• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

bioritme göre kız günleri galiba dimi Elara sen ne dersin_?

haber veririm belli olunca :) benim dış gebelikten sonra hiç beklemezken o kadar sürpriz oldu ki hiç farketmiyor cinsiyeti sağlıklı olsun yeter.. ama insan ister istemez bi zaman sonra öğrenmek istiyor ki ona göre alışverişe başlasın :)

Arkadaşlar ben predictor ile hamile kaldım.. çift çizgiyi gördüğümüz gece ve ertesi gece denememiz oldu.. cinsiyeti henüz bilmiyorum, 12 haftalık hamileyim öğrenir öğrenmez yazarım :)

Slm Hayırlı olsun bebeğin.Ya bende pedictor aldım bu ay.Normalde adetlerim düzenli oluyo en son adet tarihim 9.06.2011 ve dğer adetim 7.7.2011 yani 28 günde bir oluyorum. buna göre 12. günü başlamam gerekmiş fakat okuduğuma göre netten ve şurdan buradan 10 gün yapmaya başlamalıymışım.Buna göre sen kaçıncı gün yapmaya başladın testi yazarsan sevinirim.

Arkadaşlar ben predictor ile hamile kaldım.. çift çizgiyi gördüğümüz gece ve ertesi gece denememiz oldu.. cinsiyeti henüz bilmiyorum, 12 haftalık hamileyim öğrenir öğrenmez yazarım :)

Bende bu ay predictor aldım en son adet tarihim 09.06.2011 normalde 28 de bir adet oluyorum.Buna göre dayanamadım 12. gün yapmam gerekirken 11. gün sabah 10.00 da testin ilkini yaptım çok silik çıktı ve bu gün pazartesi 12. günüm sabah saat 08.00 de 2. testi yaptım ilk güne göre biraz daha koyu çıktı.Şunu sorucam acaba ilişkiye her günmü devam etsem gün aşırımı seninde detaylı bilgini bekliyorum.Buarada inşlh bebeğini sağlıkla kucağına almışsındır...:nazar:

slm kızlar bende ovulasyon testi yaptıktan sonra hamile kaldım.önceleri test pozif çıktıktan sonra o gün ve ertesi günübirlikte oluyorduk ama bebiş gelmedi.en son test pozitif çıktıktan sonra 3 gün ard arda ilişkiye girdik ve oğluşum geliyor...Allah isteyen herkese nasip etsin....

slm kızlar bende ovulasyon testi yaptıktan sonra hamile kaldım.önceleri test pozif çıktıktan sonra o gün ve ertesi günübirlikte oluyorduk ama bebiş gelmedi.en son test pozitif çıktıktan sonra 3 gün ard arda ilişkiye girdik ve oğluşum geliyor...Allah isteyen herkese nasip etsin....

Hayırlı olsun cnmm..Bende geçen ay başladım ovu testine.Ama günleri kaçırdım.Buay daha dikkatli lucam inşll tutarr..

başka varmı arkadaşlar.ben özellikle testin çift çıktığı gün hamile kalanların bebeklerinin cinsiyeti nedir.

Arkadaslar bu konuya yeni paylasimda bulunsaniz cok super olur tecrubelere ihtiyacimiz var
Ovulasyon testi ile hamile kalanlar ne zaman iliskiye girdiler ve bebislein cinsiyetleri ne?
Litfen biraz zaman ayirip yazarmisiniz???

arkadaşlar lütfen benide aydınlatın bende geçen ay denedim ovulasyon yardımı ile olmadı,geçen ay çift çizgiyi gorduğum gun ve ertesi gün yakınlaşma oldu ve kısmet olmadı,bu aydamı aynı denenmeli acaba yoksa çift çizgiyi gördüğüm günün ertesi yani yumurtlama günümü denenmeli ilk acaba......cevaplarınızı bekliyorum :emir_bebek:

çift çizgiyi gördüğüm günün akşamı ve ertesi gün denedik.O ay hamile kaldım,oğlum oluyor Allahın izniyle

ay canım çok sevindim,Rabbim sağlıklı sıhatli kavuştursun inşallah bende aynını denedim ama kısmet demekki olmadı,öyle oluncada kafam karıştı işte napıcaz dua edip beklicez sanırım

Arkadaslar ben bu ay gittigidiyordan 27 tl ye 25 tane ovulasyon 2 tane de gebelik testi aldim eczanelerde cok pahaliydi. Neyse adetim bittikten sonra 2 gun sonra basladim yumurtlama donemini kacirmamak icin ve cift cizgiyi gorduk o gun ve ertesi gun esimle beraber olduk ve ve aradan gecen 16 gun sonra hamile oldugunu ogrendim. Acikcasi benimde tereddutler im vardi ama ilk kullanmam da hamile kaldim kesinlikle herkese tavsiye ediyorum ;)))

Cornella arkadasim markasini sormussun ama ozel msj atamadim daha yeni uye oldugum icin markasi SURELAB gittigidiyordan aldim 2 gundegeldi benim cok isime yaradi umarim seninde isine yarar ve en kisa zaman da hamile kalirsin buarada 27 tl aldim icinde 25 tane ovulasyon ve 2 tane gebelik testi vardi

Cornella arkadasim markasini sormussun ama ozel msj atamadim daha yeni uye oldugum icin markasi SURELAB gittigidiyordan aldim 2 gundegeldi benim cok isime yaradi umarim seninde isine yarar ve en kisa zaman da hamile kalirsin buarada 27 tl aldim icinde 25 tane ovulasyon ve 2 tane gebelik testi vardi

teşekkür ederım ilgin için.......bende kararsız kaldım bi labo..dıye adını tam hatırlayamadım öyle bır marka var bır de surelab..tmm cnm çok sağol.......

teşekkür ederım ilgin için.......bende kararsız kaldım bi labo..dıye adını tam hatırlayamadım öyle bır marka var bır de surelab..tmm cnm çok sağol.......

merhaba cornella

bende bahsettiğin LABOQUICK markasının kitlerini kullandım. dr.um adetimin 7. günü başlamamı söyledi ve ben 25. günde net olarak yumurtladığım günü yakaladım. ben plikistikover'lu lduğumdan geç yumurtlama oldu ama test olmasaydı çok ters bir güne geldiğinden biz o günü atlamak zorunda kalıcaktık. çok şükür teste riayet ettik.kitlerle birlikte gelen erken gebelik testi ile de 4. günde de çift çizgimizi gördük. Allah senle birlikte isteyen herkese nasip etsin.

kızlar merhaba. biz de artık bebek istiyoruz ve gecen ay ilk denememızdi ama olmadı. dün akşam internetten sipariş verdim. 30 adet ovulasyon+10 adet gebelik testi fiyatı uygun geldi. 11 haziranda adet oldum bakalım sipariş gelince ben de başlıycam. inş faydası olur. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Back