- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
canım adet aralıgın kac gun suruyor. klavuzda hangı gun baslayacagı yazıyor. ama garantı olsun dersen hastalıgının bıttıgının 7. gunu testı yapmaya basla. ben oyle yaptım 9.gun yapmaya basladım 18. gun cıft cızgıyı yakaladım. aydan aya degısıyormus yumurtlama bazı kadınlarda. ıns yardımcı olmusumdur
Hadi hayirlisi bende erken sandim benimkide geç olmuş neyse bidahaki ay daha tecrübeli olcaz testin yaninda nette de hesapla yumurtlama tarihini
arkadaşlar ovülasyon testini ilk kesz kullanıcamda bir sorunum varoda şu; geçen ay nisan 16 da regl oldum heray aynı düzenlidir .fakat bu ay ayın 22 si oldu halada olucak gibi değil.ben şimdi ovülasyon testini aldım .neye göre nasıl başlıycam kullanmaya?adetimin olmasını bekliycem ve bitince hemenmi başlıycam..çünkü diğer adet günüyle bu adet günü arası baya uzadı tabloda bile yok o uzunluk yani
arkadaşlar ovülasyon testini ilk kesz kullanıcamda bir sorunum varoda şu; geçen ay nisan 16 da regl oldum heray aynı düzenlidir .fakat bu ay ayın 22 si oldu halada olucak gibi değil.ben şimdi ovülasyon testini aldım .neye göre nasıl başlıycam kullanmaya?adetimin olmasını bekliycem ve bitince hemenmi başlıycam..çünkü diğer adet günüyle bu adet günü arası baya uzadı tabloda bile yok o uzunluk yani
Bence de once ve hemen hamilelik testi yap ya) aklina mi gelmedi yoksa yaptin mi
Hamilelik testi yapmışsındır heralde bu kadar gecikince:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar kaç günde adet oluyorsunuz ben baktim simdi benim 33 34gundr oluyomus yani geç yumurtluyorum dr dediği doğru yani şuan test te yapsam 3haftalik olduğu için cikmaz bu ov. Testi doğru sanirim ben yarin gene ondan aliyim daha mantikli sanirim idrar tahlilinde cikmicak şuanda 4haftadan sonra cikiyo
Karamel testin birini bugün yap şuan sivil tüketimini birak saat 4e kadar sivil alma sonra ov.testi yap eğer çift çizgi cikarsa hamissin
Ben de bu soruyu merak efiyorum doğrusu. ..Ovü testinde çift çizgi çıkınca ertesi gün mü yumurta çatlıyordu yani ertesi gün mü şansımız daha çok oluyordu
Kamet benimde certei çok merak ediyorum cikmayacaguni bile bile
Nasıl yani ov.testinden mi anlaşılıyor bu durum
Ben de bu soruyu merak efiyorum doğrusu. ..
Umutsuz olma. Iyi düşün iyi olsun:26:
Arkadaşlar şuraya bir bakabilir misiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721551
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?