hadi gözünaydın,ben koyu çizgiyi yakaladığım gün ilişkide bulundum,sonra birdaha yapmadık,ama tutmadı,koyu çizgiden sonra da
devam etmek gerekmiş,birkaç gün faal geçir,sonra bekleyelim hep beraber hayırlı haberi,kolay gelsin..
inşallah canım RABBİM isteyn herkese versin ben 3 aydr bekliyorum cok moral bozucu bişey inşallah bu ay olur
arkadaşlar merhaba
benim yumurtalama günüm geçeli bugün 11.gün
siteden bazı arkadaşların ovülasyondan sonra da testi yapmaya devam edip çift çizgi gördüklerini ve hamile olduklarını öğrendiklerini okudum. bende bu akşam testi yaptım. sonuc bu. sizce var mı herhangi bişey?
Eki Görüntüle 857783
Koyu çizgi çıktıktan sonraki gün de testi yaptım silikleşmişti o gece ve sonraki gece ilişki oldu. Koyu çıktığı gece olmaz zaten ilişki çünkü koyu çıkması senin 12-48 saat içinde yumurtlayacağını haber veriyor. Yumurta çatlayınca da 24 saat canlı kaldığı için 2 gün üst üste ilişki oluyor.
arkadaşlar selamm .. adet döngüm 32 günde bir, bugün adetimin 15. günümdeyim .ve ovulasyon testi yaptım c koyu t ise silikti.. sizce bu ne anlama geliyor . dün ilişki olmuştu erkek bebek istiyorum hangi zamanlar ilişki olması gerek yardım lütfeennn :2:
Canım testi adet bitiminden sonra her gün düzenli olarak aynı saatte yapman lazım ki T nin C den koyu olduğu günü yakalayabilesin. İlk defa 15. gün yaptıysan bunun için net bişey söylemek imkansız. Henüz yumurtlamamış da olabilirsin, ya da geçmiş de olabilir ama 32 günde bir oluduğuna göre testi yapmaya devam bakalım bir değişiklik olacak mı..
Bizimde bu ay ovulasyon testi ile 4. ayımız... Bir türlü tutturamadık biz yaa :) Bu ay çift çizgi çıktığı gece yapmıcam.. Ertesi günden itibaren 3 gece üst üste yapıcam inşaallah tutturabilirim bu ay :)
Çift çıktığı gece yapmayacaksın zaten ertesi gün testi tekrarlayıp silikleştiyse o gece ve sonraki gece yapman yeterli.Bi de en az 3 gün ilişki olmamasına dikkat et ki sperm sayısı azalmış olmasın.
merhaba arkadaslar ben ilk kez giriyorum bu siteye... ben bir kere dış gebelik geçirdim 2 kere tüp bebek yaptım 2.sinde tuttu ama 31. haftada erken doğum yaptım ve bebeğim 10 gün yaşadı ve öldüyine tüp bebek yaptıracağım gelecek ay ama son kez kendim deneyeyim dedim ve yumurtlama testi aldım çift çizgiyi gördüğüm gün mü ertesi gün mü birlikte olacağım yardımcı olursanız sevinirim yeniden bebek sahibi olmaya çok ihtiyacım var içim o kadar acıyor ki ne yapacağımı bilmiyorum
tesne zaman yapılır
Arkadaslar ben bu ay gittigidiyordan 27 tl ye 25 tane ovulasyon 2 tane de gebelik testi aldim eczanelerde cok pahaliydi. Neyse adetim bittikten sonra 2 gun sonra basladim yumurtlama donemini kacirmamak icin ve cift cizgiyi gorduk o gun ve ertesi gun esimle beraber olduk ve ve aradan gecen 16 gun sonra hamile oldugunu ogrendim. Acikcasi benimde tereddutler im vardi ama ilk kullanmam da hamile kaldim kesinlikle herkese tavsiye ediyorum))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?