Yasemincim memnun oldum cnmm kizlar sakin kabiziz diye zorlamayin kendinizi bebek vardir duser filan valla buay o igne batmalar sol yumurtlaimda çoktu ama.umarim sizde vardır çokheveslenmeyin ya bende oyleyim elde degil ama sonra uzuluyoruz((+
Bende pko var bi de onceden 3kaybim var hevesleniyorum ama kendimi durduruyorum acikcasi icten ice olmayacagini hissediyorum
İster istemez heves oluyor canım ya elimde değil ki her ay oluyor zaten hadi bu ay oldu diye diye 8 ay bitti işte :) Rabbim hayırlısını versin ama çok da beklemeyelim inşallah psikolojik olarak çok etkileniyorum ben hemen olsun diye sabırsızlanıyorum. Bitki çayı falan da içmiyorum zaten dikkat ediyorum belki vardır diye düşünüyorum umarım vardır umarım hepimize nasip olur :)
Pko bende de var hatta uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım ama şimdi iyiyim çok şükür tekrarlamadı yumurtalıklarımda da sorun yok dedi doktor ama bilemiyorum tabi bekliyorum. Heveslenmemek en iyisi aslında kafayada takmamak lazım direk hormonlar etkileniyor ama elde değil işte
Benim de son uc aydir oluyor adetim kendisi ama son durum nedir bilmiyorum acikcasi yaza artik iyi bi doktor bulacagim tabi bebis kendisi tesrif etmezse:)
Benim eşimde de problem var o yüzden ben tahlilleri yaptırdım bişey olmayınca kadın doğumu bıraktık şimdi eşime yoğunlaştım onunla ilgileniyorum herşeyi onun için araştırıyorum Rabbim nasip eder inşallah aşilama ya da başka bişeye gerek kalmadan:)
Insallah canim ya biz daha esime hic baktirmadik bakalim insallah bi sorun cikmaz.sizin de tez zamanda sorununuz cozulur de evladiniza kavusursunuz. Hamile kalana kadar da hatta dogurana kadar ne zor bi surec ya Rabbim saglikla gecirmek nasip etsin
İster istemez heves oluyor canım ya elimde değil ki her ay oluyor zaten hadi bu ay oldu diye diye 8 ay bitti işte :) Rabbim hayırlısını versin ama çok da beklemeyelim inşallah psikolojik olarak çok etkileniyorum ben hemen olsun diye sabırsızlanıyorum. Bitki çayı falan da içmiyorum zaten dikkat ediyorum belki vardır diye düşünüyorum umarım vardır umarım hepimize nasip olur :)
((Benim boğazlar sisti bbugün iciyorum bitki cayi benimde 8ay oldu sanirim stres yaptikca olmuyor
Canim ne guzel Allah bagislasin insallah bak bi evladin var ne guzel hic stres yapma ikinci de saglikla gelir insallah:))Kizlar benim bir kizim var 4yasinda ona 3.ay kalmistim suandada hic sorun yok ama 8aydirda bebiste yok mecbur beklicez ayrıca su kasik batmasi filan benim ilk hamilrleigimde olmadi ayni adet olcakmisim gibi herseyi ayniydi tek fark inanılmaz halsizdim dizlerinin feri yoktu 2adim atp dinleniyodum ne olu bana diye aglardim birde mide agrisindan oluyordum hergun lansor içerdim sofalar geçmezdi herkeste farklı belirtiler olabiliyor
OTE=272416ey;35474474]Canim ne guzel Allah bagislasin insallah bak bi evladin var ne guzel hic stres yapma ikinci de saglikla gelir insallah:))
İns.bekliyoruz bakalim yas ilerleyinnce olmasida bakmasida zor yas 35yolun yarisi diyoruz)))
Yaş kısmını ben de dert ediyorum açıkçası o yüzden bi an önce ilki olsunda diyorum sonra ikinciye biraz zaman kalsın bi de deneyimliler belli bi yaştan sonra sabrında gücünde kalmıyor diyorlar ki eminim öyledir bi de çalışan bayansan işin çok daha zor :)
vallah size bişey söleyimmi şimdiki aklım olsa 2 ciyi hemen yapardım ara verince kötü oluyor diyorlardı ama ben hemen pat diye gebiş olacağımı sandım yaş ilerledikçe herşey sorun hamile kalmak doğurmak ona bakmak büyütmek temiz iş 2 yaş ara ile doğurucan aslında :)
Aynen bence de 2 yaş ara en iyisi zaten ilkini hala yapamadım uğraşıyoruz eğer seneye olursa yaş olacak 30 sonra ikinci var falan hemen olması lazım ilkininÇalışırken zor kesinlikle ben şimdiden düşünüyordum ilkini nasıl büyütücem diye de şimdi diyorum yeter ki hayırlısıyla olsun her türlü bakarım ben ona :)
inş. canım Allah gönlüne göre versin...
OTE=272416ey;35474474]Canim ne guzel Allah bagislasin insallah bak bi evladin var ne guzel hic stres yapma ikinci de saglikla gelir insallah:))
İns.bekliyoruz bakalim yas ilerleyinnce olmasida bakmasida zor yas 35yolun yarisi diyoruz)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?