Yok cnm gecermi gece 2.30 da kalktim 5 e kadar yatamadim sabah da geldim ise calisiyorum çok yoğun bir şekilde bir yandan karnim agriyo hasta olsamda rahatlasam
Sagol canim ne guzel yazmissin oyle. Aslinda burda ya da degil aklimdan atamiyorum soyle ki gecen yil marttan bu subata kadar 3 kaybim var ilk bebegimin 10 haftalik kalbi durdu 2. Bos gebelik 3.de kimyasal gebelik oldu.burda ayni kaderi paylasan ayni ugras icinde olan kisilerle konusmak bana iyi geliyor cunku cevremde herkes ya hamile ya da yeni dogum yapti pek bu konuda arkadasim yok.pko var bende o yuzden istesem de adet gunu ya da yumurtlamayi gonlumce hesaplayamiyorum sadece burda dertlesiyorum sizlerle. Hamile kalamasam da adet olmak icin dua ediyorum son uc aydir kimyasal gebelikten beri adetlerim 35 36 gunde bir oluyor bunun icin o kadar mutluyum ki hic uzulmedim hamile degilim diye.her sey hakkimizda hayirlidir su an olmamasindaki hikmeti ben asla bilemem elbette. Destegin icin cok sagol canim burdaki arkadaslarimi seviyorum; )) ne kadar uzun yazmisim
cok üzüldüm cnm gecmis olsunama ben inaniyorum Rabbimiz sana nasip edicek tekrar hamile kalip ve budefa kucagina almayi insAllah.
Adetini düzene koymak icin, dogum kontrol habi fln kullandinmi? Yada catlama ignesi yapanda var. Arkadasim bir 3aylikken düsük yapti, birtanede dis gebelikten sonra 1 sene boyunca olmadi. en son catlama ignesi yaptirdi ve sükür simdi iki tane yavrusu var. Doktorun sana neler öneriyor?
Insallah canim. D.kontrol hapini cok kullandim pek bi faydasini gormedim igne de 1 kez denedim olmadi. Doktorum zaten hamile kalabiyorsun tedaviye gerek yok dedi 3 ay oldu iste son dusukten beri ama yazin iyi bi doktora perintologa gidicem pihtilasma çıkmıştı bakalim ne diyecek. Arkadasin icin de cok sevindim vakit saat gelince her sey oluyor yeter ki saglik olsun
Insallah canim. D.kontrol hapini cok kullandim pek bi faydasini gormedim igne de 1 kez denedim olmadi. Doktorum zaten hamile kalabiyorsun tedaviye gerek yok dedi 3 ay oldu iste son dusukten beri ama yazin iyi bi doktora perintologa gidicem pihtilasma çıkmıştı bakalim ne diyecek. Arkadasin icin de cok sevindim vakit saat gelince her sey oluyor yeter ki saglik olsun
öyle birtanem ve sira sizlere gelmeyede cok az kaldi hisediyorum. bak ne güzel hamile kalabiliyorsun, hic kalamayanlar hic tutmayanlarda varmuhakak baska bir doktorada danis cnm. Seni cok iyi anliyorum, deminki mesajda yazamadim, bende yeni kürtaj olmusum, arkadasim yok hamileyim, yok sunu aldim, yok as eriyom fln, bide resimler gönderiyor göbegim cikti fln hevesinide kiramiyorum, Rabbim mutlulugnu daim etsin ama benimle paylasma ztn mahfolmusum, ha bire neden gözüme sohuyon senin gibi etrafimda bir sürü hamile yada yeni dogum yapmis olanlar vardi, insan o zaman geri cekiliyor
Canim geçmiş olsun sana ama evet güzel yani hamile kalabiliyosun peki neden gebelik sona eriyo arastirdilarmi hic bu çok önemli mutlaka arastirrt ablaminda birkaç düşüğü oldu sonra 7aylik bebeği olu doğum yaptı ne olduğu nu anlamdilar sonra hamile kaldi simdi oğlu Üniv.gidiyor krizivar 12 yasinda ama sseneler sonra anladik böbrek yetmezliği denmiş böbrek nakli filan oldu iyice aradtirt bence[/Q
e burada bende yarin hastalanma yi bekliyorum beklemek geriyo insani burada dertlesmek güzel sizlerle olmak PKK var demissin soğan kuru yariyomus diye okudum dun ssana yaramadimi
Canim geçmiş olsun sana ama evet güzel yani hamile kalabiliyosun peki neden gebelik sona eriyo arastirdilarmi hic bu çok önemli mutlaka arastirrt ablaminda birkaç düşüğü oldu sonra 7aylik bebeği olu doğum yaptı ne olduğu nu anlamdilar sonra hamile kaldi simdi oğlu Üniv.gidiyor krizivar 12 yasinda ama sseneler sonra anladik böbrek yetmezliği denmiş böbrek nakli filan oldu iyice aradtirt bence
Su an icinde oldugum durumu ozetlemissin canim ya onlarin mutlulugunda elbet gözüm yok Allah saglikla kavustursun ama tavirlar cok onemli insan acisina saygi duyulmasini istiyor sadece cok bisey degil. Onlar duzgun davrandikca benim zaten içimden geliyor bebeklerini falan sormak ama tam tersinde tavir aliyor insan. Allah sani da saglikla kavustursun bebegine insallah)
Canim geçmiş olsun sana ama evet güzel yani hamile kalabiliyosun peki neden gebelik sona eriyo arastirdilarmi hic bu çok önemli mutlaka arastirrt ablaminda birkaç düşüğü oldu sonra 7aylik bebeği olu doğum yaptı ne olduğu nu anlamdilar sonra hamile kaldi simdi oğlu Üniv.gidiyor krizivar 12 yasinda ama sseneler sonra anladik böbrek yetmezliği denmiş böbrek nakli filan oldu iyice aradtirt bence
Canim geçmiş olsun sana ama evet güzel yani hamile kalabiliyosun peki neden gebelik sona eriyo arastirdilarmi hic bu çok önemli mutlaka arastirrt ablaminda birkaç düşüğü oldu sonra 7aylik bebeği olu doğum yaptı ne olduğu nu anlamdilar sonra hamile kaldi simdi oğlu Üniv.gidiyor krizivar 12 yasinda ama sseneler sonra anladik böbrek yetmezliği denmiş böbrek nakli filan oldu iyice aradtirt bence[/Q
e burada bende yarin hastalanma yi bekliyorum beklemek geriyo insani burada dertlesmek güzel sizlerle olmak PKK var demissin soğan kuru yariyomus diye okudum dun ssana yaramadimi
Evet burasi beni de cok rahatlatiyor iyi ki varsinizpko icin bi kez kullandim sogan kuru hamile kaldim iste sonra yapmadim daha yapicam ama insallah aklmda sen de hayirlisiysa hastalanmazsin inşallah da guzel haberlerini alırız yarın; )))
cnm baska bir sayfada okudum, hayit tohumu cayi, bi arastirip baksana, adet düzensizliginde fln iyi geliyormus
Sakin yanlis anlama seninde öyledir demiyorum ama o gebeliklerin neden sonlandigini mutlaka arastirt
Evet burasi beni de cok rahatlatiyor iyi ki varsinizpko icin bi kez kullandim sogan kuru hamile kaldim iste sonra yapmadim daha yapicam ama insallah aklmda sen de hayirlisiysa hastalanmazsin inşallah da guzel haberlerini alırız yarın; )))
Burada pko yazdim ama PKK cikmis pardonn
Karnim o kadar kotuki valla hemen olacaksa olsun çokagridu
Burada pko yazdim ama PKK cikmis pardonn
Karnim o kadar kotuki valla hemen olacaksa olsun çokagridu
Napiyosunuz kizlar kimsede ses yok
Selam, arkadas dogum yapmisti da onu ziyarete gittim geldim cok tatli bi kizi var masallah
Hg cnm allah bagislasin tez zamanda sana sonrada bana ve her isteyene nasip etsin
Evet kizlar beklenen an geldi ve bu ay yine olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?