Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Selam kizlar. Adetime 2 gun var bugun ovulasyon testi yapayim dedim ikisi de esit cikti.ayni anda gebelik testi de yaptim ama ikinci cizgi cikmadi hic. Sizce anlami nedir. Ovulasyonda cift cizgi cikip hamile old. Ogrenenler okumustum. Tecrubelerinizi aktarirsaniz sevinirim. Resim eklemeyi beceremedim malesef

Selam kizlar. Adetime 2 gun var bugun ovulasyon testi yapayim dedim ikisi de esit cikti.ayni anda gebelik testi de yaptim ama ikinci cizgi cikmadi hic. Sizce anlami nedir. Ovulasyonda cift cizgi cikip hamile old. Ogrenenler okumustum. Tecrubelerinizi aktarirsaniz sevinirim. Resim eklemeyi beceremedim malesef

Evwt Cnmm ov.testinde 2.çizgi görenler genelde hamile okuyo ya biraz bekle yada erken gebelik testleri var ondan dene

Evwt Cnmm ov.testinde 2.çizgi görenler genelde hamile okuyo ya biraz bekle yada erken gebelik testleri var ondan dene

cok tesekkurler cevabın için çok ümitlenmek istemiyorum aslında cunku gebelik testinde hafif de olsa çıkar diye düşünüyodum. ovulasyon testi yapıp çift çizgi görenler hemen gebelik testiyle de onaylamışlar. bende negatif çıktı. hayırlısı bakalım 2 gün daha bekleyip kan testi yaptırayım

Arkadasin da dedigi gibi hamile olma ihtimalin var ama yine de adetin bi gecsin beklemek zor biliyorum ama en garantisi adet sonrasi kan testi.insallah hamilesindir:)

Dogrudur ama en azindan birini yapmissin bizim daha nasipse ilk olacak bakalim daha ikinci falan yas bize de problem 27olduk bile:) Allah saglik versin de olur insallah

27bisey değil yasemincim olur kismetse merak etme zorlayalim bakalim bu ay ne olacak benim gecen aylara vaktim bir 30 günde bir 34gunde olmusum hem 30 güne göre hem 34 güne gire yumurtlamaya indirsim ogunleede caliscam gecen sefer teste uydum yumurtlamaya kacirdik Ve buay çokta takmucam kafaya[/QUOTE]
Durucum su dedigin programin tam adini yazar misin adet olursam bi bakayim ben de ona

Eğer ikisi de yumurtlamadaki gibi koyuysa evet ihtimal var canım. İdrar testinde geç çıkabiliyor biliyorsun biraz daha bekle bence. İnşallah hayırlı haberi alırsın :16:

27bisey değil yasemincim olur kismetse merak etme zorlayalim bakalim bu ay ne olacak benim gecen aylara vaktim bir 30 günde bir 34gunde olmusum hem 30 güne göre hem 34 güne gire yumurtlamaya indirsim ogunleede caliscam gecen sefer teste uydum yumurtlamaya kacirdik Ve buay çokta takmucam kafaya
Durucum su dedigin programin tam adini yazar misin adet olursam bi bakayim ben de ona[/QUOTE]

P tracker programın adi google player store dan indiriyosun yada bak netten ise yarat umarim 2saattir adini bulmaya calisiyodum cnm

Ayyy kizlarr ovu testinde iki koyu cizgiyi yakaladim sanirim şimdi ne yapmam lazimm yardimci olun lutfenn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401196771811.jpg
    $1401196771811.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 214
Ayyy kizlarr ovu testinde iki koyu cizgiyi yakaladim sanirim şimdi ne yapmam lazimm yardimci olun lutfenn

Bu gün ve yarini mutlaka degerlendir calis eşine 1saat önce sert nescafe icir ve portakal suyu da hadi hayirlisi

Hayırlı olsun canım şimdi hemen değerlendirmeye başlarsın bugün yarın ve sonraki gün dene bence fırsatı kaçırma :16:

Minacim markasi ne testin

Laboquick canim gittigidiyor dan almistim simdi bu gece ve yarin gece diyosun demi ya kimileri siliklestikten sonraki iki gece demiste kafam karisti

Laboquick canim gittigidiyor dan almistim simdi bu gece ve yarin gece diyosun demi ya kimileri siliklestikten sonraki iki gece demiste kafam karisti

Herkes farklı diyoo haklisin istersen bugün yapma yarin yap sperm depolansin ve ondan sonraki gün yap bir kaçggün dene sen bilirsin yine

$ovulasyon testi.jpg

kızlar umarım başarmışımdır resmi yüklemeyi... umarım dediğiniz gibidir yaa..:3:

Herkes farklı diyoo haklisin istersen bugün yapma yarin yap sperm depolansin ve ondan sonraki gün yap bir kaçggün dene sen bilirsin yine

Canim biz aslında gun asiri deniyoduk zaten dun iliski olmadi bugun iliski gunum bugun baslayim ben en iyidi yarinida ddgerlendiririz ertesi gun bile olabilir ayy insallah olur yaa hepimizin amin amin amin :)

Hayırlı olsun canım şimdi hemen değerlendirmeye başlarsın bugün yarın ve sonraki gün dene bence fırsatı kaçırma :16:

Teşekkür ederim canim ya oyle yapicam bakalım insallah olur Rabbim kismet eder inşallah

Hadi masallah canim ne mutlu sana arkadaslar yazmis zaten ne yapilmasi gerektigini Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah:17:

$ovulasyon testimm.jpg
Eğer ikisi de yumurtlamadaki gibi koyuysa evet ihtimal var canım. İdrar testinde geç çıkabiliyor biliyorsun biraz daha bekle bence. İnşallah hayırlı haberi alırsın :16:

bu resim daha yakından daha iyi anlaşılır. uff simdi 2 gün geçmicek bana yaaa.:32:

Durucum su dedigin programin tam adini yazar misin adet olursam bi bakayim ben de ona

P tracker programın adi google player store dan indiriyosun yada bak netten ise yarat umarim 2saattir adini bulmaya calisiyodum cnm[/QUOTE]

Sagol canim google playe baktim ama cok program vardi ondan sordum bunu indireyim bakalim:)

Back