kızlar merhaba. batıma 2-3 gün kala ovulasyon testi kıpkırmızı 2. çizgi çıktı. sizce bunu bu topikte de tecrübe etmiş birçok arkadaş gibi hamileliğe yormalı mıyım? ne dersiniz:44:
Canım hamilelik durumunda arka arkaya bir kaç gün iki çizgi de koyu çıkıyor diye biliyorum ben...sadece bir kez Deil ama sen bence testi günde iki kez tekrarla ,iki çizgi sürekli koyuysa işaret olabilir
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
öyle mi diyosun canım. tamam ben biraz çişimi tutayım tekrar yapayım o zamancevap verdiğin için teşekkür ederim
Ya yasi benim ov.testin bitti yoksa bende bugün yapardim
Rica ederim tatlım , ben de baya okumuştum buradan...adete 2-3 gün kala her gün testi yineliyorum ve koyu çıkıyo diyorlardı, ordan biliyorum) ama en az 3 gün arka arkaya hep koyu çıkması gerekir,,çünkü eğer hamile değilsen ve yumurtlamanın işareti ise koyu çizgiler zaten ort. 1.5-2 gün koyu çıkıyo sonra yavaş yavaş silikleşiyomuş
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende kullandım labquick ama kısmet değilmiş olmadı bıraktım kendiliğimden hamile kaldım ve hamile kaldığımi o testten öğrendim:) reglime 2 gün kala ovulasyon testi yaptım ve kıpkırmızı çift çizgi allah sizlere de nasip etsinninsallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Asel gebelik testi yaptinmi
Dedimya cnm erken gebelik testi aldim hemen sabah yaptim negatif((( oyuzdrn dedim sana ama senin belki farklı olur bilmiyorum beklemek lazim bugün arastirdim kan testinde bile cikmayip sonra çikanvatmis adet gecikmesine rrağmen cikmamis senin ov.testin varsa yarin tekrar ondan tap
İnş cnm olur yaparsan mutlaka yaz hepimizin gönlüne gore versin bende merak ediyorum benimde certesi olmam lazm bakalim
Asel yaptigin ov.testinin resmini koyarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?