kızlar, adet başlangıç 8 agustos,bugun ilk defa ovulasyon testi aldım ve adetimin 12. gununde saat 12:30 da yaptım. pozitif çıktı,yani resimde de göreceğiniz gibi T daha koyu C den. eşim iş dolaysısıyla sürekli şehir ve yurt dışında olduğu için pek sık birliktelik olamıyor haliyle :) yarın deneyelim diyoruz ne dersiniz,fikirlerinize ihtiyacım var
Mrb benim de aynı şekilde t koyu çıkmıştı o gün yapmadık ertesi gün ve daha sonraki gün ilişki oldu hamile kaldım. Zaten koyu çıktığı gün yumurtlamıyorsun 24-36 saat sonra yumurtlayacaksın demek oluyor. Onun için sıkıntı yok bugünü ve yarını değerlendir.
Arkadaslar ben bu ay gittigidiyordan 27 tl ye 25 tane ovulasyon 2 tane de gebelik testi aldim eczanelerde cok pahaliydi. Neyse adetim bittikten sonra 2 gun sonra basladim yumurtlama donemini kacirmamak icin ve cift cizgiyi gorduk o gun ve ertesi gun esimle beraber olduk ve ve aradan gecen 16 gun sonra hamile oldugunu ogrendim. Acikcasi benimde tereddutler im vardi ama ilk kullanmam da hamile kaldim kesinlikle herkese tavsiye ediyorum))
Ya bide sizde rus takvimi tıtuyor mu ? Yani kan yenileme olayı ? Benim içîn 2014 mayıstan sonra erkek görünüyor acaba beklesemmii beklemesemmi çok kararsız kaldım yaa(
kızlar merhaba. Ben ovulasyon testinde piki yakaladım. Yani t c'den daha koyu oldu. Akşam yapınca ikisi aynı koyuluktaydı. Sabah doktora gittim çatlamış yumurtan dedi bizde hemen deneme yaptık. 2 gün boyunca. şimdi yumurta çatlamadan önce hiç birliktelik olmadı sadece çatladıktan hemen sonra oldu. 2 gün üst üste. Hamile kalma ihtimali varmıdır yine de? Doktor yumurta çatlamadan önce birliktelik olması gerektiğini söyledi yoksa hamile kalınmazmış.. Doğru mudur ? Yumurtası çatladıktan sonra birliktelikle hamile kalan var mı ?
selam kımse yokmu arkadaslar
selam kımse yokmu arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?