bioritme göre kız günleri galiba dimi Elara sen ne dersin_?
Arkadaşlar ben predictor ile hamile kaldım.. çift çizgiyi gördüğümüz gece ve ertesi gece denememiz oldu.. cinsiyeti henüz bilmiyorum, 12 haftalık hamileyim öğrenir öğrenmez yazarım :)
Arkadaşlar ben predictor ile hamile kaldım.. çift çizgiyi gördüğümüz gece ve ertesi gece denememiz oldu.. cinsiyeti henüz bilmiyorum, 12 haftalık hamileyim öğrenir öğrenmez yazarım :)
slm kızlar bende ovulasyon testi yaptıktan sonra hamile kaldım.önceleri test pozif çıktıktan sonra o gün ve ertesi günübirlikte oluyorduk ama bebiş gelmedi.en son test pozitif çıktıktan sonra 3 gün ard arda ilişkiye girdik ve oğluşum geliyor...Allah isteyen herkese nasip etsin....
çift çizgiyi gördüğüm günün akşamı ve ertesi gün denedik.O ay hamile kaldım,oğlum oluyor Allahın izniyle
amin canım,inşallah bu ay kısmet olur,bebişin gelir
Cornella arkadasim markasini sormussun ama ozel msj atamadim daha yeni uye oldugum icin markasi SURELAB gittigidiyordan aldim 2 gundegeldi benim cok isime yaradi umarim seninde isine yarar ve en kisa zaman da hamile kalirsin buarada 27 tl aldim icinde 25 tane ovulasyon ve 2 tane gebelik testi vardi
teşekkür ederım ilgin için.......bende kararsız kaldım bi labo..dıye adını tam hatırlayamadım öyle bır marka var bır de surelab..tmm cnm çok sağol.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?