• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ben de koyu çizgiyi yakaladım o gece değil sonraki 2 gece üst üste ilişki yaşadık hamile kaldım.

arkadasım bende koyu cızgıyı yakaladım ama ertesı gun ve ondan sonrakı gun ılıskı oldu yaklasık 1 saat kadarda ayaklarımı dıkıp bekledım ama sonradan dusundum acaba koyu cızgı cıkan gundemı ılıskı olsaydı dıye cok kafama takıldı adetımde 6 ekım ınsallah Allah bızede nasıp eder

benım toplam uc gun pozıtıf cıktı ben sadece ortadakı gun tek bırlıkte oldum yanı ılk koyu cıkan gunun ardından ve bebegım erkek :)

arkadasım bende koyu cızgıyı yakaladım ama ertesı gun ve ondan sonrakı gun ılıskı oldu yaklasık 1 saat kadarda ayaklarımı dıkıp bekledım ama sonradan dusundum acaba koyu cızgı cıkan gundemı ılıskı olsaydı dıye cok kafama takıldı adetımde 6 ekım ınsallah Allah bızede nasıp eder

Koyu çizgi çıktıktan sonraki gün de testi yaptım silikleşmişti o gece ve sonraki gece ilişki oldu. Koyu çıktığı gece olmaz zaten ilişki çünkü koyu çıkması senin 12-48 saat içinde yumurtlayacağını haber veriyor. Yumurta çatlayınca da 24 saat canlı kaldığı için 2 gün üst üste ilişki oluyor.

peki senın kı c cızgısı kadar koyu cıkmısmıydı??? benım kı 14.gun en koyu cıktı adet gunumden berı yapıyodum testı ama t cızgısının yarısı c koyulugunda yarısı bıraz daha acık gıbıydı aynısı degıldı 15. gunde aynı cıktı sonrada sılıklestı zaten

Koyu çizgi çıktıktan sonraki gün de testi yaptım silikleşmişti o gece ve sonraki gece ilişki oldu. Koyu çıktığı gece olmaz zaten ilişki çünkü koyu çıkması senin 12-48 saat içinde yumurtlayacağını haber veriyor. Yumurta çatlayınca da 24 saat canlı kaldığı için 2 gün üst üste ilişki oluyor.

canım bu arada kacıncı ayınca hamıle kaldın benım 3 olcak bu ay moralım bozulmaya basladı yaaa yıne olmazsa cok can sıkıcı bır durum...

canım bu arada kacıncı ayınca hamıle kaldın benım 3 olcak bu ay moralım bozulmaya basladı yaaa yıne olmazsa cok can sıkıcı bır durum...

Denemeye başladıktan sonra 8. ayda fakat ovulasyon testini aldıktan sonra 2. ayda hamile kaldım. Kafana takma stres etkiliyor gerçekten ben 'amaaan olmazsa olmaz zaten tatile çıkıcam bayrama da gidicem dönüşte doktora giderim' dediğim ay hamile kaldım.

Kızlar merhaba birkaç sorum olacak umarım cevap bulabilirim
Öncelikle 4 aydır bebeğimizin gelmesi için çalışmadayız. Adet periyodum 30 günde birken son 2 aydır 35 günde bir oldu. ( kimileri bebek için hazırlıyor rahim kendini dedi)
Bu ay ovulasyon testi yaptım 18. 19. Günlerde silik çizgi olmasına rağmen bugün 23. Gün koyu çizgiyi yakaladım bu normai mi?
Adetim 30. Gün gelecekse 7 gün önce yumurtlamış oluyorum. Yoksa yine 35. Gün mü adet olcam?

Lütfen yardım kızlar

Kızlar merhaba birkaç sorum olacak umarım cevap bulabilirim
Öncelikle 4 aydır bebeğimizin gelmesi için çalışmadayız. Adet periyodum 30 günde birken son 2 aydır 35 günde bir oldu. ( kimileri bebek için hazırlıyor rahim kendini dedi)
Bu ay ovulasyon testi yaptım 18. 19. Günlerde silik çizgi olmasına rağmen bugün 23. Gün koyu çizgiyi yakaladım bu normai mi?
Adetim 30. Gün gelecekse 7 gün önce yumurtlamış oluyorum. Yoksa yine 35. Gün mü adet olcam?

Lütfen yardım kızlar

kendi derdime derman araştırırken senin yazını gördüm . benim de 30 günde gelen adetim 40 güne çıktı 2 aydır. östrojen hormonum azalmış doktor mevsimden stresten falan dedi.

bu ay ovülasyon testi aldım yumurtlayacağım günümü takip etcem. inşallah hamile kalırım . hamile kalamazsam da adetlerim düzene girsin istiyorum.senin de bu ay adetin 35 günü bulucak sanırım çünkü yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunuyor diye biliyorum.

ekstradan da günde 2 bardak adaçayı içmek gerekiyormuş yumurtlama gününe kadar hem adeti düzene sokuyor hem de yumurtlamaya yardımcı oluyormuş...bilgilerinize :D

haber veririm belli olunca :) benim dış gebelikten sonra hiç beklemezken o kadar sürpriz oldu ki hiç farketmiyor cinsiyeti sağlıklı olsun yeter.. ama insan ister istemez bi zaman sonra öğrenmek istiyor ki ona göre alışverişe başlasın :)

merhaba
bende 9 ay önce dış gebelik geçirdim 3 aydır istiyoruz bizde çok geriye gidip okumadım senin yorumunu gördüm hemen yazdım ne yaptın yazarmısın bana da.

Cinsiyeti de öğrendik erkekmiş.

keşke daha önce görseymişim bu topiği,ben koyu çizgiyi 13 ekimde saat 15:00 da gördüm,(o güne kadar hergün 13:00 da yapıyordum silikti) o akşam saat 21:00 da tekrar yaptım silikti,gece saat 12 buçuk gibi de ilişki oldu ama tek ilişki olmalı sanıyordum ben.Başka yapmadık,ondan dedim topiği daha önce okusaydım diye...Bat 30 ekim eğer regl olursam kesinlikle senin yöntemini deneyeceğim, rol modelimsin bu konuda :),bir kızım var Allah erkek de nasip eder inşallah,sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

keşke daha önce görseymişim bu topiği,ben koyu çizgiyi 13 ekimde saat 15:00 da gördüm,(o güne kadar hergün 13:00 da yapıyordum silikti) o akşam saat 21:00 da tekrar yaptım silikti,gece saat 12 buçuk gibi de ilişki oldu ama tek ilişki olmalı sanıyordum ben.Başka yapmadık,ondan dedim topiği daha önce okusaydım diye...Bat 30 ekim eğer regl olursam kesinlikle senin yöntemini deneyeceğim, rol modelimsin bu konuda :),bir kızım var Allah erkek de nasip eder inşallah,sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

İnşallah işe yarar sende de Allah gönlüne göre versin..

arkadaşlar lütfen bilginiz varsa yardım edin
benim adetlerim 30 günde bir olur ve düzenlidir, gecen ay 14.günden iti baren 4 gün boyunca ovülasyon testi yaptım hiç çift çizgi yakalayamadım
bu ay da Surelab marka 20li test aldım, adetim bittiği gün yapmaya başladım bugün 14.gün hala çift çizgi yok,bu ay adetim 28.günde oldu, bu testi ne zaman yapmam gerek, bi yerlerde yanlışlık mı yapıyorum yoksa benim yumurtlama sorunum mu var

arkadaşlar lütfen bilginiz varsa yardım edin
benim adetlerim 30 günde bir olur ve düzenlidir, gecen ay 14.günden iti baren 4 gün boyunca ovülasyon testi yaptım hiç çift çizgi yakalayamadım
bu ay da Surelab marka 20li test aldım, adetim bittiği gün yapmaya başladım bugün 14.gün hala çift çizgi yok,bu ay adetim 28.günde oldu, bu testi ne zaman yapmam gerek, bi yerlerde yanlışlık mı yapıyorum yoksa benim yumurtlama sorunum mu var

canım ben de ilk yaptığım ay 13. günde koyu çizgiyi yakalamıştım,gündüz 3 te yaptım çıktı,sonra meraktan akşam 9 da bir daha yaptım silikti.Sıvı filan da tüketmedim yapacağım zaman kurallara uydum yani,ama gündüzden akşama silikleşmiş,yaptığın saati bir değiştir istersen.benim de adetlerin düsensiz,geçen ay 27 güne oldu önceki y 30 günde,bu ay da 25 günde yani test olmadan ovu.takibi yapmak çok zor böyle durumlarda.inşallah yakalarsın,aksi takdide dediğin ihtimal geçerli..

canım ben de ilk yaptığım ay 13. günde koyu çizgiyi yakalamıştım,gündüz 3 te yaptım çıktı,sonra meraktan akşam 9 da bir daha yaptım silikti.Sıvı filan da tüketmedim yapacağım zaman kurallara uydum yani,ama gündüzden akşama silikleşmiş,yaptığın saati bir değiştir istersen.benim de adetlerin düsensiz,geçen ay 27 güne oldu önceki y 30 günde,bu ay da 25 günde yani test olmadan ovu.takibi yapmak çok zor böyle durumlarda.inşallah yakalarsın,aksi takdide dediğin ihtimal geçerli..

çok teşekkür ederim cevap için bugün 16.gün 2 saat sıvı almadım testi yaptım iki çizgi de eşit koyulukta çıktı Allah ıma şükürler olsun inşallah bu sefer olur :21:

çok teşekkür ederim cevap için bugün 16.gün 2 saat sıvı almadım testi yaptım iki çizgi de eşit koyulukta çıktı Allah ıma şükürler olsun inşallah bu sefer olur :21:

hadi gözünaydın,ben koyu çizgiyi yakaladığım gün ilişkide bulundum,sonra birdaha yapmadık,ama tutmadı,koyu çizgiden sonra da
devam etmek gerekmiş,birkaç gün faal geçir,sonra bekleyelim hep beraber hayırlı haberi,kolay gelsin..

Isteyen herkesin oğluşu oluyor darısı bana ve isteyen herkese :21:
Bende bos gebelikten kürtaj oldum eskiden 16.gun yumurtlama olurken simdi 12 ye düştü gecen ay ovu testi ile olmai simdi yine deniyorum sizin taktiklere uyucam insallah bu ay banada nasip olsun:49::49:::16:

Son düzenleme:
Back