Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar merhaba. batıma 2-3 gün kala ovulasyon testi kıpkırmızı 2. çizgi çıktı. sizce bunu bu topikte de tecrübe etmiş birçok arkadaş gibi hamileliğe yormalı mıyım? ne dersiniz:44:

Canım hamilelik durumunda arka arkaya bir kaç gün iki çizgi de koyu çıkıyor diye biliyorum ben...sadece bir kez Deil ama sen bence testi günde iki kez tekrarla ,iki çizgi sürekli koyuysa işaret olabilir

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öyle mi diyosun canım. tamam ben biraz çişimi tutayım tekrar yapayım o zaman cevap verdiğin için teşekkür ederim

öyle mi diyosun canım. tamam ben biraz çişimi tutayım tekrar yapayım o zaman cevap verdiğin için teşekkür ederim

Rica ederim tatlım , ben de baya okumuştum buradan...adete 2-3 gün kala her gün testi yineliyorum ve koyu çıkıyo diyorlardı, ordan biliyorum) ama en az 3 gün arka arkaya hep koyu çıkması gerekir,,çünkü eğer hamile değilsen ve yumurtlamanın işareti ise koyu çizgiler zaten ort. 1.5-2 gün koyu çıkıyo sonra yavaş yavaş silikleşiyomuş

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kullandım labquick ama kısmet değilmiş olmadı bıraktım kendiliğimden hamile kaldım ve hamile kaldığımi o testten öğrendim:) reglime 2 gün kala ovulasyon testi yaptım ve kıpkırmızı çift çizgi allah sizlere de nasip etsinninsallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Snow gözün aydin cnm hayirli olsun bebesin saglikla kucagina al bende dun onla yaptım kopkoyu çizgi değil ama belirgin dide Çözemedim((( normalde yumurtlama donemi sonraki ya cikmiyodu yada coooook silik cikiyodu sence nedir

canım yumurtlama değil ona eminim çünkü yumurtlama günümü biliyorum. 9-10 gün önce yumurtladım. ozaman da kopkoyu çizgi çıkıp sonra silikleşmişti. şimdi tekrar koyulaştı işte. adetime de 2-3 gün var. çok heyecan yaptım. gebelik testim olsa yarın sabah yapıcam ama yok

Sakin yapma bekle bence benimde dun oyledi hatta gidip erken gebelik testi aldim negatif cikti((( ama sen bilirsin yinede bende dun çok heveslendim gece yatamadim yaparsan da haber verirmisin

canım gerçekten miiiii.... maaşallahhhh ümit oldun bana yaa inşaallah ben de senin gibi olurum hayırlısıylaaa

Asel gebelik testi yaptinmi

yok yapmadım canım.. testim olsa yarın sabah yapardım ama yok yarın alsam cuma sabahına anca yaparımm... sende de aynı benim gibi mi oldu. sonuç nee:44:

Dedimya cnm erken gebelik testi aldim hemen sabah yaptim negatif((( oyuzdrn dedim sana ama senin belki farklı olur bilmiyorum beklemek lazim bugün arastirdim kan testinde bile cikmayip sonra çikanvatmis adet gecikmesine rrağmen cikmamis senin ov.testin varsa yarin tekrar ondan tap

canım ben ovulasyon testini yarın tekrarlıycam. bir de gebelik testi alıp cuma sabah yapıcam. ama ben en son ilişkimin gününü biliyorum. bugün tam 10 gün oldu. 12- 13 gün sonra iidrarda çıkarmış o yüzden cuma ya da cumartesi varsa çıkar diye düşünüyorum zaten een geç pazar adet olmam lazım bakalım hayırlısı olsun inşaallah

İnş cnm olur yaparsan mutlaka yaz hepimizin gönlüne gore versin bende merak ediyorum benimde certesi olmam lazm bakalim

tamam inşaallah yapınca çıkarsa yazıcam. inşaallah ikimizin de olur.. isteyen herkesle beraber.. beraber göbişlerimizi büyütürüz
son adetin ne zamandı canım. benim 24 nnisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…