Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Yok cnm gecermi gece 2.30 da kalktim 5 e kadar yatamadim sabah da geldim ise calisiyorum çok yoğun bir şekilde bir yandan karnim agriyo hasta olsamda rahatlasam

Tüh ya Allah sifani versin insallah.belki de olmazsin hasta hayırlısı olsun insallah bakalim bekleyip gorucez

cok üzüldüm cnm gecmis olsun ama ben inaniyorum Rabbimiz sana nasip edicek tekrar hamile kalip ve budefa kucagina almayi insAllah.

Adetini düzene koymak icin, dogum kontrol habi fln kullandinmi? Yada catlama ignesi yapanda var. Arkadasim bir 3aylikken düsük yapti, birtanede dis gebelikten sonra 1 sene boyunca olmadi. en son catlama ignesi yaptirdi ve sükür simdi iki tane yavrusu var. Doktorun sana neler öneriyor?

Insallah canim. D.kontrol hapini cok kullandim pek bi faydasini gormedim igne de 1 kez denedim olmadi. Doktorum zaten hamile kalabiyorsun tedaviye gerek yok dedi 3 ay oldu iste son dusukten beri ama yazin iyi bi doktora perintologa gidicem pihtilasma çıkmıştı bakalim ne diyecek. Arkadasin icin de cok sevindim vakit saat gelince her sey oluyor yeter ki saglik olsun

öyle birtanem ve sira sizlere gelmeyede cok az kaldi hisediyorum. bak ne güzel hamile kalabiliyorsun, hic kalamayanlar hic tutmayanlarda var muhakak baska bir doktorada danis cnm. Seni cok iyi anliyorum, deminki mesajda yazamadim, bende yeni kürtaj olmusum, arkadasim yok hamileyim, yok sunu aldim, yok as eriyom fln, bide resimler gönderiyor göbegim cikti fln hevesinide kiramiyorum, Rabbim mutlulugnu daim etsin ama benimle paylasma ztn mahfolmusum, ha bire neden gözüme sohuyon senin gibi etrafimda bir sürü hamile yada yeni dogum yapmis olanlar vardi, insan o zaman geri cekiliyor

Canim geçmiş olsun sana ama evet güzel yani hamile kalabiliyosun peki neden gebelik sona eriyo arastirdilarmi hic bu çok önemli mutlaka arastirrt ablaminda birkaç düşüğü oldu sonra 7aylik bebeği olu doğum yaptı ne olduğu nu anlamdilar sonra hamile kaldi simdi oğlu Üniv.gidiyor krizivar 12 yasinda ama sseneler sonra anladik böbrek yetmezliği denmiş böbrek nakli filan oldu iyice aradtirt bence

Su an icinde oldugum durumu ozetlemissin canim ya onlarin mutlulugunda elbet gözüm yok Allah saglikla kavustursun ama tavirlar cok onemli insan acisina saygi duyulmasini istiyor sadece cok bisey degil. Onlar duzgun davrandikca benim zaten içimden geliyor bebeklerini falan sormak ama tam tersinde tavir aliyor insan. Allah sani da saglikla kavustursun bebegine insallah)

Sagolasin canim su an dogudayim pek imkan yok maalesef sadece kendim pihtilasma testlerini yaptirdim pihtilasma cikti ama baska genetik falan bakilmadi artik tayin cikarsa insallah iyi bi doktor bulucam.ablana da Allah mukafatini vermis ne guzel

Amin cnm insAllah cümlemizi, Allah kalbimizi biliyor o yüzdende er yada gec muradimiza erivez insAllah ögretmenim, hayirli haberlerini beklicem :)

Sakin yanlis anlama seninde öyledir demiyorum ama o gebeliklerin neden sonlandigini mutlaka arastirt

cnm baska bir sayfada okudum, hayit tohumu cayi, bi arastirip baksana, adet düzensizliginde fln iyi geliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…