Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

inşallah canım RABBİM isteyn herkese versin ben 3 aydr bekliyorum cok moral bozucu bişey inşallah bu ay olur

inşallah canım RABBİM isteyn herkese versin ben 3 aydr bekliyorum cok moral bozucu bişey inşallah bu ay olur

ne tesadüf benim de üçüncü ayım,testle ikinci ama.bugün silik çizgiyi gördüm,birkaç güne koyulaşır herhalde.inşallah önümüzdeki ay hamilelik takvimlerini koyarız buraya:)

6 kasımda koyu çizgiyi gördük,7-8 kasımda çalışma oldu,bat 25 kasım,bekliyoruz artık...

arkadaşlar merhaba
benim yumurtalama günüm geçeli bugün 11.gün
siteden bazı arkadaşların ovülasyondan sonra da testi yapmaya devam edip çift çizgi gördüklerini ve hamile olduklarını öğrendiklerini okudum. bende bu akşam testi yaptım. sonuc bu. sizce var mı herhangi bişey?

Merhaba cnm umidini kirmak istemem ama gecen ay bende ayni senin gibi yaptım cift cizgi gorunce umitlendim sonra gebelik testi olumsuz cikti ve kirmizilar geldi

Bizimde bu ay ovulasyon testi ile 4. ayımız... Bir türlü tutturamadık biz yaa :) Bu ay çift çizgi çıktığı gece yapmıcam.. Ertesi günden itibaren 3 gece üst üste yapıcam inşaallah tutturabilirim bu ay :)

arkadaşlar selamm .. adet döngüm 32 günde bir, bugün adetimin 15. günümdeyim .ve ovulasyon testi yaptım c koyu t ise silikti.. sizce bu ne anlama geliyor . dün ilişki olmuştu erkek bebek istiyorum hangi zamanlar ilişki olması gerek yardım lütfeennn :2:

Canım testi adet bitiminden sonra her gün düzenli olarak aynı saatte yapman lazım ki T nin C den koyu olduğu günü yakalayabilesin. İlk defa 15. gün yaptıysan bunun için net bişey söylemek imkansız. Henüz yumurtlamamış da olabilirsin, ya da geçmiş de olabilir ama 32 günde bir oluduğuna göre testi yapmaya devam bakalım bir değişiklik olacak mı..

yaa int den sipariş vermiştim testii kargo 4 günde anca bugün getirdi en azından silik çıktı yumurtlamanın ya başında ya sonunda tuttum bi yerinden :44: bakalımm bu akşam ve yarın sabahta yapıcam kısmet artık :) sende ovu. testiyle hamiş kalanlardanmısın ?

Konu Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler bölümünden gebeliğe taşındı

Çift çıktığı gece yapmayacaksın zaten ertesi gün testi tekrarlayıp silikleştiyse o gece ve sonraki gece yapman yeterli.Bi de en az 3 gün ilişki olmamasına dikkat et ki sperm sayısı azalmış olmasın.

bu topigi okudum, pek sasirdim. bircok kisi 2 gun veya 3 gun ust uste iliski yasamis ve oglu oluyor. ben hep tek iliski diye dusunuyordum.

@broken

bebeginizin cinsiyeti sanirsma erkek. baska bir sey yaptiniz mi? esinizi iyi besleme vs gibi? yoksa sadece zamana mi dikkat ettiniz?

merhaba arkadaslar ben ilk kez giriyorum bu siteye... ben bir kere dış gebelik geçirdim 2 kere tüp bebek yaptım 2.sinde tuttu ama 31. haftada erken doğum yaptım ve bebeğim 10 gün yaşadı ve öldü yine tüp bebek yaptıracağım gelecek ay ama son kez kendim deneyeyim dedim ve yumurtlama testi aldım çift çizgiyi gördüğüm gün mü ertesi gün mü birlikte olacağım yardımcı olursanız sevinirim yeniden bebek sahibi olmaya çok ihtiyacım var içim o kadar acıyor ki ne yapacağımı bilmiyorum

eger cizgili olan testlerden aldiysaniz 2 cizgi birbirine esit olduktan sonra o gun ve ertesi gun deneme yapabilirsiniz. kimi ertesi gun ve sonraki gun deniyor. ama bence yukarida yazdigim gibi deneyin. 3 gun once cinsel iliskiyi kesin, sperm kalitesi icin.

merhaba bende ovulasyon testı kullanıyorum ama benım hep cıft cızgı cıkıyo marka ovula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…