm iki gundr de folik asit basladm. Bu ay tam techizat hazrlaniyrm:) hepimize Allah kismet etsin

Merhaba canım. ..hayırlısı olsun inşallah. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…