- 20 Mayıs 2012
- 2.161
- 1.880
- 248
Eki Görüntüle 1132579
bu resim daha yakından daha iyi anlaşılır. uff simdi 2 gün geçmicek bana yaaa.![]()
Sanki hafif silik gibi ama yarın bi daha yap bakalım canım eğer daha koyulaşırsa olabilirde yani inşallah
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1132579
bu resim daha yakından daha iyi anlaşılır. uff simdi 2 gün geçmicek bana yaaa.![]()
Teşekkür ederim canim ya oyle yapicam bakalım insallah olur Rabbim kismet eder inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar nasıl oluyor bu bende hamilelik için uğraşıyorum dikkatimi çekti yardım![]()
Canim biz aslında gun asiri deniyoduk zaten dun iliski olmadi bugun iliski gunum bugun baslayim ben en iyidi yarinida ddgerlendiririz ertesi gun bile olabilir ayy insallah olur yaa hepimizin amin amin amin :)
Hosgeldin o zaman aramiza :) sen ne zamandir deniyosun canim bu ovulasyon testi yumurtlama gununu tespit ediyor ona gore iliski oluyor
Sanki hafif silik gibi ama yarın bi daha yap bakalım canım eğer daha koyulaşırsa olabilirde yani inşallah![]()
hoşbuldum 8 aydır bebek için uğraşıyorum ama olmuyornasıl oluyor
Oncelikle ovulasyon testi aliyosun netten alabilirsin uygun oluyor gittigidiyor da filan var adetin bitince yapmaya basliyosun nasıl yapıldığı icinde yazıyor zaten yumurtlama günlerini tespit ediyor sende o gunlere yogunlasabiliyosun kimisi erken kimisi gec yumurtluyormus
Bu ay almicam dedim ama itiraf edeyim aldim(((( biraz önce sanal pazarda 21tl 20adet test ve 6adet gebelik testi ama sadece onla kalma yumurtlama nida internetten takip et gebelik haftalari.com var ordanda da bakarsin önemli olan kaç günde bir adet oluyosun biliyomusun bunu
Durucum sen ne zamandir istiyosun bebis ilk mi olacak
Durucum sen ne zamandir istiyosun bebis ilk mi olacak
Himm hayırlısı canim ins olur sen ovu testi kullandinmi daha once peki
Bu arada yasi görünmüyor bikac gundur?
Gunaydin yasemincim evet aldim ama bu ay ona bagimli kalmicam sadece sen o programı indirdinmi o programa göre de gidicem yani ayin 6si ile 16si arasi çok calismak gerekicrk)))
Günaydınlar herkeslereBen bi de bugün damak'ın sonucunu merak ediyorum. Yasemincim ayrıca seninde bat bugündü sanırım güzel haberler alırız inşallah sendende
![]()